- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
- 128
- Konu Sahibi kurabiyeler
Abartmayın bu kadar korkunun ecele faydası yok...bunaltıp kaçırmayamı çalışıyorsun??
hah işte demeye çalıştığım budur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abartmayın bu kadar korkunun ecele faydası yok...bunaltıp kaçırmayamı çalışıyorsun??
Duygularıma tercüman olan birine ilk defa rastlıyorum sanıtorumki bi ben böylyimben o sogklgu hissdiyim varya acana kdr arıyorum nolduu bişeymi oldu ben bişey yapmadım benimki hastalık boyutunda artık benden ayrılcıkmı acaba beynimi yiyorum
valla canım kıskanman evet aşırı olabilir ama en iyisini yapıyosun karıştır facesini telefonunu herşeyini. sana başımdan geçen bi olayı anlatıyım ,
çıktığım çocuktan daha cumartesi günü ayrıldım ve şuan bildiğim kadarıyla 6 kişiyle aldatmş beni.
5 ay köpek gibi peşimden koştu seviyorumlar falanlar filanlar. 5 ay sonunda çıkmaya başladık. 2 aydır birlikteydik. bilgisayar dükkanı + internet cafe aynı yerde dükkanı var. ve olduğu yer turist kaynıyo. ama benim güvenim sonsuzdu o benm facemin şifresini bilir dükkana gittikçe telefonumu karıştırır ben ona hiç birini yapmazdım. yapmadım okadar çok güveniyodum ki aşıktı ağlardı yanımda hiç ayırılmayalım diye. yeminler ederdi sana yanlış yapmadım yapmam diye. çokta yakışıklı değildi birde fazla çocukçaydı inanırdım aşırı güvendim gözlerim kapalı.. kıskanmadım taksime giderdi her akşam arkadaşıyla ( arkadaşı biraz çapkın) umursmazdım çnkü Emre yapmazdı çünkü çok seviyodu. ailesi biliyodu beni ve kendi planlarına göre 1 ay sonra istemeye gelceklerdi.. teyzesi öyle dedi dayısı almanyadan gelicekti falan falan..
sonra bigün emrenin yanındaki elemanı bana abla emre abi birisini öptü dedi salı günü. tamam dedim ben gelicem çaktırma eğer kız bidaha gelirse fotoğraf çek kanıt olsn dedim tamam dedi. cumrtesiye kadar öldüm bittim ben. lys sınavına girdim çıktğım gibi koşa koşa dükkana.. kamera kayıtlarına baktım bi kızla şakalaşıyo elinden çekiyo ve boynuyla yanağının arasından öpüyo. fırladım koltuktan gidiyodum eski patronu (abısı yerine koyar onu ) geldi sakinleştirdiler flan. çok seviyorm affettim. salak facesini açık unutmuş bi baktım kızlara yazmış. hatta bitanesi yavşamasına karşılık verince numarasını istemiş. kızda o arada bizim ilişkimizi görmüş demiş GZdye ayıp olır. bu da demiş biz ayrıldık. çıktım gittim dükkandan geri döndüm telefonumu unutmşum.
bişey söylicem snra git dedi tmm dedim telfon rehberini açtı 3 kız adı gösterdi seni bunlarlada aldattım dedi.
şimdi arıyo barışmak için ve ben zor tutuyorum kendimi sarılmamak için ona..
diceğim o ki fazla sıkma çocuğu ama kimseyede ben gibi gözün kapalı güvenme...
Haha sende mi böylesin siz kac yasindasinizzHahaha dert ortağımı buldum sonunda aynen canım aynenn yalnız değilsin![]()
Sen balık, boğa ya da akrep burcu olabilir misin![]()
Cok tesekkur ederim canim ayni yastayiz herhalde bende lys ye girdim geçen hafta neyse konuya gelirsek kadinlar kulübün de o kadar cok aldatilma hikayesi okuyorum ki yapmaz diyorum ama yinede korkuyorum ve takip etme zorunlulugu hissediyorum
:) genelde bu burcun kadınları çok kıskanç olur, eşiniz boğaysa çok şanslınız bu arada![]()
2 yillik iliskim var. Ben 20 erkek arkadasim 28 yasinda. Oyle bagliyim ki ondan baska bisey dusunemez oldum cok guveniyorum ama durmadan biri faceten eklemis mi diye bakiyorum ekleyen kizlara mesaj atiyorum :-D asiri derecede kiskancim kimle konustu napti hep kontrol ederim. Kiziyor artik neyi mi gordun de surekli telefonumu kurcaliyorsun diye bisey gormedim onunla ilgili ama bi kac arkadasi var biraz capkin bu arkadaslar surekli suraya gidelim buraya gidelim diyorlar o yuzden supheleniyorum. Onunla ilgili en ufak bisey duysam gozlerim doluyor bisey olacak diye ödüm kopuyor. gece uyumadim sanmis gec bi saatte aramis beni ilk çalışında actim telefonu uyumuyor muydun dedi bana uyuyordum dedim yani boyle oyle bi yatiyorum ki titresimli telefonuma mesaj gelse uyaniyorum ondan diye aramızda da hic bi sorun yok seviyorum seviliyorum ama artik bu kadar mesgul etmesin kafami istiyorum
Ben de öyleyim doktora görünmeyi düşünüyorum gel beraber gidelim![]()
Büyüdükçe yapıklarının cahillik olduğunu anlarsın.Ahh şu erkekleri hayatınızın merkesinden çıkarıp kendi istikbaliniz için çabalasanız.Okuldu,eğitimdi,meslekti...bunlara çaba sarfetseniz.Nice yaşıtların genç kızlar var.Harıl harıl okumak idellerine kavuşmak peşinde.2 yillik iliskim var. Ben 20 erkek arkadasim 28 yasinda. Oyle bagliyim ki ondan baska bisey dusunemez oldum cok guveniyorum ama durmadan biri faceten eklemis mi diye bakiyorum ekleyen kizlara mesaj atiyorum :-D asiri derecede kiskancim kimle konustu napti hep kontrol ederim. Kiziyor artik neyi mi gordun de surekli telefonumu kurcaliyorsun diye bisey gormedim onunla ilgili ama bi kac arkadasi var biraz capkin bu arkadaslar surekli suraya gidelim buraya gidelim diyorlar o yuzden supheleniyorum. Onunla ilgili en ufak bisey duysam gozlerim doluyor bisey olacak diye ödüm kopuyor. gece uyumadim sanmis gec bi saatte aramis beni ilk çalışında actim telefonu uyumuyor muydun dedi bana uyuyordum dedim yani boyle oyle bi yatiyorum ki titresimli telefonuma mesaj gelse uyaniyorum ondan diye aramızda da hic bi sorun yok seviyorum seviliyorum ama artik bu kadar mesgul etmesin kafami istiyorum