- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
erkek arkadaşım mahvolmuş durumda benimde yıllardır tanıdığım ama çok fazla muhabbet etme fırsatım olmadığı,ama erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından birini 2 gün önce trafik kazasında kaybettik
biz normalde manisalıyız 1 yıldır okul dolayısıyla çanakkalede yaşıyoruz erkek arkadaşımda burda,bu kaybettiğimiz arkadaşıda çocukluk arkadaşı manisadan,çocuk iş dolayısıyla manisadan çanakkaleye geliyor ve burda kaza yapıyor hastaneye kaldırılıyor ,haber erkek arkadaşıma geldiği gibi hastaneye gitti ,ailesinede haber verilmiş ama manisadan burya gelmek uzun sürdüğü için ilk giden erkek arkadaşım olmuş ve vefat etti haberini ilk alanda o olmuş tahmin edersiniz ki yıkılmış...neyse sonra ailesi falan gelmiş cenazeyi alıp memleketimize götürmüşler erkek arkadaşımda gitti onlarla dün toprağa verdiler ,çok acı bir durum yakınını kaybeden çok iyi bilir ama sevgilim resmen hayattan koptu ne doğru düzgün mesaj atıyor, ne telefonda konuşabiliyor berbat bi durumda ..bende çok üzgünüm ailemde ailesini tanıyor hepimiz çok üzüldük ama biz cenazaye gidemedik ,yalnız erkek arkadaşım kat ve kat daha üzgün yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi ,şok olmuş durumda yarın okul ve işleri dolayısıyla buraya dönücek onu nasıl karşılıycam ,nasıl toparlıycam bilemiyorum kazadan 2-3 saat önce görmüştüm onu tabi o zmana birşey yoktu kazadan sonra memlekete giderkende göremedim kaza olduğundan beri yüzyüze hiç görüşemedik,sadece telefonlaşıyoruz içine atma, ağla ,rahatla, acını yaşa diyorum ama nasıl davranacağımı bilemedim, sürekli sana çok ihtiyacım var biran önce yanında olmak istiyorum diyor o böyle dedikçe napıcağımı şaşırdım,onu tekrar nasıl toparlarım, nasıl davranmalıyım?