- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
çok zor bir durum benimde abimin en yakın arkadaşı evlendi arkasından kız kardeşini evlendirdi 1 ay sonra kafasına tek kurşun sıkarak intahar etti ben abimi hiç hıçkıra hıçkıra ağlarken görmemiştim bizde çok sarsılmıştık ama abimin üstüne hiç gitmedik hiç konusunu açmadık neden niçin diye hiç sormadık sende üstüne gitmemelisin yoksa hatırladıkça birileri hatırlattıkça o acı bitmiyor zamanla kendini toparlar başınız sağolsun mekanı cennet olsun İnşallah..
eşim babasını kaybettiğinde bu durumu yaşamıştım.zamana bıraktım üstüne gitmedim.sadece içini dökebileceği ortamlar olduğunda mümkün oldukça konuşturup içini boşaltmasını sağlamaya çalıştım.zamanla alıştı ama kolay değil.Allah yardımcınız olsun
nacizane fikrim: ne onu çok neşelendirmeye çalışın, ne de onu acının diplerine itin.
orta yolu bulmanız lazım. onunla beraber devamlı siz de oturup ağlar ve üzülürsünüz, beraber depresyona itersiniz kendinizi.
kimler ne acıları unutuyor, zaman sadece zaman...
Anlayışlı ol ve acısına saygı duy
Aradan 1-2 hafta geçince hemen unutma bu olayı çünkü sevgilin unutmayacaktır
Sen çok neşeli olma ben bu kadar üzüntülüyken sen nasıl mutlu olabiliyorsun diyebilir
Beraber sessiz sessiz oturun bu bile yetebilir ona
Biraz da dini açıdan onu rahatlat Allahın emri böyle kabullenmekten başka çaremiz yok gibisinden
canım merhaba öncelikle başınız sağolsun zor bir durum..benımd eerkek arkadaşımın sorunları sıkıntıları var ve hala devm etmekte ama bana açılıyor artık konusmak istıyor eskıden senın erkek arkadaşın gibi böyle durumlardda pek aramaz sormazdı.sana önerim onunla başbaşa kalacağınız biryere gidin sakin biryer olsun öncelıkle senınde çok üzgün olduğunu ve ona yardımcı olmak istediğini yanında ollmak istediğini ona hissettır ve anlat ona zor bi durum olduğuu ama bunların hayatın gerçekleri olduğunu onu birazda olsa iyi hissetırecek şeyler soyle senın yanında olduğunu hissetsn.
basınız sagolsun.. Allah sabrını versın.. Bende babamı kaybettıgım donemde hayatımda o zamakı erkek arkadasım cok destek olmustu..Otobuste yanına gıderken gordugum baba kızları ıcıme atıp aglaya aglaya gıdıp kollarında aglardım..Dunya kadar kızgın olsamda yerı ıcımde ayrı kalmasının nedenı bu yaptıklarıdır..Yerı gelır sessız oturursunuz,yerı gelır sureklı konusursunuz..Buyuk bı bosluk olacaktıt ıcınde.. Yas donemı dort evrede atlatılıyor..Istersenız psıkologtanda destek alabılırsınız..
Ölüm hepimizin başına gelicek bir son... Başınız sağolsun Biyere kadar destek olabilirsiniz O insanın içinde yaşadığı acılara merhem olmak çok zor
seninle konuşsun dertleşsin ağlasın hiç sesini çıkarma canım yanında olduğunu hissettir yeter bir de hepimiz ölücez ölümlü dünya onun da vadesi bu kadarmış gibi manevi konuşmalar yap.zaman herşeyin en iyi ilacı sevgilininde zamanla acısı diner.bu arada ölen gence Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?