Erkek arkadasimin abisinin nisanlisi

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Surekli bir sekilde benimle gorusmek istemesinden, her gorusmemizde bana laf sokmasindan, surekli arayip mesaj atmasindan, yuzume gulup arkamdan dedikodumu yapmasindan cok yoruldum. Mesafe koymaya calisiyorum ancak ona bile izin vermiyor surekli iletisime gecip bana laf sokmaya calisiyor. Cevap vermiyorum cogu zaman bikmadan ariyor. Yaslarimiz birbirine yakin, normal arkadas olmak istese amenna ancak oyle davranmiyor malesef.

Tepkimi nasil belli edebilirim? Sevgilimin abisiyle aram cok iyi bu kiz yuzunden onunla aramizin acilmasini da istemiyorum.

Kiz simdiden eltilik yapmaya baslamis:-) telefonla sizi arayinca bakmayin mesajlarinada cevap vermeyin bulusmak istediginde gitmeyin isim var diyin belki o zaman anlar.

çok sık görüşmeyin
bahaneler bulun
arada bir görüşün
küsecek kadar kestirip atmayın birbirinizi

Kiz simdiden eltilik yapmaya baslamis:-) telefonla sizi arayinca bakmayin mesajlarinada cevap vermeyin bulusmak istediginde gitmeyin isim var diyin belki o zaman anlar.

Yapmaz miyim hepsini yaptim. Okulum yogun her zaman musait olamiyorum bile dedim ama yok anlamiyor aynen devam ediyor.

çok sık görüşmeyin
bahaneler bulun
arada bir görüşün
küsecek kadar kestirip atmayın birbirinizi

Ben hic saygimi bozmuyorum zaten, hep guleryuzlu davraniyorum ama nereye kadar boyle devam edecek bilmiyorum. Bahanelerimin hepsine de bir cozum buluyor sagolsun gorusmek icin:37:

bence de çok görüşmemeye çalış.görüştüğünde de normal davran samimi olma kırıcı da olma.sana tam nasıl davranıyor anlamadım bir de neden öyle davranıyor onu da anlamadım.ama sen kötü olma ki erkek arkadaşının abisiyle aran açılmasın.

Surekli bir sekilde benimle gorusmek istemesinden, her gorusmemizde bana laf sokmasindan, surekli arayip mesaj atmasindan, yuzume gulup arkamdan dedikodumu yapmasindan cok yoruldum. Mesafe koymaya calisiyorum ancak ona bile izin vermiyor surekli iletisime gecip bana laf sokmaya calisiyor. Cevap vermiyorum cogu zaman bikmadan ariyor. Yaslarimiz birbirine yakin, normal arkadas olmak istese amenna ancak oyle davranmiyor malesef.

Tepkimi nasil belli edebilirim? Sevgilimin abisiyle aram cok iyi bu kiz yuzunden onunla aramizin acilmasini da istemiyorum.[/QUO

tepkini koy direk çok yüz verme sonra başına çıkar

Çekingen bir karakter olma kesinlikle gerekli yerlerde gerekli çıkışları yap:ssz:
Ne o öyle o kim ki yani:19:

sana laf soktuğu bır anda açıkça benımle bır sorununmu var de bence daha şimdiden ne uğraşıyor kendını ezdırme açıkça söyle

Allah allah ne derdi var ki seninle :44:
Yapışık ikiz gibi olmanızı mı istiyor nedir :44:
Belki de art niyeti yoktur sen yanlış anlıyorsundur :34:
Olamaz mı ?

Şuan nişanlılar ama evlenecekleri kesin mi ? Hayır . Yarın ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz.

Hiç mevzuyu güzel dile bağlamanın anlamı yok.Bu tarzdaki insanlara açık ve net olacaksın .

''Senin benimle derdin nedir '' demeyi bilmelisin.

Alttan ala ala ,görmemezliğe vura vura mesafe koya koya nereye kadar sabredeceksin ?

Erkek arkadaşın,sen,erkek arkadaşının abisi ve nişanlısı toplanın.
Onların karşısında o kızdan rahatsız olduğunu söyle.
Bir öylesin bir böylesin de.
Sana terbiyesiz yalan söylüyorsun diyecektir mutlaka.Aldırma,suçlu olan insanların savunma mekanizmaları hep aynıdır.
Boşver gitsin.

Sen içindekileri yeterki dök.Kızın ne olduğunu anlamalarını sağla.Kendine iyilik edeceğin gibi,belki erkek arkadaşının abisinede bir iyilikte bulunmuş olursun.

Fesatlığa,kıskançlığa VE BUNLARI huy edinmiş insanlara asla yer verme hayatında..
:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X