arkadaşlar benim bir sorunum var ve ne yapacağımı şaşırdım.size danışmak istiyorum.buranın uygun olacağını düşündüm.ben 2 senedir biriyle ilişkim var.ve ilk başlarda ailem öğrenmişti o zaman istememişlerdi.çünkü üniversite sınavına hazırlanıyordum.şimdi üniversite 2deyim ve hala görüşüyorum.annem arada bir soruyo görüşüyomusun diye ve zaten olmasın diyo.benim sorun sevdiğim insan başka şehirde aramızda fazla yok 2,5saat var sadece gelioz gidioz sorun yok burda. ve daha önümde 3sene daha var okul için ben gizli gizli nasıl götürebilirim bilmiyorum.2 sene o kadar zor geçti ama çok da seviyorum o da böle olmasına rağmen yılmadı hep devam edelim dedi ve hala edioruz.ailem ilişkilere şu şekilde bakar okul bitsin iş güç sahibi olunsun sonra söylensin olcaksada ama ben nasıl dayanacam bilmiyorum söylesem iyide karşılayabilirler kötüde durum belli değil yani anliyacanız ben napabilirim?yani sonradan öğrenmeleri beni çok üzer.sizin yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.21yaşındayım bu arada.aileler bu kadar katımı gerçekten? :)
canım hiç stres yapma sen tadını çıkar bugünlerinin oluruna bırak zamanı geldiğinde anlarsın zaten eminim bi çoğumuzun ailesi böyledir...[/QUOT
doğru haklısınız aslında sadece biraz yorulduğumu hissediyorum bu konulardan dolayı en güzeli zamana bırakmak sanırım çoğu aile böyle dediğiniz gibi teşekkür ederim.hani bi taraftanda korkuyorum açıkcası desem acaba hiç mi göremem elimdeki o durumuda kaybetmek istemem.evet evet zaman herşeyin ilacı sanırım.bu arada burası çok güzel herkes herşeyi yazabiliyor dertleşiyor ben çok beğendim.
arkadaşlar cevap yazanlara çok teşekkür ediyorum ama bir kaç kişinin yorumlarımıda bekliyorum şimdiden teşekkürler.
ayrı bir konu açmalısın bunun için bu başkasının konusu burada konu sahibine haksızlık olur :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?