- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
arkadaşlar merhaba,
ailemde danısabılecegım kimse olmadıgından ötürü sizlerle paylaşmak istedim..Gelenek-görenek bilmeyince..
erkek arkadasımın ıkı ablası var..Benı öğrenmişler hediye almışlar..gittikleri yerden bir çerçeve..
turistik hatıra gibi.bu beni çok sevindirdi..Kendilerine teşekkür edemedim.
hedıyeyı erkek arkadasım ulastırdı.Telefonla konuşmaya utandım. arkadasım aracılıgıylada teşekkürlerimi iletmesini rica ettim.
bu hareketlerıne karşılık bende ufak bir hediye almak istiyorum onlara.
ama ne denk gider bilemedim.
ikiside ofis işlerinde çalışan bayanlar...Tanımadıgım için ikisinede aynı hediyeyi almak istiyorum.
ofiste kullanabilecekleri güzel bir ofis eşyası almak istiyorum..hani ofiste kullanabuıleceklerı
içine sıcak su koyunca rengi değişen kupalardan almak istiyorum.
bulamazsamda değişik görünüşte farklı iki kupa..
ne dersiniz..bana yardımcı olurmusunuz bu konuda ?
ailemde danısabılecegım kimse olmadıgından ötürü sizlerle paylaşmak istedim..Gelenek-görenek bilmeyince..
erkek arkadasımın ıkı ablası var..Benı öğrenmişler hediye almışlar..gittikleri yerden bir çerçeve..
turistik hatıra gibi.bu beni çok sevindirdi..Kendilerine teşekkür edemedim.
hedıyeyı erkek arkadasım ulastırdı.Telefonla konuşmaya utandım. arkadasım aracılıgıylada teşekkürlerimi iletmesini rica ettim.
bu hareketlerıne karşılık bende ufak bir hediye almak istiyorum onlara.
ama ne denk gider bilemedim.
ikiside ofis işlerinde çalışan bayanlar...Tanımadıgım için ikisinede aynı hediyeyi almak istiyorum.
ofiste kullanabilecekleri güzel bir ofis eşyası almak istiyorum..hani ofiste kullanabuıleceklerı
içine sıcak su koyunca rengi değişen kupalardan almak istiyorum.
bulamazsamda değişik görünüşte farklı iki kupa..
ne dersiniz..bana yardımcı olurmusunuz bu konuda ?