Erkek arkadasimin ailesi ile yildizlarimiz bir turlu barismadi

Unutamam çok üzülürüm diye düşünme öyle biri çıkar ki karşına adını bile hatırlamazsın hatta iyi ki ayrılmışım diyeceksin bu adamdan sana aile olmaz canım onun tek önemsediği kendi ailesi

Eşin ailesi çöp bile olsa evlenince değer kazanıyor
Evlenmeden önce yere çakılan altın evlendikten sonra şahlanıyor
Ki sizinki şimdiden yükselişte inmez daha.
Sağlıklı düşünen biri kimi nereye koyacağını çok iyi biliyor. Bunlar ya aile tarafından aşırı pohpohlanmış ya da itilip kakılmış oluyor. Yani bir aşırılık sonucu bu hale geliyorlar. Kendilerini ailelerine kanıtlama ihtiyacı yahut bitmek tükenmek bilmeyen bir minnet hissi ile dolu oluyorlar. Ya bunları tek başına yapamayacak kadar yetersiz olduklarından ya da sırf evlenip çocuk yapma ritüeli tamamlansın diye bir karşı cinse ihtiyaç duyuyorlar.

Az önce kısa yazdım müsait değildim P Papatya5574 daha bugün paylaşılmış bir kaç konu var seninde içinden kendini bulabileceğin.. Yazık etme kendine ailesi yarın birgün sana laf sokacaklar bize gelsin bizde otursun, evde ne yapacak yemeği bir yiyelim ama lokmalar sana zehir olacak.. Eşine söyleyeceksin evde oturalım diye o iilla ailem diyecek.. Sonra kavga gürültü ailenin gelmesini istemeyecek senin gitmeni istemeyecekler.. Akşama kadar kaynana evini bekleyip sürekli onların hizmetini yapacaksın neden çünkü sen istenmeyen gelinsin. Biz seni istemedik sen geldin diyecekler... Hep huzursuzluk ve ozamanlar eşin olacak adam hiç arkanda durmayacak hatta şiddete maruz kalacaksın evden kavga gürültü eksik olmayacak ve filmin sonu boşanma...

BBak sen den yaşça büyüğz sana akıl vermek değil canım benim ama yapma başını yakma şundan ayrıldıktan sonra başka birileri girecek hayatına ve iyiki olmamış çok şükür diyeceksin... Bundan sonraki hayatını ve geleceğini iyi düşün kendini değersizleştirme sal gitsin sunu adama bak bide şart koyuyor

Merhabalar 4 yillik bir ilişkim var. İlişkimin 2 . Yılında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ama daha ilk defa evlerine gidiyor olmama rağmen cok soguk davrandilar ve o kadar yabancı hissettirdiler ki ne yapacağımı şaşırmıştım ki o kadar da saygili davranmama ragmen bunlar oldu zaten ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için . Aradan 6 ay geçtikten sonra tabi pişman olmuş erkek arkadaşım yana yana beni aramaya başladı hem kendisi arıyor hem ailesi Vs ona karşı zaafim olduğu için barışmayi kabul ettim ama ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni. Tabi zaman içerisinde ailesi sürekli aradığı için gorusmeme dusuncem degisti saygıdan dolayı ve terbiyesizlik yapmamak adına konuştum hatta aramız o kadar iyi oldu ki daha önce ki onlar hakkındaki düşüncelerim için kendimi suçlamaya başlamıştım ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor. Evleneceğim insanın ailesini istememek haddime değil bunun farkındayım ama hiç birşey tek taraflı olmaz bana nasıl akıl veriyorsAn azıcık da kendi ailene yanlış davrandikarını hatırlar diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık yardımci olabilir misiniz ?
Ayril. Sorun ailede degil erkek arkadasinda. Cok uzulursun.

Bu erkek aileleri neden böyle ve bu çocukları nasıl yetiştiriyorlar bu şekilde anlamıyorum.Hep gelinlerini ellerinin altına alma çabası,oğullarına sanki eş değil de hizmetçi alma tavırları,bize itaat etsin sözümüzden çıkmasın diye bakıyorlar gelinlere,her şey kendi istedikleri gibi olsun. İstedikleri bir şey olmazsa surat 5 karış hep bir huzursuzluk.Böyle insanlar evlenmesin ya ciddiyim yazık ediyolar kızlara şimdi bu 4 seneye yazık değil mi daha sütten kesilmemiş aile baskısıyla büyümüş bir oğlanla beraber.Üzülüyorum artık bu durumlara çok fazla ama böyle erkeklerden de bir halt olmuyor onu da biliyorum.Tek işleri göz boyamak yoksa aileci tavırlar hiç bir zman bitmiyor.
Hizmetçi lazım gülüm. Oğulları evlenemezse tohuma kaçmış derler, yolsuz derler kopuk derler.

Yol ver gitsin ikna edene kadar ayiya dayi demis simdi tehtit ediyor kendini vazgecilmez saniyor heralde. Ayrilsan gene pesinde kosar ama sakin kanma olmaz bu adamla bu aileyle

ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için
Burada zaten kendini belli etmiş..

ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni.

ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor.
Ayyy paşaya bak ya bu erkekler kendilerini ne sanıyor çok merak ediyorum. Konu sahibi lütfen kendinize değer verin. Eminim ayrıldıktan sonra yine size yalvaricak ama yukarıda sarfettiği cümleleri unutmayın yoksa evlendikten sonra buradaki konularınızın ne olacağı o kadar belliki.

Sağlıklı düşünen biri kimi nereye koyacağını çok iyi biliyor. Bunlar ya aile tarafından aşırı pohpohlanmış ya da itilip kakılmış oluyor. Yani bir aşırılık sonucu bu hale geliyorlar. Kendilerini ailelerine kanıtlama ihtiyacı yahut bitmek tükenmek bilmeyen bir minnet hissi ile dolu oluyorlar. Ya bunları tek başına yapamayacak kadar yetersiz olduklarından ya da sırf evlenip çocuk yapma ritüeli tamamlansın diye bir karşı cinse ihtiyaç duyuyorlar.
Yada anne surkeli kendini fedakar çilekeş rolde göstermiş
Oglan çocuğunu kendine bağımlı kılmış
Ben sizin icin katlandim oğlum oglum
Sürekli kafalarini utulemis
İşçi kadin sürekli evlatlarına bak babaniza katlandim sizin icin cok çalıştım hep bunlarla buyumusler.
El kizi elde bulunur arasam çölde bulunur masali

Yada anne surkeli kendini fedakar çilekeş rolde göstermiş
Oglan çocuğunu kendine bağımlı kılmış
Ben sizin icin katlandim oğlum oglum
Sürekli kafalarini utulemis
İşçi kadin sürekli evlatlarına bak babaniza katlandim sizin icin cok çalıştım hep bunlarla buyumusler.
El kizi elde bulunur arasam çölde bulunur masali
Böyle büyümüş adama da ağzınla kuş tutsan '' Anam daha tutmadan havada yolup pişiriyor sonra ağzı ile tutuyor. '' der. Yaranmaya çalışırken bi bakmışsın ömrün geçmiş.

Ne kdr saygılı oldugun burda yazdgn yorumlardan belli canm. Belli ki yuregin çok güzel ama burda hatalı olan sevgiliniz en başta aileyle tanıştığınz gün ayrılmış sizinle bu naosl birşey hadi hata yapmış varsayalm altı ay sonra dönmüş ee suan hala nasıl aynı şeyleri yapıyor ben ayrılın vs diyemem yaşayan sizsiniz biz sadece birkaç şeyle ayrıl veya barış diyemeyiz. Ama iyi düşünün. Aile önemli. Ama şöleninde yerini esininde yerini bilmeli insan biri diğerinin ikinci plani olayı bile saçma. Ne aileyi atmali ne sizi bununda herkes başaramayr
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..

Ben sizin yerinizde olsam bitiririm bu ilişkiyi. Yaşadıklarınız sadece fragman asıl filmi bunların bin beteri olarak evlenince göreceksiniz
Ohoooo balım gülüm baslayanlar bıle bır sure sonra ne hale gelıyor. Evlenınce dusunemıyorum. Sevgılılık hıcbır sey evlılıgın yanında :kahve: :işsiz:

Erkek arkadasin inanilmaz karaktersiz.

Once ailesi istemedi diye tanismanin hemen ertesi gunu senden ayriliyor. 6 ay sonra yalvarip, yakarip ailemle degil benimle evleneceksin diye kanina giriyor.
2 yil sonra da ailem hakkında bana hiçbir şey söyleme. Onlar aramasa bile sen arayacaksin. eğer ailemi istemiyorsan beni de istemeyeceksin diye seni tehdit ediyor.
Korkuc ya. Yazarken bile tum sinirlerim zipladi..

Bence hic vakit kaybetmeden ayril..Devam edersen omrunu heba edersin.

Ben olsam ayrilirken bir de guzelce eziklerdim bu süt çocugunu.

Back
X