Merhaba Arkadaşlar.Konum şu çıktığım çocugun annesi ve ablası çıktığımızı öğrenmiş.ablası beni facebook'ta ekledi ilk bşta kabul ettm daha snra çıktıgm dediki sil çabuk ekleme,kabl etme başımıza bela olur bnde o öyle diynce sildm.akşam üzeri ablası msj attı neden sildin diye bende ortak ark.oldugu için kabl ettm.tanımadıgım için geri sildim dedim.ben seni tanıyorum dedi ablası bende ben seni tanıyrm dedm.Sen çağrıyla çıkıysn bnm kardşmle dediçıktıgınızı blyrm saklamanıza gerek yok dedi.çağrı syleme bni sorarsa tanımıyrm de falan dedigi için o kim tanımıyrm falan dedm.sence inanırmym ben sze.msjlarınızı grdm.sen voleybol maçına gttig,in gün bzm oğlanda maça glmiş dynce diycek laf bulamadım.inkar ettm.ablası niye saklıyosun anlamadım ya amacım sadece bi konuda yardıma ihtiyacın oldugunda yardım etmek o kdar dedi.bende saol bi ihtiyacım yok dedm.bi sorun olursa haberm olsun dedi.çağrıya dedm ki ablan böyl böyle dedi.kötü bi niyeti yok işte söle gtsn çıkıyrz de dedm.ben çıktıgımızı sylersem elimden telefonumu alırlar,laptobu alırlar nete gremm.falan dedi.dün moralim bozuk diye agladım sınıfta falan.snra onla msjlaşırken dedm agladm dedm.niye ağladn aşkım dedi.Eskisi gibi knşmuyosn,kızıyosn..soğuksun dedm ayrılcak gibisin ayrılcakmısn söyle dedim.oda ya yok öle bişey dün biraz sinirlydm aşkım o yzden ben senden ayrılmam öyle bi şey düşünme tamm mı aşkım tkma kafana dedi bnde tmm buluşalm yarın dedm.amcam çağırrsa yanına onun yanına gtmek zorundaym dedi.ama izin almaya çalışırm aşkm dedm.tmm senden haber bekliycem dedm.bidaha msj atmadı .s sence napmalıyım yardım yeni 1 ay 2 gün oldu tam bugn :/
17 yaş bi ilişki için çok geç kalınmış bir yaş. 3 5 sene önce filan başlasaymışsınız.
ne günlere kaldık kızlarımız nereye gidiyor böyle anlamıyorum kii...
Bir ironi yapmışsınız ama ben buna katılmıyorum :)
17 yaş ilişkilere başlamak için en güzel yaş..olmasa bir tuhaflık var deyip hayıflanmamız gerekirdi.17 yaşındaki bir kızımızın erkek arkadaşı olmalı..sağlıklı olan budur ,sevgiyle kalın :)
ailesinin kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum, belki erkek arkadaşın, kız kardeşinin kendisi hakkında, senin bilmediğin birşeyler söylemesinden korkuyordur. erkek arkadaşın kaç yaşında?
bazı yorumlarda 17 yaş erken vs. denmiş. insanların duyguları okulu bitirip evlencekleri zaman çıkmıyor arkadaşlar
hem gelişim aşamalarına baktığımızda 17-18 yaşlar aile kurmaya hazırlanma ve eş seçme dönemidir.
tabiki hoşlanacak da, aşık da olacak.
ben sevgilimle daha 16 yaşını bitirmeden tanıştım. 5 yıldan fazladır da beraberiz. bu durum ne okulumu etkiledi ne de sosyal hayatımı. liseyi de bitirdim, üniversiteyi de kazandım. oradan da mezun oluyorum.
insanın ruh hali iyi olursa, mutlu olursa, bu hayatının her alanına yansır.
ama mutsuz olursa bu durumu genelleyip okul başarısının düşmesi, sosyal hayattan kopma gibi durumlara sebebiyet vermemeliyiz.
olay aslında sadece ayırım yapabilmekten ibaret.
konuyu dağıtmadan.. 1 aydır sevgilisiniz, ablası merak etmiş olabilir seni, ama arkadaş olmanıza lüzum yok bence. merak ediyorlarsa kardeşine sorsun...
bi tanıdığım vardı. çocuğun ailesi muhafazakardı. lise sonda ilişkisi olduğunu öğrenince elinden telefonunu bile aldılar. belki erkek arkadaşın o yüzden istememiştir.
ya da buna benzer bi sebep olabilir.
Bir ironi yapmışsınız ama ben buna katılmıyorum :)
17 yaş ilişkilere başlamak için en güzel yaş..olmasa bir tuhaflık var deyip hayıflanmamız gerekirdi.17 yaşındaki bir kızımızın erkek arkadaşı olmalı..sağlıklı olan budur ,sevgiyle kalın :)
yobaz senin sülalendir terbiyesiz..İnsan yobaz olmasın..
bana görede 17 yaş çok erken. ondan sonra bir derdim varda görüyoruz küçücük kızların neler yaptıklarını...Bir ironi yapmışsınız ama ben buna katılmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?