Erkek Arkadaşımın Ailesi

ailesi bu yaşlarda sevgili edinmesiyle geleceğini tehlikeye düşürdüğünü düşündüğünden baskı uyguluyor olabilir. ya da muhafazakar bir aileye sahipse, sevgilisinin olduğu duyulunca tepki alacağından korkuyordur.(hoş her aile bilir çocuğunun sevgilisi olduğunu ama bazıları duyana kadar bilmemezlikten gelir, duyduktan sonra kıyameti koparacaksa koparır). O yaşlarda başka birşey gelmiyor aklıma..
ikiniz de ygs'ye hazırlık evresindesinizdir diye tahmin ediyorum, onun için böyle şeylere gereğinden fazla vaktini harcama,, gerçi bu yaşta hiç vakit ayırmamak en güzeli ama işte nefs..
neyse hakkında hayırlısı

Ablası niye bela oluyormuş ki....
frankstein mi ablası
Normalde onun tanıştırması lazım ama o kaçıyor,
lisemi düşüneyim diyorum ona göre yorum edeyim aradan 10 yıl geçmiş pek birsey hatırlamıyorum:51
:

bazı yorumlarda 17 yaş erken vs. denmiş. insanların duyguları okulu bitirip evlencekleri zaman çıkmıyor arkadaşlar
hem gelişim aşamalarına baktığımızda 17-18 yaşlar aile kurmaya hazırlanma ve eş seçme dönemidir.
tabiki hoşlanacak da, aşık da olacak.
ben sevgilimle daha 16 yaşını bitirmeden tanıştım. 5 yıldan fazladır da beraberiz. bu durum ne okulumu etkiledi ne de sosyal hayatımı. liseyi de bitirdim, üniversiteyi de kazandım. oradan da mezun oluyorum.

insanın ruh hali iyi olursa, mutlu olursa, bu hayatının her alanına yansır.
ama mutsuz olursa bu durumu genelleyip okul başarısının düşmesi, sosyal hayattan kopma gibi durumlara sebebiyet vermemeliyiz.
olay aslında sadece ayırım yapabilmekten ibaret.

konuyu dağıtmadan.. 1 aydır sevgilisiniz, ablası merak etmiş olabilir seni, ama arkadaş olmanıza lüzum yok bence. merak ediyorlarsa kardeşine sorsun...
bi tanıdığım vardı. çocuğun ailesi muhafazakardı. lise sonda ilişkisi olduğunu öğrenince elinden telefonunu bile aldılar. belki erkek arkadaşın o yüzden istememiştir.
ya da buna benzer bi sebep olabilir.

belkide cocugun ilk ilişkisiyse ailesi merak etmiştir heveslenmiştir
çocuk da utandığı için bahane uydurmuştur öyle telefonumu alırlar filan diye
boşver tatlım olur böyle şeyler sen sevgilinle aranın nasıl olduguna bak
sana hala mesaj atmadı falan diye de üzülme, kontörü yoktur sarjı yoktur bişeye dalıp gitmiştir
bu seni sevmediğini falan göstermez hemen herşeyde evhamlanma sakin ol, sen ara msj at
aşkım beni neden aramıyosun deme ama sakın. canım bişey mi oldu merak ettim de böyle durumlrda
ama bunu sürekli hale getirme tabi, o aramıyosa sen de arama alışkanlık haline getirirse
benim eşim 32 yaşında ooo ooo, o bile dalıp gidiyo, arıyorum açıyo cemre unuttum ya diyo
bu arada benim eşimde ailesine ilk bnden bahsettiğnde kaynanam ne adımı ne yaşımı sormuş kimdir nedir hç bişey yok, ayy oğlum davet etsene bizde görelim demiş

bize 17 yaşındaki kızla tanışıp napıcak diye garip geliyo ama, herkesi kültürü aile yapısı farklı arkadaslar eleştirmek yanlış bence

17 yaş bi ilişki için çok geç kalınmış bir yaş. 3 5 sene önce filan başlasaymışsınız.
ne günlere kaldık kızlarımız nereye gidiyor böyle anlamıyorum kii...

Bir ironi yapmışsınız ama ben buna katılmıyorum :)
17 yaş ilişkilere başlamak için en güzel yaş..olmasa bir tuhaflık var deyip hayıflanmamız gerekirdi.17 yaşındaki bir kızımızın erkek arkadaşı olmalı..sağlıklı olan budur ,sevgiyle kalın :)

bayanlar her söylediğinizde haklısınız ama hepimiz geçtik o yollardan.
ozaman daha bir çekici oluyo öyle duygular daha güzel yaşanıyor
şimdi şu yaşımızda düşünüyor tartıyor öyle karar veriyoruz ya da karar veremeden kafamızda bitiriyoruz olmaz deyiğ.halbu ki o yaşlarda çok düşünülmez. hatta hiç düşünülmez
o yaşlar geçiş dönemi. zor yaşlar ve sorumluluklar yaştan büyük oluyor
liseyi başaroyla bitirme derdi bi yanda üniversite sınavları bir yanda
ailenin istekleri, kendi isteklerimiz ve gelişen duygular
belli ki ailesi de kafası karışmasın okuldaki durumu kötüleşmesin istemiş ki her aile bunun için karşı çıkar.
ama denge de tutabilmek de zor ne yazıkki. ilişkideki en küçük dalgalanma etkileyecek her şeyi

diyeceğim şudur ki güzel kardeşim
ailenizi kendinize biz sana demedik mi dedirtmeyin
ne olursa olsun okulunuz etkilenmesin. zor da olsa bunu yapın.
okulunuz olumlu yönde etkilenirse bu durumdan, kimse birşey demez
panik de yapmayın. sadece geceniz gündüzünüz ilişkiniz olmasın. diğer şeylere daha çok vakit ayırın bu dönemde. elbette beraber vakit geçireceğiniz daha çok zamanınız olacaktır. az biraz sabredin. mükafatınız büyük olacaktır
hoşca kal...

sorun ailesinde değil bizzat erkek arkadaşında

bilinmesini istemiyorsa vardır bir bit yeniği

deli dolu ergenlik çağında saklanmaz bunlar. kız arkadaş olması gurur duyulacak bir şeydir

kesinlikle doğru

Yorumunuz için teşekkür ederim. Nasıl anlarım Muhafazakar olduğunu ?

DestekLeriniz için Çok teşekkür ederim :)

İnsan yobaz olmasın..
yobaz senin sülalendir terbiyesiz..
bana görede 17 yaş çok erken. ondan sonra bir derdim varda görüyoruz küçücük kızların neler yaptıklarını...
sizde sevgi ile kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…