Erkek arkadaşımın ailesi

simayq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
15
0
36
Ankara
benm 1.5 yıldr görüştüğüm bi çocuk var annesi babası abisi çok iyidir. ya aile yapıları bze göre çok çok farklı. benm ailem dinine düşkündür ve düzenli bi aile yapımız vardır. onun ailesi tam tersi :'( dinlerine de düşkündürler. ama işte akrabaları :'( hepsinin davranışları yaşama şeklleri çok garip :'( teyzesi fal baktığı için içine cnlr musallat olmş, annesinn dayısı çalışmayı sevmdedği için genelvdn emekli bi kadnla yaşıyo :'( kendi dayısı büyük dayılarının 2si çalışmayı sevmedkleri için eşleri terkedip gtmiş, teyzesnn kocası işyernn arabsından uyuşturucu çıktığında arabada olduğu için hapise girdi çıktı. kuzeni eniştesyle sevgili oldu teyzesinn haberi olmadan.bu anlattıklarım anne tarafı. baba tarafnda yok öyle kötü şeyler. ama bn bunları aileme nasıl anlatcam anlatmasam mutlaka duycaklar ve bırak o çocuğu dicekler ama vazgeçemem ondan evlenmek çok istitoruz :'( bana akıl vern lütfen

Kendimi ailenizin yerine koydum.. Kızımın böyle bir aileye gelin olmasını istemezdim..
Sizin yerinize koydum.. Neden bütün bunlar yüzünden sevgimden vazgeçeyim.

Eğer yapabileceksiniz başında bitirin. Kimse ailesiyle yargılanmaz elbette ki. Ve kimin neyi neden yaşadığını bilemeyiz ama, evlenmeyi seçtiğimiz kişilerin aileleri evliliğimizde çok etkili.
Ailen sana ne söylerse onlara kırılmadan onları anlamaya çalış

yani budurumda ne denirki inan bişey bulamadım canım yaa
sen seviyosun..
ben ailenin yerinde olsam istemem.. zor bi durum..
bence bol bol dua et Allahım hakkımda hayırlısını ver diee

Kendini ailenin yerine koy bence bu kadar vukuat yaşamış bir aileye kızlarını haklı olarak vermek istemezler ..

Bir an önce ailenizle konuşun. Sizden duysunlar bütün bunları

cesaretimi toplayamıyorum korkuyorum daha doğrusu :'( akrabalrımızı kendimz seçemiyoruz ama işte etraf öyle demez.akrambası kötüyse o da kötüdür der. ooff off çıldıracam

Aileye bak; ayaklı suç örgütü gibi.

Çok sakıncalı. Aile yapısı çok önemli çünkü. İster istemez benziyor. Kız halaya erkek dayıya derler yaa..

Tamam acı çekiyorsun anlıyorum peki evladın olsaydı bu durumda sen ne derdin bu duruma sonuna kadar savaşırdın değilmi vermemek için ...Ailende böyle yapacaktır eminim onların sözünü dinle derim ben anlattığın zaman 2-3 gün ağlarsın sonra geçer acın..

hiç mantıklı bir ilişki değil. aile çok önemli. sana mutluluğun garantisini veremiyor bu çocuk. fazla uzatmadan, en yakın yoldan bırak bence

Kimseyi ailesiyle yargılamak istemem ama cidden tuhafmış, bir süre düşüncelerini askıya alıp enlice boyluca düşünüp ilişkini devam ettir. Bakalım gidişat neyi gösterecek. Ayrıl veya ayrılma diyemeyiz ama bu tarz bir ailenin de ömür boyu sana utanç kaynağı olabileceğini unutma

Canım Ailen bikere kabullenmezse sevgilini bir dahada kabullenmiyor.... en azından benimkiler hala kabullenmedi oradan biliyorum... Birde ailesi öyle birisi diye oda öyle biridir diye birşey yok ama emin ol mutlaka birazda olsa genleri çekiyor eşimden biliyorum çünki onlarla yaşamış öyle alışmış artık dogal geliyor onlara o durumlar malesef... bende evlenmeye karar verdigimde ailesinden bana ne ben onunla yaşayacagım, yaşlanacagım diyordum ama yok öyle olmuyor bırakabilirsen kendine söz geçirip bırak yol yakınken derim...

bende istemezdm kötü ailenn çocuğunu sevmek ama gönül bu işte kaydı :'(((

Senin bi suçun yok ki. Nerden bilebilirsin. Kavun değil ki koklayasın. ,

Maalesef evlenince samanlık seyran omuyo. Aileler de evleniyor. İster istemez etkilenceksiniz

ah ahh hep utancam biliyorum herşeyin farkındayım ama salak kafam işte düşünmekten çıldırcak artık o derece

çok çok istiyorum bırakmayı ama söz geçiremiyorum kendime. sorunlarımı kötü günlerimi hep onunla atlattım. zamanla o kadar bağlanmışımki anlatamm .

zor bir durum ben de anne olsam kızımın böyle bir aileye gelin olmasını istemezdim.Sen de haklısın seviyorsun ama emin ol ki az da olsa aile çocuğunun davranışları üzerinde az da olsa etkilidir.Bunun için şu an sevdiğin adam da ilerde onlar gibi davranabilir ve sana yanlış yapabilir çünkü ailedein gördüğünü yapacak .Sana şöyle bir örnek vereyims. yıllar önce kuzenim ailesini dinlemeyerek çok sevdiği bir adama kaçtı çocuğun aileside senin erkek arkadaşının ailesi gibiydi çocuğun ablası kocasından boşanmış her önüne gelenle yatan( çok afedersiniz ama böyle çocuğun annesi kocasından boşanmış çocuğun babası huzurevinde kadın başına buyruk çok rahat her haliyleabileri cezaevlerinde vs...Kuzenim çocuk çok iyi sanki o aileden çıkmamış dedi ve evlendi malesef evliliği 3 sene sürdü çocuk uyuşturucudan dolayı hapse girdi 1 sene kuzenimin evindeki bütün eşyayı sattı 3 senelik evlilik hayatı göçebe gibi geçti.SANA ÖNERİM AİLE ÇOK ÖENMLİ FAKTÖR YOL YAKINKEN DÖNMELİSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…