Erkek arkadaşımın ailesi

kumralada21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
117
1
26
İstanbul
Arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın adı, Ahmet. Ahmetin anne ve babası bir mobilya bakacaklardı, ahmetin gitmesi gerekiyordu fakat bizim ahmetle bulusma günümüze denk geldi. Ahmette ''benim pelinle bulusma günüm bugün'' diyince, babası da ''arkadasını da getir o zaman'' dedi. Biz ahmetle bulustuk basbasa biraz vakit gecirdik sonra anne ve babasının yanında o mobilyaların oldugu yere gittik. Annesiyle önceden merabalastıgım için cok azda olsa tanıyorum, babasını hiç tanımıyordum, karsılasmadım da.
Onlarla karsılastım, el sıkıstık. Mobilya bakma esnasında pek konusmadık ne annesi ne babasıyla. Sonra olay bitti annesi kahve falan içelim dedi. Gittik bir cafeye oturduk, yarım saatliğine. Annesi, ahmet'in elini tutuyor eli üşümüş falan. Anlamsız tavırlar, hayır ben varım diye oglunumu sahipleniyor anlamadım, hiç çekemeyeceğim tarzım olmayan şeyler. Neyse, babası da bal mumu heykeli sanırsınız. Hiç konusmuyor benimle, sadece kaçıncı sınıfa gidiyordun? diye sordu, annesiyle nispeten biraz daha konustuk.
Neyse artık cafeden kalkıyoruz, ahmetin arabası sağ tarafta babasının önde. Biz sag tarafta duruyorduk, annesi yanımızdaydı babası öne dogru ılerlemıstı. Annesi elimi sıktı gorusuruz falan dedık,babası yanasmadı bıle oldugu yerde duruyor. gelmedi,elimi sıkmadı uzaktan gulumsedık ama yapay bir gulumsemeydi bence. yani öyle.. arkadasımın biri, kabalık etmıs, cok buyuk ayıp dedi. digeri,seni ogluna yakıstırmamıs olabılır dedi. siz ne dıyorsunuz kızlar?

canım belki babasının yapısı öyledir belki erkek arkadaşına sor istersen acaba yanlış bir davranışta falan mı bulundum baban biraz soğuk davrandı gibilerinden

canım belki babasının yapısı öyledir belki erkek arkadaşına sor istersen acaba yanlış bir davranışta falan mı bulundum baban biraz soğuk davrandı gibilerinden

Canım bende sormayı dusundum, ama sormadan önce bir arkadasımla konustum bana, böyle seylerden bahsetme, hosuna gitmemesinden falan dedi. Sebebi olarak, ilişkiniz yıpranır dedi. Akıllı ol, politik oyna, ileride nişan evlilik olursa şimdiden aile içi ilişkilerin konusulması iyi olmaz, yıpratır dedi. Hak verdim. Yoksa bende konusmayı dusunuyordum.

Bu arada babası cok neseli bir insanmıs, daha dogrusu bana hep esprilerini anlatırdı Ahmet, ben daha sıcak birini bekliyordum ama öyle olmadı..

belki de sana '' bak ben oğluma gül gibi bakıyorum aynı özeni senden de bekelerim '' mesajı vermiştir.

malum annelere göre oğullar tabii bazıları şehzade.
osmanlı'nın son şehzadeleri

bu nedir ya?
erkek anneleri hep mi benzer birbilerine ya?

yakında oğullarını hareket ettirmeyip bazı zamanlar sadece toz almak için oynatacaklar yerlerinden.

belki de sana '' bak ben oğluma gül gibi bakıyorum aynı özeni senden de bekelerim '' mesajı vermiştir.

malum annelere göre oğullar tabii bazıları şehzade.
osmanlı'nın son şehzadeleri

bu nedir ya?
erkek anneleri hep mi benzer birbilerine ya?

yakında oğullarını hareket ettirmeyip bazı zamanlar sadece toz almak için oynatacaklar yerlerinden.

Hahahaha :) Valla bende anlamsız buldum, ilk defa böyle bir tavırla karsılasıyorum, önceden duymustum erkek annelerini. Hayır, eger ''oglum benim, bunu bil'' gibi bir tavır gösterip elimi tutuyorsa, yanlıs dusunuyor zira ogluyla 2 senedir beraberim sahiplenmesi için yanlıs zaman hahaha :) Şaka bir yana, babasına takıldım ben, anne nispeten daha iyi. Siz babası hakkında ne dusunuyorsunuz?

baba için birşey diyemem genelde babalar soğuk olurlar ama anneyede hiç şaşırmadım tipik erkek annesi tavrı çokda gıcık olduğum şeyler :ssz::ssz:

annesıde babasıda dunyanın en ıyı ınsanı olabılırler ama söz konusu gelin olunca birden herşeyı unutuyorlar yenı bır kımliğe burunuyorlar

sevgılıne bu konuyuhiç açma arkadaşın çok doğru söylemiş takılma fazla burdan fıkır edılnebılırsın gelin kvdenın kaçı ıyı geçiniyor

annesıde babasıda dunyanın en ıyı ınsanı olabılırler ama söz konusu gelin olunca birden herşeyı unutuyorlar yenı bır kımliğe burunuyorlar

sevgılıne bu konuyuhiç açma arkadaşın çok doğru söylemiş takılma fazla burdan fıkır edılnebılırsın gelin kvdenın kaçı ıyı geçiniyor

Haklısın, ama neden böyle tavır takınıyorlar ben hiç anlamadım. Oğulları içine en iyisini istiyor olabilirler ama önemli olan en iyisi degil, seni en iyi hissettiren ve mutlu edendir. Ben 8 yaş kücügüm ahmetten, biraz kaale almıyor olabılırler mi?

Babalar öyledir ya hep biraz uzak dururlar.
Anneye gelince belki normal davranışlarıydı.Şimdilik tam da tanımadan bir değerlendirme yapmayın bence.

Haklısın, ama neden böyle tavır takınıyorlar ben hiç anlamadım. Oğulları içine en iyisini istiyor olabilirler ama önemli olan en iyisi degil, seni en iyi hissettiren ve mutlu edendir. Ben 8 yaş kücügüm ahmetten, biraz kaale almıyor olabılırler mi?

bence neden bu tavır bunu kveler kpderlerde bılmıyor dediğim gibi bu ilşki genelde böyle yuruyor oğulları için en ıyısı kendı seçip beğendığıdır buda sen olduğuna göre bence gerçekten fazla takılma bıraz erken tanımış oldun hepsi bukadar

bu tavrın heyecandan olmasını dilerim 2 karşılaşmanız daha güzel olur bakarsın ıyı yanındanda bakalım

Babalar öyledir ya hep biraz uzak dururlar.
Anneye gelince belki normal davranışlarıydı.Şimdilik tam da tanımadan bir değerlendirme yapmayın bence.

diyorsun? yani babasının davranısı normal mi sence? ben daha önce hiç erkek arkadaşlarımın babasıyla tanısmamstım o suları pek bilmiyorum.

annem veya babam erkek arkadassımla tanısıtıgmızda gelip beni sevmedi elimi tutmadı :9: demekki kız aileleri cok ilgisiz erkek anneleri cok seviyor ogullarını bebek gibi sevilmesi koca adamın cok itici bak ben onu seviyorum gordunmuuu bak der gibi hos degil :31: sanırım bu geline meydan okuma ayagını denk al gibisinden bir tavır babasını bilemem ama belki cok samimi olmak istememiştir erkek oldugu icin onu anlayabilirim zamanla tanırsın zaten tavrından cozersin

Son düzenleme:
Hahahaha :) Valla bende anlamsız buldum, ilk defa böyle bir tavırla karsılasıyorum, önceden duymustum erkek annelerini. Hayır, eger ''oglum benim, bunu bil'' gibi bir tavır gösterip elimi tutuyorsa, yanlıs dusunuyor zira ogluyla 2 senedir beraberim sahiplenmesi için yanlıs zaman hahaha :) Şaka bir yana, babasına takıldım ben, anne nispeten daha iyi. Siz babası hakkında ne dusunuyorsunuz?

babası bence seni gelip geçici olarak görüyor olabilir.

ilk kez gördüğü için hani biter diye samimi olmak istememiştir.
bir de sonuçta kızsın.
ne kadar yakın olabilir ki?
tabii bir de kız olduğun için ne konuşucak ki?
diğer görüşmeler önemli.
bundan sonrakilerde de konuşmazsa o zaman sorun ara.

Aranizda resmi birsey yok, onlara gore sadece cocuklarinin kiz arkadassin, adam fazla yakinlik gostermek istememistir, resmi olmak istemistir. Yani sana karsi bir hareket degil kim olsa mesafeli olmak istemistir sanirim.
Ha yine de sana isinamama gibi bir ihtimal de var.

Bence iyi yapmissiniz hep birlikte takilarak, sevgilinle filan da zevkli olmustur. Arada kahve icip birbirinizi tanimaniz da guzel, arada resmiyet olsa da olmasa da basit ama keyifli seyler bunlar.

Ben davranışlarında anormallik göremedim. Sizi tanımıyorlar, sizinde onlarla samimiyetiniz yok, mobilya bakmaya gitmenizi gereksiz buldum. Ben olsam gitmezdim.

diyorsun? yani babasının davranısı normal mi sence? ben daha önce hiç erkek arkadaşlarımın babasıyla tanısmamstım o suları pek bilmiyorum.

Şuradan diyorum,annemle erkek arkadaşımla ilk tanıştığı zaman çok konuşmadı,erkek arkadaşım buna alındı hatta ama gerçek o değil annemin yapısı oydu,çok konuşan biri değildi.İstemediğinden de değil.Belki ilk görüşmenin verdiği o stresde olabilir.

Bence değerlendirme yapabilmeniz için çok erken.Seni isteyip istemediklerini bilemezsin.Belki benim annem gibidir babası da yapı meselesi yani

Mobilya bakmaya gideceklermis. Senin gitmen sacma olmus. Baska bir zaman sadece kahve icmeye gidebilirdiniz.

Ben gitmeye meyilli degildim aslında. Ama erkek arkadaşım cok ısrar etti, babası arkadaşında gelsin demiş diyince ne olacak canım gelmende bir sakınca yok tabi dedi. Aslında olay şöyle olacaktı; onlar mobilyaya bakacaktı sonra biz gidecektik, ben öyle istedim, yani karsılasmayı bende cok istemedim aslında. hatta yolda öyle konustuk ama öyle olmadı.

daha ilk görüşmede canım,cicim sarılmalarını mı bekliyordun.:34:

babası bence seni gelip geçici olarak görüyor olabilir.

ilk kez gördüğü için hani biter diye samimi olmak istememiştir.
bir de sonuçta kızsın.
ne kadar yakın olabilir ki?
tabii bir de kız olduğun için ne konuşucak ki?
diğer görüşmeler önemli.
bundan sonrakilerde de konuşmazsa o zaman sorun ara.

babası beni gelip gecici olarak görüyor olabilir ama oglu 28 yaşında..
Hayır yakın olsun demedim ama bir elimi sıkıp iyi günler veya kendinize iyi bakın falan demek isterdim, elini bile sıkmadım daha dogrusu ondan hiçbir adım göremedigim için..

Back
X