Erkek arkadaşımın ailesi

Ya her insanın huyu farklıdır bazı insanlar kimseyle konuşmayı sevmez soğukturlar olabilir bence bu kadar üzerine alınma
Bende erkek arkadaşımın annesiyle plansız tanışmıştım hastanedelerdi yanlarına gidince oğlunu öptü falan hani öyle değil sevgi dolu başka bi öpücük
Normalde de öyledir belki
Ben üşüsem annem benimde elimi tutar kız erkek ne fark eder evlat annenin canıdır:34:
Sen içten davranmadığın için sana soğuk olmuş olabilirler bu bi ihtimal el öpme eskide kaldı diyorsun da zaten o insanlar eski insanlar en az 40-50 yaşlarında falandır
Öpmen gerekirmiş sanki :26: ben annesinin elini öpememiştim çünkü kadın beni görünce baya bi sarılmıştı eline davranamadım :1:
Babasının elini öptüm ama :6:

ayy eski sevgilim ve ailesi geldi aklıma :47: ilk babasından başlayayım. biz lisedeydik de o zamanlar yani ciddiye bile almasa beni nasılsın kızım der insan. adam öyle bir soğuktu ki erkek arkadaşımın yanında sadece selam verirdi, o olmazsa yolda görse bile kafasını çeviriyodu. insan ister istemez üzerine alınıyor yani.
annesini söyliim birde sanki tek çocuk onun çocuğuymuş gibi davranırdı. annemde beni sever ama kalabalık bir yerdeysek yapmaz onları. ben üniversitedeyken gitmiştim tanışalım diye kadın daha kapıdan girer girmez elini uzattı öpsene kızım diyerek. dumur olmuştum neyse öptüm geçtim, oğlu geldi ooyy paşam oyy bitanem annen seni çok özledi diye. alt tarafı beni aldı evden inip taş çatlasın 15 dakika. yapmacık yapmacık tavırlar:ssz:
yalnız sen ciddi düşünüyorsan ailesini çok kafana takma, bizim zaten problemlerimiz vardı annesi de üstüne tuz biber oldu. ısınamayınca çok zor olur ilişkiniz.

Sen herşeyi en kötü tarafından yorumluyorsun, neden böyle dedigimi hiç düsündün mü? acaba bu kız neden böyle düsünüyor ailesi hakkında diye hiç düşünüyor musun? Yok hayır, ne düsüneceksin, ben öyle zaten atıp tutuyorum :)

Her anne, baba farklidir. Onlarin cocuklarina olan davranislari da oyle. 50 -60 yasindaki kadin , adam senin icin kendini mi degistirecek. Yok oyle bir dunya. Sen 20 yasindayken bu kadar dik baslisin birakta onlar iclerinden geleni yapsinlar. Oglunu mu opmus yaninda birak opsun. Alisverise mi cikacaklar birak ciksinlar. Sen onlarin dunyalarina ayak uydurmak zorundasin onlar sana degil. Neden mi? Onlar senden once de vardilar ve hep olacaklar. Sen ilk adimi , ikinci adimi , gerekirse 100 . adimi atacaksin , hala olmuyor mu o zaman elimden geleni yaptim dersin uzak durursun.

Dip not: Kendini ezdirmeden yap bunlari ama ben senin kendini ezdirecegini hic sanmiyorum. O acidan sorun yok. :1:

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

anladığım kadarıyla annesi elini tutunca ahmet de rahatsız olup elini çekmemiş.daha önce böyle alışkanlığı olmasa anında elini çekerdi:34:
nedense bu erkekler kendilerini kız arkadaşlarına farklı anlatıyorlar.erkek arkadaşının anlatımıyla aile yaşantılarını bilemezsin:34:

Nasıl bir organizmasın ya sen?
Haklı cıkmak için söylemeyecegin sey yok di mi? Yok ahmette rahatsız olup elini çekmemişmiş.. Napabilir? Anne niye elimi tutuyorsun diye bağıracak mı? Of hadi bırak aartık benim meselem üzerinde galibiyetini ilan etmeyi, sus bence olsun bitsin.

Baba bu yahu, tabiki ağır olacak.
Ayrıca bu konuda, küçük olan sizsiniz, oradan ayrılırken yanına yaklaşan siz olmalıydınız, koskoca adam ayağınıza mı gelecekti ?
Bence o da size bir şeyler falan diyordur, vedalaşırken bi yanıma gelmedi diyordur. E haklı da.
Oğlu üşüyen anne pek tabi oğlunun elini de tutabilir. Ben ortada bir gariplik göremedim şu konuda.

Oğlu üşümüyordu. Annesinin kendisi üşümüş. İyi okuyun ilk önce.

Nasıl bir organizmasın ya sen?
Haklı cıkmak için söylemeyecegin sey yok di mi? Yok ahmette rahatsız olup elini çekmemişmiş.. Napabilir? Anne niye elimi tutuyorsun diye bağıracak mı? Of hadi bırak aartık benim meselem üzerinde galibiyetini ilan etmeyi, sus bence olsun bitsin.

Oğlu üşümüyordu. Annesinin kendisi üşümüş. İyi okuyun ilk önce.

Yahu arkadaşım, adamın eli üşümemiş! Anasının eli üşümüş diye tutuyor. Biriniz de dogru düzgün okusun ya..

Bak arkadasim.
Once saygili olmayi , sonra da elestireye acik olmayi ogrenmelisin.
Ama ben bunlari yapamam dersen ozaman boyle halka acik bir plartformda birsey soramaz danisamazsin.
Burda senden yasca buyuk insanlar var. Terbiyesizligin alemi yok!

ben burada kumralada'da bi hata göremiyorum. Kız erkek arkadaşı ısrar ettiği ve görüşcek çok az zamanları olduğu için gitmiş, aslında istediği daha samimi bi ortamda tanışmak tabiki.
burda sorun şunlar
1) babası bırakın gün içinde konuşmayı giderken hoşçakal demiyor? kumralada yinede bakıyor ve gülümsüyor. Daha fazla ne yapabilir? yapsa yalakalık gibi gözükür açıkcası gibi gözükür değil direk öyle gözükür. Yaranmak gibi.
2) annesinin çocuğun elini tutması. Dikkatini çekiyorum ANNESİNİN NORMALDE YAPTIĞI DAVRANIŞ DEĞİL. yani mesela şöyle düşünün siz normalde hep kocanıza isimiyle hitap ederken yeni tanıştığınız biri gelince ortama aşkım canım diyorsunuz. demem o ki, normalde yapmadığınız bi davranışı yaptığınızda; dikkat çekiyor, "acaba" dedirtiyor.
3) kumralada "benim bi yanlışım mı oldu, sevmediler mi beni" diyor gayet iyi niyetli yani. kafasına taktığı "gün inşallah güzel geçmiştir."
4) erkek arkadaşı annesi elini tutunca o da anlamış ki annesinin anormal hareketini elini çekmiş bi süre sonra.

yani kumralada o gün surat asmamış, sadece erkek arkadaşıyla konuşmamış, sorulanlara cevap vermiş. İlk defa tanıştığı insanlarla daha ne yapabilirdi? fazlası yalakalık gibi gözükmez miydi? hizmet mi edecekti? arabanın kapısından buyrun mu yapacaktı?
babası resmen takmamış gitmiş arabasına (düz mantık bakarsak). Ayıp değil mi sizce bu? yanımıza bi satıcı yaklaşınca bile "sağolun" diyoruz. Bi görüşürüz demek bu kadar zor değil. Ha kumralada deseydi diyorsunuz; ama şöyle bi durum var baba dönmüş arkayı gitmiş. Arkasından mı bağıracaktı?

yinede bence gayet iyi bi ilk gün geçirmiş, küçük ayrıntılara takılma, daha bunun devamı gelir onlarla beraber yorumlarız tek bunla değerlendirme kafanda :24:

ben burada kumralada'da bi hata göremiyorum. Kız erkek arkadaşı ısrar ettiği ve görüşcek çok az zamanları olduğu için gitmiş, aslında istediği daha samimi bi ortamda tanışmak tabiki.
burda sorun şunlar
1) babası bırakın gün içinde konuşmayı giderken hoşçakal demiyor? kumralada yinede bakıyor ve gülümsüyor. Daha fazla ne yapabilir? yapsa yalakalık gibi gözükür açıkcası gibi gözükür değil direk öyle gözükür. Yaranmak gibi.
2) annesinin çocuğun elini tutması. Dikkatini çekiyorum ANNESİNİN NORMALDE YAPTIĞI DAVRANIŞ DEĞİL. yani mesela şöyle düşünün siz normalde hep kocanıza isimiyle hitap ederken yeni tanıştığınız biri gelince ortama aşkım canım diyorsunuz. demem o ki, normalde yapmadığınız bi davranışı yaptığınızda; dikkat çekiyor, "acaba" dedirtiyor.
3) kumralada "benim bi yanlışım mı oldu, sevmediler mi beni" diyor gayet iyi niyetli yani. kafasına taktığı "gün inşallah güzel geçmiştir."
4) erkek arkadaşı annesi elini tutunca o da anlamış ki annesinin anormal hareketini elini çekmiş bi süre sonra.

yani kumralada o gün surat asmamış, sadece erkek arkadaşıyla konuşmamış, sorulanlara cevap vermiş. İlk defa tanıştığı insanlarla daha ne yapabilirdi? fazlası yalakalık gibi gözükmez miydi? hizmet mi edecekti? arabanın kapısından buyrun mu yapacaktı?
babası resmen takmamış gitmiş arabasına (düz mantık bakarsak). Ayıp değil mi sizce bu? yanımıza bi satıcı yaklaşınca bile "sağolun" diyoruz. Bi görüşürüz demek bu kadar zor değil. Ha kumralada deseydi diyorsunuz; ama şöyle bi durum var baba dönmüş arkayı gitmiş. Arkasından mı bağıracaktı?

yinede bence gayet iyi bi ilk gün geçirmiş, küçük ayrıntılara takılma, daha bunun devamı gelir onlarla beraber yorumlarız tek bunla değerlendirme kafanda :24:

Sağol canım benim. Bu konuyla ilgili bir gelişme veya yine anne/baba ile ilgili bir duurm olursa seni haberdar edeceğim ve yorumlarını alacağım :)

Sen senden 20 yaş büyük bir insana nasıl bir organizmasın diye sorabiliyorsan babasının sana neden öyle davrandığına çok yorma kafanı.
Burda bir çok insana sırf seni haklı görmediler diye demediğin kalmamış ama egem teyzeye dediğin yenilir yutulur cinsden değil. Ayıp öncelikle. Uslubun çok çirkin.
El öpmek sadece söz de nişanda olmaz sen bu kadar elitim diye dolanırsan adamın el uzatmamasıda normal.
Annesinin eli üşümüş oğlunun elini tutmuş sanane .
Neymiş böyle davranmazmış kaçkere ikisinin olduğu ortamda bulundun ki ?
Babasının elini öpseydin giderken de elini uzatırdı adam sonuçta sen normal bir arkadaştan farklı görünmemişsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X