erkek arkadaşımın annesi beni isttemiyor yardım edin.

5aydır tanıdığınız insanın karşısında bu derece kendinizi değersiz hissettirilmeniz kendinize yaptığınız haksızlık.. sevdiğinizden hemen ayrılıp,ayrılmama kararı size ait..ama kendinize olan güveninizden vazgeçmeyin..başkası için kendi değerinizden ödün vermeyin..

Sevgilinin annesi seni sevmek zorunda değil, sen ona kendini sevdirmek zorunda değilsin ama ne olursa olsun sana saygı duymak zorundaydı, oğlunun özel hayatına saygı duymak zorundaydı, o saygı duymuyorsa bunu sevgilin sağlamak zorundaydı. Annesi kalkıp oğlunun mesajlarını kurcalamış, sana hakaretler yağdırmış, sevgilinin ilk tepkisi senden ayrılmayı düşünmek olmuş sonrasında, tamam ikiniz görüşmeyin o zaman gibi dahiyane bir çözüm bulup ilişkisine devam etme kararı almış, üzgünüm ama evliliğe giden bir ilişkiniz olacağını sanmıyorum olsa da huzurlu olamazsın bu kadar anneci bir adam ve onun dengesiz annesiyle.

Bir de hepsini geçtim burada okuduğun sana fikir vermeye çalışan yorumların bir kısmına sinirlenmişsin, gayet iyi niyetli yazan insanlara bir de dövseydin tarzı tepkiler vermişsin, sana delik? Diye hitap eden, seni öyle gören bir kadına tekrar kendini sevdirebilmeyi umuyorsun ya bu da ilginç. Nasıl kaldırabiliyorsun, oğlunu masum düşünüp sana hakaretler yağdırmasını?

bende kendimden örnek vereyim aynı şekilde benm de eski sevgilimin annesi oğluna bir tanıdıgnının kızını alacak diye beni hep istemedi dedikodular cıkardı..biz çok cabaladık ama sonunda kas kafalı oğlu annesini tercih etti..sonra dan olmayan beyni yerine gelince herseyin farkına vardı, geri döndü ama artık benm de ona olan sevgim bitmişti çünkü annesinden nefret etmiştim oğlu da gözümde öyle küçülmüştü ki bidaha olmaz dedim olmadı da böyle olaylar da oldum olası midemi bulandırır..
allah yardımcın olsun inşallah annesi seni gün gectikçe sevmeye başlar...

Bence 5 ayda çok yüz göz olunmuş..... Şimdi aranızda aşk, sevgi var ama evlendikten sonra sadece saygı kalıyor ha aşk yada sevgi bitiyormu? eğer tüketilmemişse bitmiyor. Sizin tarzınızda gelin kayınvalide küs konulara baktığımızda hemen hemen hepsinin problemi var sizinde kesin olacak diyemeyiz ama o potansiyel var. evlenince eşiniz annesine gitmek isteyecek gidip geldiğinde annesi dolduracak. eşiniz size bişey demese bile bir zaman sonra artık o da taşacak... İster istemez sizi üzecek....

Bilmiyorum yaptınız mı ama yapmadıysanız eğer gidin kayınvalide adayınızla açık açık konuşun. Size hakaret hakkı olmadığını istemese bile saygı duyması gerektiğini söyleyebilirsiniz. sizi kabullenmesini beklemeyin bir kere hayır dediyse evet demesi zor gibi gözüküyor.....

aynen deniyicem oda cabalıyorbakmayın ya veannesi dün artık karışmıyorum size ne yaparsanızyapın demiş ister olun ister olmayın yalnız sadece benimle görüşmez gelip gitmezse sevinirim demiş erkek arkadasımda tamam demiş ha şimdi böyle rahatca laf sokan kullanıcılrımızda var su kadar diyorum allah sizi düşürmesin istemem valla ben öyle mutluydumki annesi atardı beni araabaya gezdirirdi parta börekler yapar agırlardı kıyafetler ojeler herşeyler alırdı neolduk? laf sokmayın halden anlayın . laf sokan arrkadas kendini biliyor ona lafım neyse uztmıycam

Eksik birseyler var. Acaba telefonda gordukleri degil de baska birseye mi kizdi. Belki yanlis anladigi birseyler var. Ne bileyim erkek arkadasinizla baskasi hakkinda konusurken falan kendi ustune mi alindi? Gerci diger ogluna da ayni seyleri yapiyormus. Yani yukarda yazdiklariniz ve sonraki davranislari.... Bak canim bu kadinla degil sen erkek arkadasin bile bas edemez. Kocasi bile katlanamamis ki bosanmislar. Bakma simdi "ne yaparsaniz yapin benle gorusmesin yeter" demesine. Ne cesaret ne saygisizlik oglunun, genc bir erkegin telefonunu karistirmak. Olur da beraber kalmayi basarirsaniz mumkun oldugunca uzakta yasayin. Bir arkadas yazmis bir bakarsiniz odaniza yataginiza dalmis... Bu forumda duyulmamis birsey degil.
Anneyse anne. En cok onun istemesi lazim oglu mutlu olsun.

benm gözlemlediğim kadarıyla bir insanın ailesi evlenmek isteği kişiyi istemiyor vede kabullenmiyorsa devamının gelmesi çok zor vede erkekler her zaman ailemi ezip geçemem onların bnm üzerimde çok hakkı var gibi bir savunma yaparlar sanki kızların ailesi üzerinde hakları yok gibi...kadın severse gözünü karartır sevdiği insan için herşeyi yapar ama erkekler sadece kaçarr,ne de olsa erkekliğin 10'da 9'u kaçmakmış ya....bence ilerde acı çekmektende yavaş yavaş onun yokluğuna kendini alıştırmaya çalış.kaderinde varsa zaten mutlaka er geç olacaktır.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur,hepimizinnn.

Son düzenleme:
bilmiyorum deyinen olmuş mu ama ben evlenmeden önce eşimle sevgiliyken annesiyle konuşmazdım, telefonda bile ki 4 yıl kadar çıktık yani :) ,çekinirdim.siz gezmişsiniz dolaşmışsınız iyi de neden.bu kadar samimi olmak niye. sen gelin değilsin o kayınvalide değil. aranızda sadece bir kişi var(oğul) ve siz zaten ateşle barutsunuz ben çok nadir duyyorum kayınvalide adayıyla vakit geçirip sonunun hayırlı bittiği ilişkileri.ayrıca kayınvalide bu telefonda karıştırır herşeyi de karıştırır nedeni herkes kendi annesini düşünsün benimki yapmaz diyenler vardır ama inan çoğu yapar oğlunun kız arkadaşı varsa telini karıştırmasa bile karıştıracak bişeyler bulur nedeni ise gelin adayını tanımak ister.ben eşime nişanlıyken mesaj attım kayınvalidem iyi biridir öyle herşeye karışmaz ama benim mesajımı okumuştu hiç ummazdım mesela ama okumuş sonradan anladık okuduğunu.lafın kısası artık ağızınızla kuş tutsanız gözünde kıymetiniz olmaz bi ömür kayınvalide ile geçimsiz bir hayat sürsem de umrumda olmaz diyorsanız ki ( diyenler genelde hep yanılıyor)yapmayın.ayrıca oğlu sizi arkalamamış ki ayrılalım demiş zaten, sonradan çart etmiş ki evlenince şark etmez zaten isteğini alımış oluyor annem der de başka bişey demez hakkınızda hayırlısı inşallah ha unutmadan bilerek evlendinleri de unutmayın :(

Back
X