Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklı açıkçasıİyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Konuya direk başlamak istiyorum.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Gece kluplerinde alkollu hikayelerimi görüyorlar ve etekli olan resimlerimi.
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der sen peze.. gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
Neden haklı peki?Haklı açıkçası
Ben de şoktayım açıkcası kafam durduSal ipini gitsin
Daha sevgiliyken kv adayı bu kadar müdahale ediyorsa ,ilerisi sıkıntı
Ona ne senin giydiğin etekten
Sen pez... ne demek ya
Size ne dediğinin farkında mısınız??
Şuan evliyim ve nişanlılık zamanında pijama ve şarapla fotoğraf paylaşmıştım ve eşimin tarafında herkeste bir sürü söylenti olmuştu. Kaynanam beni arayıp öyle fotoğraflar patlaşma herkes görüyor dediğinde ben sizi kapalı kabul ettiysem saygı duyup sizde beni edecekseniz dedim ve hepsini engelledim 4yıl oldu daha yeni yeni engelleri kaldırıp eklemeye başladım geri. Sakın kendinden taviz verme kimse için kendini değiştirme.İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
Yaşantım o şekilde değil 3 sene önce gece klubu videolarıEğer sizin yaşantınız o şekildeyse ve o şekil devam edecekse kaldırmayın. Ve ilerde sorun çıkacaksa ilişkinizi bitirin derim. Bu böyle başlar devamı gelir
Kendinizi değiştirmek istiyor yada değiştirmişseniz o tarz şeyleri kaldırın sizde unutun eskiyi nacizane tavsiyemYaşantım o şekilde değil 3 sene önce gece klubu videoları
Erkek arkadaşınızın ailesini değiştirme gibi bir düşünceniz yada çabanız var mı?İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni Siz erkek arkadaşınızın ailesini değiştirme çabası ve düşüncesinde misiniz?
Niye kaldiriyorsunuz?İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
Annem ekli. Annem ağzını açıp tek kelime etmez bana bu yüzden şaşırdımKendı ailenden kimse ekli mı instagramında.
Annen baban halan amcan teyzen vs?
Sevgili ailesinin kuklası olmak kendine yapacagin en buyuk kotuluk.
Annenden cekınmeyen sen.. cocuk sevgilinken onun annesinden aman ayıp olmasın diye çekinip anılarını fotolarını silen gene sen.Annem ekli. Annem ağzını açıp tek kelime etmez bana bu yüzden şaşırdım