• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın annesi

O laflar bana gelse birkaç tane daha resim eklerdim herhalde. Fazla dik başlıyım bu konularda. Özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissediyorum. Beğenmeyen küçük oğluna almasın.

Bu ilişki devam ederse o anneden de annesinin lafını taşıyan sevgiliden de çok çekersiniz.

Ay niye sildiniz ya. Sanki oğlu sizi pavyondan çıkarmış gibi yola gelsin falan ne demek.

Sizin hayatınız sevgilinize de ters gelmediğine göre aynı yoldasınız. Keşke silmeseydiniz, hiçbir sorumluluğunuz olmayan insanlara yaranmaya çalışmayın böyle. Oldurmaya çalışsanız da olmaz bu iş.

Sevgilinizde de iş yok ayrıca seni ilgilendirmez deyip kapayamamış bilr çenelerini. Siz de kavga çıkarmak yerine fotoğraf silmişsiniz bravo 🤦🏻‍♀️

Annenden cekınmeyen sen.. cocuk sevgilinken onun annesinden aman ayıp olmasın diyen fotolarını silen gene sen.
Ben kendime de şaşırdım çok 🤦🏼‍♀️ bir anda yaptım şimdi geri dönüşü de yok açıkcası tekrar yüklesem saçma olucak öne çıkanlardaydı zaten ordan kaldırdım.
Bundan sonra nasıl bir tutumum olmalı öneri verebilir misiniz

Hemen fotoları kaldırınca tabi kv adayı kendini bir şey sanıp yükselmiş. Yerinizde olsam kasa kasa alkol alır önünde içerken foto çekilirdim çok sinirlendim. Hadsiz!

Dip not: bu da kulağınıza küpe olsun. Sakın kimseye olduğunuzdan daha farklı biri gibi görünmeye çalışmayın.

O laflar bana gelse birkaç tane daha resim eklerdim herhalde. Fazla dik başlıyım bu konularda. Özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissediyorum. Beğenmeyen küçük oğluna almasın.

Bu ilişki devam ederse o anneden de annesinin lafını taşıyan sevgiliden de çok çekersiniz.
Benim hesabımda da erkek arkadaşımın annesi ekli. Benim paylaştığım şortlu bir fotoğrafı annem ve tüm ailem görüyor ve sorun etmiyorsa erkek arkadaşımın annesi için asla fotoğraf falan kaldırmam ben de. Beğenmiyorsa almasın. Baştan ipleri verince bir daha sittin sene alınmıyor

Ben kendime de şaşırdım çok 🤦🏼‍♀️ bir anda yaptım şimdi geri dönüşü de yok açıkcası tekrar yüklesem saçma olucak öne çıkanlardaydı zaten ordan kaldırdım.
Bundan sonra nasıl bir tutumum olmalı öneri verebilir misiniz
Tek onerim var yapmayacaksın biliyorum ama..
Şoyle yola gelsın diyen kaynana adayı ve bana bu cumleyı tasıyan elma yanaklı oglunu hayatımda bir daha asla gormek istemezdim.

En cok saygıyı kendı anne babama duyar cekıneceksem onlardan cekınırım once.
Kendı ailemin saygı duyduğu durumlara sevgilimin aılesı malesef karısamaz..

karısırsa takar ogulları sepeti koluna herkes kendi yoluna. Dısarısı sevgili kaynıyor hem de son derece saygılılar.

Afedersiniz bir salaklık yapıp geri adım attım çok yanlış ve kişiliğime de ters bu
Şimdi nasıl düzeltebilirim durumu acaba. Pısırık, sessiz sanmalarını istemiyorum açıkcası. 🤦🏼‍♀️ İş işten geçmemişdir umarım.

Kılık kıyafetin hayat tarzın ne sevgilini ne ailesini ilgilendir. İsteyen istediğini giyer. İster çarşaf ister mini giyer. İki türlüde kıyafete laf edenler benim için yobazdır. Yobaz bir aile ilede akrabalık kurmam
Suc kızda.
Cocugun akrabasını eklerken, fotolarım sorun olur mu kaldırayım mı demıs cocuga.
Elma yanaklı cocukta kaldırma sorun yok demis lutfetmıs.
Ama sonra annesi ha şöyle yola gelsın demis.

Geçmiş olsun bundan sonra hayatınıza erkek arkadaşınızın ve ailesinin kuklası olarak devam edersiniz ,nasıl başlar ise öyle gider bu işler 🤷🏼‍♀️

Suc kız da.
Cocugun akrabasını eklerken, fotolarım sorun olur mu kaldırayım mı demıs.
Elma yanaklı cocukta kaldırma sorun yok demis lutfetmıs.
Ama sonra annesi ha şöyle yola gelsın demis.
Zaten başta erkek arkadaşına taviz vermiş. Ben niye kıyafetim için izin alayım. Hayır alıcak olsam anne babamdan alırım onlar kim

Hanımlar ben de vicdan yapıp kaldırdım açıkcası kadın kalpten gidiyor muş uyku uyuyamamış görünce anlamadım ki direk dansı yaparken de videom yok 😂 normal bir bar videosu. 🤦🏼‍♀️ ve alkollu masa olan resimler

İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Konuya direk başlamak istiyorum.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Gece kluplerinde alkollu hikayelerimi görüyorlar ve etekli olan resimlerimi.
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
Böyle yola gelsin ne demek ya. Erkek arkadaşınızın hatası birazda. Bir insan ailesinin neye dikkat ettiğini bilir ona göre uyarır tabi burada uyaracak bir durum yok. Akrabalara ne oluyor acaba. Ben evli olduğum halde eşimin ailesini eklesem dahi hikaye vs gizliyorum çünkü benim eğlenerek saçmada olsa hoşuma gidip paylaştığım şeyden elin adamı ne anlam çıkarır diye sizde öyle yapın ama keşke kaldırmasaydınız. Kendinizden emin olun nasıl rahat hissediyorsanız. Ayrıca sizi aile değiştiremez yani sizde birileri için değişmemeli nasılsanız öyle kabul görmelisiniz

Hanımlar ben de vicdan yapıp kaldırdım açıkcası kadın kalpten gidiyor muş uyku uyuyamamış görünce anlamadım ki direk dansı yaparken de videom yok 😂 normal bir bar videosu. 🤦🏼‍♀️ ve alkollu masa olan resimler
Fotoları videoları kaldırınca o anlar yaşanmamış mi oldu yani? Bence kadın sizi ekleyip ona laf yetiştiren akrabaya karşı bir zafer gibi görmüş bu foto kaldırma işini. Bak iste bir lafimla kaldirttim diye övündüğüne eminim

Back
X