• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın annesi

Keşke kaldırmasaydınız fotoğrafları, hatta yola gel lafından sonra inadına paylaşın eski günleri özledim minvalinde.. Zaten boyle bir karakterde kadın siz kaldırsanız bile mutlaka bu konuda söyleyecek laf bulur, hatta daha da uzerinize gider. Yarın öbür gun o kadın önceden şöyle böyle bi kadındı da benim oğlan yola getirdi bunu falan bile der

Hatalısınız. Yaptığınızın arkasında duracaktınız. Ne münasebet akraba ekledi diye erkek arkadaşınıza resimleri kaldırayım mı diye soruyorsunuz? Hatta işi ilerletip annesi istedi diye kaldırıyorsunuz? Annesi doğru söylemiş böyle böyle istediği yola çekiyor sizi, siz de gıkınızı çıkartamıyorsunuz

İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Konuya direk başlamak istiyorum.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Gece kluplerinde alkollu hikayelerimi görüyorlar ve etekli olan resimlerimi.
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
En başından erkek arkadaşınızı siz kendiniz söylemişsiniz bu fotoğrafları kaldirayimmi yanlış anlaşılır mı demişsiniz .demekki tepki geleceğini az çok biliyorsunuz neden şaşırdınız ki..ve zaten yine en başında erkek arkadaşınıza bunu söyleyerek bu tavizi siz kendiniz vermişsiniz aslinda

Kimse icin kendinizi degistirmeye kalkmayin. Hic tanismadan, ortada hicbir resmiyet yokken ( hos, olsaydi da fark etmez) simdiden fotolari kaldirmaniz biz bunu istedigimiz gibi yonetiriz imaji vermis, hatta boyle yola gelsin bile diyebilmis annesi. Bu ulkede insanlar birbirlerinin yasam sekline saygi duymayi ogrenemedi gitti. Ogrenmemeleri icin de her sey yapiliyor ztn ya, neyse.

İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Konuya direk başlamak istiyorum.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Gece kluplerinde alkollu hikayelerimi görüyorlar ve etekli olan resimlerimi.
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
siz erkek arkadaşınızın annesi için hayat tarzınızdan ödün vermemelisiniz bence. iki gün sonra evlenirseniz etek giymeyip içki mi içmeyeceksiniz. böyle yola gelsin nedir. etek giyip fotoğraf çekmek, gece klübüne gitmek utanılacak şeyler değil. ben olsam kaldırmazdım böyle böyle her istediğini yaptırabileceğini sanır size.

Benim kayınvalidem de ayılmalı bayılmalı kaldır alkollü fotoğrafları dedi. Biz kadı soyuyuz dedi. Dedim ben de böyle bir soyum, biliyordunuz da saklamadım kendimi. Çok rahatsızsanız beni silin görmezsiniz. Ama ben alkol kullanan bir ailemin çocuğuyum değişmeyi de düşünmüyorum. Tansiyon fln yemedim güya sonra hastaneye gitmiş. Umrumda değildi. Siz bu kafayla çok taviz verirsiniz
Kadı soyu olunca ne oluyormuş🙄 bizimde osmanlıda kadılardan geliyor muhafazakar aile yapım olmasına rağmen istediğim mekana gidiyorum istediğimi giyiyorum kadı soyu olunca ne halt oluyormuş ben pek bir faydasını görmedim hanım teyze kadılığı sanırım sadece dini işlere bakan sanıyor Allahım sana geliyorum :olamaz:

daha nişanlı bile olmadığınız birinin akrabasını sosyal medyaya eklemek neden?
bide kızdı kaynana diye resimleri neden kaldırıyorsunuz
anneniz kızsa kaldıracak mıydınız? bunu düşünün
kaldırı mı ortalığı yıkardı bu benim hayatım diye
dediğim gibi pipi önemli
Dediklerinize gerçekten de katılıyorum.
Kadın kalp krizi geçiriyor muş uyuyamamış gece sanırım vicdan yapıp böyle yaptım.
Şimdi tekrar konuyu açmalı mıyım sevgilime? Nasıl benim hakkımda böyle konuşuyorlar diye.
açmayın
direk ayrılın

Baban kaldır dese belki kaldırmayacagın fotografı erkek arkadasın bile degıl onun annesı için neden kaldırıyorsun? Sen erkek arkadasının annesi için kaldırırsan o fotografı oda bu lafı eder tabi

Dediklerinize gerçekten de katılıyorum.
Kadın kalp krizi geçiriyor muş uyuyamamış gece sanırım vicdan yapıp böyle yaptım.
Şimdi tekrar konuyu açmalı mıyım sevgilime? Nasıl benim hakkımda böyle konuşuyorlar diye.

asıl sevgiline sor neden annesine sanane diyememiş demediği yetmemiş gibi sana fotoları kaldır demiş. üstüne de anasının densizliğini sana yetiştirmiş.
sana sirayet etmeden kapatamamış konuyu.
düşünsene hiç tanımadığın yüzünü bile görmediğin biri senin foton yüzünden kalp krizi geçiriyor totonla güleceğin yerde vicdan yapmışsın.
daha dönüşü yok ana oğulun kafalarında oluşturduğun imajı silemezsin artık ilk pas gol olmuş.

Sizi siz olduğunuz için kabul edecek insanları dahil edin hayatınıza..
Ben kendime de şaşırdım çok 🤦🏼‍♀️ bir anda yaptım şimdi geri dönüşü de yok açıkcası tekrar yüklesem saçma olucak öne çıkanlardaydı zaten ordan kaldırdım.
Bundan sonra nasıl bir tutumum olmalı öneri verebilir misiniz
Bundan sonrası için hala umudunuz var yani???

Niye kaldiriyorsun ki? Baştan yapmissin hatayi ipler diğer tarafa geçmiş. Seni bu adam oldugun gibi kabul ediyorsa diger söylenenlere kulak asmamaliydin

Back
X