• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın annesi

İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Konuya direk başlamak istiyorum.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Gece kluplerinde alkollu hikayelerimi görüyorlar ve etekli olan resimlerimi.
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
Hangi hakla böyle birşey diyebilir ki,şimdiden böyle konuşma cesareti bulabiliyorsa yol yakınken ayrılın derim..

Seni bu şekilde beğenmiş adam
Anasına ne oluyor?
Gerçekten ne kadar saçma ya

Sizi kabul eden olduğunuz gini kabul etsin hiç bir erkeğe sorun olur istersen resimlerimi kaldırırım demeyin bu kadar teslim olmayın sen ne istersen ben olurum msji vermeyin o fedakarlık bir istendemi hiç bitmez...

İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
Bu hikayeleri kaldırıp kaldırmama kararı size ait. Şimdi siz KV adayının lafıyla bunu kaldırdınız ya artık kadın size istediği şeyi söyleyebilir. Keşke o dedi diye kaldırmasaydınız

Sevgiliniz en başta sorun olmaz deyip annesi paylaşımlarınızı görünce ,sevgiliniz annesine karşı ben sorun etmiyorum sizde etmeyin şeklinde tavır koymadıysa ileride işiniz zor gibi. Kayınvalidenizin hoşuna gitmeyebilir ama söylediği üslup şimdiden nasıl bir kayınvalide olacağını gösteriyor. Belli ki ileri de sizinle hoşuna gitmeyen birşeyler olduğunda bu şekilde tavır takınacak. Önemli olan siz yaşam tarzınızdan, kayınvalide ya da eş akrabaları için taviz vermeyi kabul edecek misiniz ?

ay boyle bir sey olabilir mi ya yani ne alaka siz annesi sizi ekliyor diye kaldirayim mi diyorsunuz? o gece kulubune vs kendi ailenizden de mi gizli gittiniz, sizin yasantiniza da ters mi? sahsen ben gece kulubunden bir sey paylassam hic sevgilimin annesi icin silmek aklima gelmez cunku gayet olagan bir sey. ha benimkinin ailesi de muhafazakardir ama kendisini muhafaza etsin beni degil der gecerim. gectim de.

Nooption Nooption nasil denk geldi oku bak okurken irkildim 🙈

bu daha fena siz bari yıllardır tanışıyorsunuz oğluyla sevgili olmasan da bir hukukunuz var.
kadın bir de hah böyle yola gelsin demiş :olamaz:

konu sahibesi fotoları sildin ya büyük hata yaptın.
sevgilinde de iş yokmuş.

Evli biri olarak yazıyorum. Kendimden taviz vermeyen biriyim buna rağmen yönetmeye çalıştılar yapmayınca da ifitralar yalanlar vs. Ben yinede kendi bildigimi yaptım.
Sosyal medyaya bir gün bikinili bir foto koydum ailem akrabalarim herkes eklidir. Kostur kostur eşimi aradilar ailesi kaldırsın diye neymis pek kiymetli akrabaları varmış. Eşim benim haberim var bi sorun yok istediğini koyar dedi.
Kendinden taviz verme olmadığın biri gibi olma seni sevende bu şekilde sevsin
Bir kuzenimde sevgiliyken sırf çocuk istiyor diye kapandı. Şu an evli telefon bile vermiyorlar kıza biz görüşemiyoruz evden bile çıkmasına izin yok
Taviz tavizi doğurur ama büyük ama küçük
Sen olduğun gibi güzel ve değerlisin 😊

3 yıl önceki video foto her neyse nereden görmüşler

hepimiz değişir dönüşürüz 20li yaşlarda yaptığım çoğu şeyi şimdi yapmam ama o 20li yaşlarda yaptıklarım da benim bir parçam onlar oldu ki şimdiki ben varım

kv mini eteğimden rahatsız olacak diye kaldırmam ama bundan rahatsız olup bu şekilde konuşabilen birisi ile gelecek günlerin de günlük gülistanlık olmayacağı açıktır

Kendinizi yakmaya hazırsanız buyurun. Yapmayın etmeyin, şu insanların kendilerini bir bok zannetmesine sebep vermeyin ya. Onlar oğullarını zembille gökten indirdi siz yerden mi bittiniz? anneniz babanız rahatsız olmadıysa olduysa ve siz devam edip tuttuysanız, kimsenin umurunda olmamış siz sevdiğiniz için koymuşsanız, o taraf gösteriyor ve size laf geliyor. Siz kim oluyorsunuz benim profilimi inceliyorsunuz diyeceğinize, aferin size yola gelmişsiniz cidden.

Yaşantım o şekilde değil 3 sene önce gece klubu videoları
daha nişanlı bile olmadığınız birinin akrabasını sosyal medyaya eklemek neden?
bide kızdı kaynana diye resimleri neden kaldırıyorsunuz
anneniz kızsa kaldıracak mıydınız? bunu düşünün

Son düzenleme:
Pardon ama size doğru geldiği için bu şekilde yaşıyor ve paylaşıyorsunuz.
Daha şimdiden size bu denli müdahale hakkı gösterirseniz sonu ne olacak düşündünüz mü?

Kendi düşüncelerinizin veya isteklerinizin hiç önemi yok sanırım.
Birinin lafıyla o resimleri kaldıracaksanız neden koydunuz?
Neden insanların dediğini yapmak yerine "hayır kaldıramam" demiyorsunuz?
Biri bana gelip böyle böyle fotoğrafların var ne iş dese sanane benim fotoğraflarımdan der ağzının payını veririm.
Hele o "böyle yola gelsin" cümlesi varya herşeyi açıklıyor, siz böyle taviz verirseniz ileride tepenize çıkacakları bariz belli.

daha nişanlı bile olmadığınız birinin akrabasını sosyal medyaya eklemek neden?
bide kızdı kaynana diye resimleri neden kaldırıyorsunuz
anneniz kızsa kaldıracak mıydınız? bunu düşünün
"Öf anne ya ne karışıyorsun sen benim instagramıma" dediğine eminim

Sizin kendinize saygınız yok ki.

Sevgilinize akraban ekli, fotoğrafları kaldırayim demeniz bile anlamsız.

Annesi laf etti diye kaldırmanıza diyecek laf bulamadım.

Ama kadin hakli istedikleri yola gelmeye dünden meraklısınız, devami da gelir merak etmeyin.

Sevgiliniz de annesine niye karışıyorsunuz demek yerine herşeyi size yetiştirmiş, ideal erkek maşallah.

Terbiyesiz kadın. Uslube bak uslube ağzının orta yerine iki dene gecircen. Vazgec bu cocuktan konu sahibesi bu cocuktan da cacık olmaz sana.

Yola gelsin mi kaç ordan . O kadın senin ne anan ne baban ona mı düştü derdi

Back
X