- 11 Nisan 2021
- 223
- 635
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi hakla böyle birşey diyebilir ki,şimdiden böyle konuşma cesareti bulabiliyorsa yol yakınken ayrılın derim..İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Konuya direk başlamak istiyorum.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Gece kluplerinde alkollu hikayelerimi görüyorlar ve etekli olan resimlerimi.
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
Bu hikayeleri kaldırıp kaldırmama kararı size ait. Şimdi siz KV adayının lafıyla bunu kaldırdınız ya artık kadın size istediği şeyi söyleyebilir. Keşke o dedi diye kaldırmasaydınızİyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
Sevgiliniz en başta sorun olmaz deyip annesi paylaşımlarınızı görünce ,sevgiliniz annesine karşı ben sorun etmiyorum sizde etmeyin şeklinde tavır koymadıysa ileride işiniz zor gibi. Kayınvalidenizin hoşuna gitmeyebilir ama söylediği üslup şimdiden nasıl bir kayınvalide olacağını gösteriyor. Belli ki ileri de sizinle hoşuna gitmeyen birşeyler olduğunda bu şekilde tavır takınacak. Önemli olan siz yaşam tarzınızdan, kayınvalide ya da eş akrabaları için taviz vermeyi kabul edecek misiniz ?İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
ay boyle bir sey olabilir mi ya yani ne alaka siz annesi sizi ekliyor diye kaldirayim mi diyorsunuz? o gece kulubune vs kendi ailenizden de mi gizli gittiniz, sizin yasantiniza da ters mi? sahsen ben gece kulubunden bir sey paylassam hic sevgilimin annesi icin silmek aklima gelmez cunku gayet olagan bir sey. ha benimkinin ailesi de muhafazakardir ama kendisini muhafaza etsin beni degil der gecerim. gectim de.
Nooption nasil denk geldi oku bak okurken irkildim
![]()
daha nişanlı bile olmadığınız birinin akrabasını sosyal medyaya eklemek neden?Yaşantım o şekilde değil 3 sene önce gece klubu videoları
"Öf anne ya ne karışıyorsun sen benim instagramıma" dediğine eminimdaha nişanlı bile olmadığınız birinin akrabasını sosyal medyaya eklemek neden?
bide kızdı kaynana diye resimleri neden kaldırıyorsunuz
anneniz kızsa kaldıracak mıydınız? bunu düşünün
Aynen."Öf anne ya ne karışıyorsun sen benim instagramıma" dediğine eminim
Yola gelsin mi kaç ordan . O kadın senin ne anan ne baban ona mı düştü derdiİyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.