• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın asabiliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı kanı taşısıdığı, canının diğer yarisi kardeşine el kaldıran herif karisina da kaldırır benden söylemesi :delphin:
vaatlere kanma şakkıdı

bu yoruma kesinlikle katılıyorum.

demekki bayana el kaldırmaktan kaçınmıyor. şimdi sana yapmıyor ama evlenince yapmıyacağı garantisi yok.
karar senin artık...
:kahve:

Okudugumda sasirdim, o kadar cok sinirli ki kardesini dövüyo!!!!! ayyyyyy ben korkarim yaaa ne demek o kardesim sen esim olacaksin???? o kardesi onun ailesi degil mi??? Evet!!! sen ne olacaksin? Ailesi. eeeeeeeeeee???? peki ailesini dövüyo senide döver diye düsünüyorum anlattigina bakilirsa sinirli bi insana benziyo. Allah kolaylik versin ne diyeyim....öyle desem olmaz bölyle desem olmaz. Senin icine siniyorsan, eger seviyorsan ki bunlari da göze almalisin bir nevi, devam et..

kardeşine rahatlıkla yanınızda vuran biri birgün olur kardeşinin yanındada size vurur
açıklamaya bak o kardeşi sen eşimsin sana vurmam
varmı böyle bişey ya sanki dış kapının mandalı bahsettiği kişi kardeşi
siz inandıysanız bu adama problem yok

bence kanı canı kardeşi bayana el kaldırıorsa sanada kaldırması muhtemel, bunun ıcın cok dıslı olman gerek, onun otesınde herseye cabuk sınırlenen bı ınsan bunu cok ıyı dusun ! benım eskı sevgılım baslarda bana kuzuydu , ama onu ızledıgımde dısarıyı acayıp kırdıgını, duraktakı ınsana bıle nedensız bagırdıgını , aılesı ıle ıtısıp kalkıstıgını , bı arkadası ıle bıle konusurken ona el kaldırdıgını , sınırının gozlerınden fırladıgını gordum , bu adamdan bana yar olmaz dedım, sonra bıgun aynı sınır bana gozlerınden fırladıgını gordum , bu adam benı doverde sover de deyıp ayrıldım

bir şey daha var ailesinden bir bireyi senın yanında aşağılayan , rezil eden bir insanın , seni başta ailesi veya elin yanında rezil etmeyeceğinin ne kadar garantısı var ki?

Asla asla sakin evleneyim deme böyle bir hataya düşme kesinlikle sanada ayni davranacak bak allahin sevdiği kulusun daha evlenmeden göstermiş ne halt oluğunu göstermiş sana sakin haaa
ben yandim görmezden geldim ve evliliğimiz sadece 3 ay sürdü ve ben bitirdim
arkana bile bakmadan birak onu çek git bazen çok sevmek bile fayda etmiyor canim gerçekten gerçek bu

Evlenmeden bunları görmen çok güzel olmuş
Kafanın karışması düşünmen çok normal karışmasa anormal olurdu.
Çok iyi düşün ve sana yapmam demesine inanma
İlerde bile bile lades dedim nasıl inandım deme canım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah dediği gibidir

Back
X