erkek arkadaşımın bencilliği

pinkto

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
61
16
3
38
Kızlar canım çok sıkkın erkek arkadaşmla tartıştk.Biz 2 buçuk yıldır beraberiz erkek arkadasımın kız arkadaşları yoktur pek bir tane var oda liseden buyana varmıs ama ole pek gorüsmüyolardı telde falan genelde.Bız yazın iki aylık bi ayrılık yaşadık barştık sonra o arkadaşının doğum gününü kutlamaya gitmiş bi erkek arkadasıyla bana kavga ederz diye söylememis eve gelince soyledı bende kzdım benıde gotürseydn dedım bi kz daha vardı doğum gununu o organize etmis eskiden benimkiyle aynı mahalledenmıs ama samımı bı arkadası deıldı.O erkek arkadasını cağIrmadğı ıçn benimkıde benı cağarmams benimki ayarlamadğı ıçin doğum gununu neyse ozaman cok tartıştk bana gitmeden soleseydin en azından dedim donunce söyledı cünkü. Sonra barıstk , ben bida olmasn olrsa bırlkte gidelm dedım aradan bikaç ay geçti dun doğum gununu organze eden kız hastalanmış benimkının arkadaşıda bunu aramış gecmis olsuna gidelim dıye kızın evıne gitmsler bide erkek arkadası gıtmis giderken haber vermek ıçn beni arams.Tabi çok sinirlendım bana haber versen yeter demstın dıyo cok kızdım dunden berı tartısıyorz.Ben bida olmasn olrsa birlikte gidelim demistm o dedığımı hatrlamadı heralde beyim smdi bida olrsa biter dedim gidilcekse benimle gidilcek dedm sızce yanlısmı yapıyorm rahatsız olyorm ama elimde değıl başka türlü nasıl haklılığımı anlatrım çok yoruldum

Son düzenleme:
Bence idrak ediyor. Işine geldigi gibi davranıyor. Sen buna güvenme fazla

İşine böylesi geliyor da o yüzden böyle davranıyor. Sen bu konu da haklısın.

Yakın olmayan kız arkadaşın evine geçmiş olsuna gitmek. Hımmmm ben yobazlaştım mı yoksa bu erkek arkadaşlarınız çok mu çakal bilemedim.

Ben kendim gitmek istemezdim sonucta bi samimiyetim yoksa. Siz bence rahatsiz oldugunuz noktayi netlestirin. Sizinle gitmemesimi yoksa direk gitmesi mi?

sonunda koptum ama adam geçmiş olsun'a giderken seni neden yanında çanta gibi götürsün

dıdının dıdısının arkadaşı

hasta olmuş da geçmiş olsun'a gidilecek de sen de gel

hönk derim herhalde böyle bir teklif gelse bana

sevgililerin attığı her adımdan haberdar olma zorunluluğu yok; insanlara özel alan bırakın birazcık kaçıp gitmez ya da bu kadarcıkla kaçıp gidecekse zaten her halde kaçar gider

Çok yakın bi arkadası değıl telefonlada gecmiş olsun dıyebilirdi ben eve gitmesine kızdm ayrıca neden tuhaf olsn kzarkadasyla geçmiş olsuna gitmek

Ben kendim gitmek istemezdim sonucta bi samimiyetim yoksa. Siz bence rahatsiz oldugunuz noktayi netlestirin. Sizinle gitmemesimi yoksa direk gitmesi mi?
Sen eve gitmesine kzdm zatan yakn sı arkadayı degil hastanede si zıyaret olsa belkı bukadar sinirlenmezdim

Çok yakın bi arkadası değıl telefonlada gecmiş olsun dıyebilirdi ben eve gitmesine kızdm ayrıca neden tuhaf olsn kzarkadasyla geçmiş olsuna gitmek

çünkü sen tanımıyorsun

hani birlikte bir yere gidersin de geçerken uğranacaktır sen de gidersin
o zaman bile öksüz gibi hisseder insan kendini ben tanımam etmem ne işim var der

ben sevmem yani eşimin sevgilimin her tanıdığı ile tanışma görüşme bana garip geliyor

herkesin bağımsız hayatı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…