Önce böyle kibar mesajlarla başlar, sonra beni darlama diye devam eder, en son da ben sana bir şey vaat etmedim, beni yalnız bırak falan filan diye hayatından çıkarabilir sizi. Derdini paylaşmak istediği zaman iletişime geçsin sizinle. O zamana kadar hayatınıza bakın. Yazmayın. Iletişime geçtiğinde anlattığı şey çok makul bir şeyse ona göre karar verirsiniz. Yanında olayım, destek olayım diye kendinizi paralamayın. Insan sevdiğiyle derdini paylaşır ve destek ister zaten. Yardım istemeyen birine yardım edemezsiniz.Erkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hatta mesajı da şu: "Bana biraz zaman verir misin şuan konuşmak için uygun bir zaman değil. Canımı sıkan bazı şeyler var anlatamayacağım, o yüzden yalnız kalmak istiyorum özür dilerim seni bu durumlara soktuğum için"
Vala üzgünüm ama var öyle bi dünya. Burda bile kadınlar konu açıyor kaç yıldır aynı yatağı paylaştığı adamlar aldatıyor da kadın hissetmiyor. Büyük konuşmamak lazımyok ya öyle olumsuz seyler cikacagini zannetmiyorum iliskinizde sarsintili durum var ve sen bundan bi haber olacaksin yok öyle dünya kadinlar dak 1 hisseder erkeginin kendisine olan askini sevgisini saygisini ilgisinin bittigini
Erkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hatta mesajı da şu: "Bana biraz zaman verir misin şuan konuşmak için uygun bir zaman değil. Canımı sıkan bazı şeyler var anlatamayacağım, o yüzden yalnız kalmak istiyorum özür dilerim seni bu durumlara soktuğum için"
yok ya öyle olumsuz seyler cikacagini zannetmiyorum iliskinizde sarsintili durum var ve sen bundan bi haber olacaksin yok öyle dünya kadinlar dak 1 hisseder erkeginin kendisine olan askini sevgisini saygisini ilgisinin bittigini
Klasik erkek yalanları aklın varsa sende kendini çek ve uzaklaşErkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sana abla nasihatı vereyim. Bu tip konuşmaların özü başkası var sana bunu direk söyleyebilecek yürek bende yok, sen yavaştan benden ümidi kes.Erkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bi ust leveli pilot olup Saturn'e piknige goturuyor. Ona da inanan var.Bu çok klasik erkek yalanına hala inanan kızlar varmı yahu?
Yalnız değil.ben de öyle düşünürdüm galiba.Ayy kıyamam çok saf ya
Kac yasindasinizYalnız değil.ben de öyle düşünürdüm galiba.
33Kac yasindasiniz
ben 24 o 29
Yapma bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?