Erkek arkadaşımın bir derdi var ve içine çekildi

sorunlarım var
zamana ihtiyacım var
bu ara yalnız kalsam iyi olur
sorun sende değil bende
özür dilerim gibi şeyler insanların ayrılma cümleleridir. sizin yaşınız genç ve masumsunuz. asla konduramazsınız o yaşlarda. adamın gerçekten sorunu var zannedersiniz. sizi bu süreçte neden yanında istemiyor o kadar mı ağır depresyon geçiriyor diye akşamları aklınızda olur. bir hafta bir ay adam geri dönmez. arayı gitgide açar. mesajlara geç yanıt vermeye en sonunda yanıt vermemeye başlar. bir anda ayrılınca kadın ona bağırmasın diye arayı soğutarak ayrılıyorlar. iki ay sonra adamın yanında birini görünce aslında sorunu falan olmadığını gayet mutlu olduğunu görünce kızgınlığınız bine çıkacak. umarım yanılırım ama maalesef hayat tecrübesi böyle. çünkü aşık adam bir sorunu olunca ilk sevgilisini arar bunu sizde biliyorsunuz. aşık adam ben bu kızı 2 ay aramazsam ya başka adamla olursa diye aklı çıkar bunu biliyorsunuz. karşınıza size çok kıymet veren biri çıkmasını diliyorum. sevgiler.

Önce böyle kibar mesajlarla başlar, sonra beni darlama diye devam eder, en son da ben sana bir şey vaat etmedim, beni yalnız bırak falan filan diye hayatından çıkarabilir sizi. Derdini paylaşmak istediği zaman iletişime geçsin sizinle. O zamana kadar hayatınıza bakın. Yazmayın. Iletişime geçtiğinde anlattığı şey çok makul bir şeyse ona göre karar verirsiniz. Yanında olayım, destek olayım diye kendinizi paralamayın. Insan sevdiğiyle derdini paylaşır ve destek ister zaten. Yardım istemeyen birine yardım edemezsiniz.

yok ya öyle olumsuz seyler cikacagini zannetmiyorum iliskinizde sarsintili durum var ve sen bundan bi haber olacaksin yok öyle dünya kadinlar dak 1 hisseder erkeginin kendisine olan askini sevgisini saygisini ilgisinin bittigini
Vala üzgünüm ama var öyle bi dünya. Burda bile kadınlar konu açıyor kaç yıldır aynı yatağı paylaştığı adamlar aldatıyor da kadın hissetmiyor. Büyük konuşmamak lazım

Ya tamam pek çok erkek derdini paylaşmaz ama ilişkiye de ara vermez. O yüzden çok masum bulmuyorum ben. Hem zaten yeni bir ilişkiymiş konu sahibi nasıl bu kadar gözü kapalı güvenebiliyorsun

Ben size uzuldum ya. Bu iyi niyetle sizi cok uzerler. Erkek arkadasiniz gidiyor, yol yapmis siz ona nasil yardim edeceginizi dusunuyorsunuz. Bence once kendinize bir iyilik yapin ve boyle tiplerden uzak durun.

yok ya öyle olumsuz seyler cikacagini zannetmiyorum iliskinizde sarsintili durum var ve sen bundan bi haber olacaksin yok öyle dünya kadinlar dak 1 hisseder erkeginin kendisine olan askini sevgisini saygisini ilgisinin bittigini

Aldatan erkek saygisizlasacak diye bir şey yok. Aldatan erkek arkadaslarim hicte saygisiz, sevgisiz degillerdi aksine ilgiye, sevgiye hediyeye bogarken yapan vardi, yakalaninca da kapida köpek oluyorlar.
Bir tanesi de ayni boyle aile meselelerim var zor donemdeyim muhabbeti yapmisti. Baskasi olmadigina bin kere güvence vermişti inandirmak icin dil dökmüstü.
Benim aklima gelse de konduramamistim cok guveniyordum ttaaa ki başkalarindan aldattiginin haberini alana kadar.

Baska biri oldugunda bir erkegin gelip bunu soyleyecegini dusunmek komik sadece.
Muhtemelen aklindaki kişi olmazsa ya da hevesini alir gelirse geri donup sorunumu cozdum der devam ederler.

Klasik erkek yalanları aklın varsa sende kendini çek ve uzaklaş

Sana abla nasihatı vereyim. Bu tip konuşmaların özü başkası var sana bunu direk söyleyebilecek yürek bende yok, sen yavaştan benden ümidi kes.
Sakın o böyle biri değil deme. En güvendiğinden yer kazıkları insanlar.
Zamanında aynısını yaşadım. Adam gözümün içine bakıyordu buna benzer lafları söylerken karşımda ağlıyordu. Bende onunla ağladım. Sonuç başkası ile yakaladım, onla da evlendi

suan baska biri var ve onu deniyor. eger olmazsa size sorunlarimi cozdum deyip gelecek. o kisi olursa da size sorunlarimi cozmeye decam edicem deyip o kisiyle yola devam edecek. klasik erkek davranisi

Başkası var. Bu konuşmanın sonu sen daha iyilerine layıksın olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…