Arkadaşlar öncelikle merhaba,uzun zamandır takip ettiğim ve hatta her konuda yardım alabildiğim bir forum.
Artık üye olma zamanı geldi derkeen bir de baktım ki zaten üye olmuşum çok önceden Tabiki mutluluktan uçtum ve güncel sorunumu paylaşıp fikir almak için koşa koşa bu başlığı açtıııım.Daha ilk mesajım
Yarın erkek arkadaşımın doğum günü.Onun belirli bir parfümü yoktu bende ona en sevdiğim beni cezbeden parfümü aldım.
Ama şimdiye kadar etrafıma hep manevi hediyeper yapmış,hazırlamışımdır o yüzden bu hediye garibime gitti.Sanki çok maddi oldu.
Yarın sabah deniz kenarında kahvaltıya da götüreceğim,ama onun gözlerini dolduracak küçük manevi bişey de olsun istiyorum
Daha önce yaptığınız,aldığınız,duyduğunuz,gördüğünüz ve çok hoşunuza giden küçük sevimli sürizleri benimle paylaşırsanız çooook sevineceğim. (Boğazına düşkün sevgilime pasta da yaptım )
Şimdiden güzeel yorumlarınız için tişikkür ederiiimmmm
üzerinde isim yazan anahtarlıklar var
bir çift alabilirsin onunkinde senin seninkinde onun ismin yazsın
yada parfümü koyduğun kutuya onu ne kadar çok sevdiğini anlatan bir mektup koyabilirsin
üzerinde isim yazan anahtarlıklar var
bir çift alabilirsin onunkinde senin seninkinde onun ismin yazsın
yada parfümü koyduğun kutuya onu ne kadar çok sevdiğini anlatan bir mektup koyabilirsin