• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın düşüncesizliği ve delirme noktam ...!

biraz rahat bırak çok üstüne gitme bence.ailesiyle vakit geçirsin biraz seni görmek istediği zaman görecektir zaten.bırak tatili zehir olmasın 2 hafta iyi gelir size birbirinizi özlersiniz.büyütcek bişey yok bunda bence nasılsa görüşürsünüz en kötü ihtimal tatilden gelince.olur böyle şeyler önemli olan görüşüp görüşmemek değil kalbinin aklının senle olması bedeni senin olsa ne yazar boşver bunalma daha fazla otur kafanı dinle ailenlede iyi geçinmeye çalış şimdi gerginsin evde agresif davranmamaya çalış ailene.ailenle aranı düzelt en azından bu arada

Çok haklısın bu 2 hafta iyi gelecek ikimize de:)

Çok haklısın bu 2 hafta iyi gelecek ikimize de:)

takma canım kafana olcağı varsa olur zaten bi şekilde herşey inanki daha önünüzde o kadar uzun bi yol varki söz nişan evlilik böyle sorunların kat kat fazlasıyla karşılaşacaksın.sevgiliyken ne kadar ufak şeylerle birbirinizi yıprattığınızı anlıycaksınız.erkekler biraz öyledir planlı programlı yaşamazlar ani kararları ani çıkışları olabilir her zman bi b planın olsun oturup ağlama mesela sende umursama sen kaçtıkça o kovalar.yıkıcı olmayan bi mesaj at beni görmedenmi gidiyosun falan diye uzatma bence konuyu.. iyi tatiller dile tamam ben öyle yapardım mesela yerinde olsam büyütme olurmu

Canım haklısın da tahammül edemiyrum gözünün önünden uzak olmaya . Ailemizden farklı şehirde okuyoruz . 1 senedir sürekli birlkte orada birbirimize destek olduk şimdi ilgisinin azalması düşüncesi deli ediyo beni:S

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Back
X