• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın eski sevgilisi

Günde 3 yaş atıyor demek :9::9::9::9:ki

Buna çok güldüm :D
Ama 2010 da yazdıysa şuan 20 dir ayı geçmişse 21 demiş olabilir hemen suçlanmasın.

Kötü yorumlar yapmayalım biz yine de biraz yapıcı olunmalı.
Diğer kız konu açmış olsa , erkek arkadaşım benimle beraber oldu beni terketti vs tarzında olurdu.
Konu ne tarafından tutulsa havada asılı kalıyor.
En güzeli sen bu çocuktan uzak dur , o da kimi seçceğini şaşırmış muhtemelen her gittiğinde kızla yine beraber olyor kızda bunu o yüzden herseferinde koz olarak kullanıyor.
Sen kendine dikkat etmelisin bence. Çünkü çocuk sonunda kıza dönecek kızda paşalar gibi kabul edecek.
Sen arada kaynarsın demedi deme.

1- O kız hala birşeyler bekliyor erkek arkadaşından. Bu da doğal yani ilişkileri çok ileri bir yöne kaymış geçmişte.
2-Erkek arkadaşın yalan söylüyor bence. Kızı kandırmıştır. Hiç bir erkek açıkça bunu söylemez.
3-Hadi doğru söylüyor diyelim, böyle çirkef ve kötü bir ortamda ne işin var senin e be güzel kardeşim:26:
4-Sana ne oluyor da tutup intiharlara kalkışıyorsun 6 ayda ne oldu da gözün döndü canım. İnsanlar 50 yıllık eşlerinden ayrılıyor. Biraz metanetli olun nedir bu zayıflık.:19:

Şu durumda bence aran çekil sen. Huzursuz sürmez bu ilişki çok yara alırsın bence.

ayy ben diyetteyim okuduğumu pek anlayamıyor olabilirim , dur bi özet geçeyim :

6 aylık ilişkin var, birlikte yaşıyorsunuz :ssz: sizden önceki ilişkisi sizin ilişkiniz başladıktan birsüre sonra ceee:91: diye ortaya çıkıyor, siz intihar ediyorsunuz, ikinizinde psikolojisi bozuk hatta üçünüzünde bozuk ,çocuğun korktuğu şey kız gibi ailemin kulağına giderse zırvalığı, çocuk arada gidip kızı yoklayıp geliyor , siz 3 günde 3 yaş atıyorsunuz, memura bu ayda zam yok, ayy yok yok kedidir o kedi:27:

olay çok karışık, mide bulandırıcı, okurken sinir oldum, inithar var yalan var dolan var, erken yaşta bilinçsizce yaşanılan cinsellik var , tehdit var.

bir tek AŞK yok:20:

kim için bunca sıkıntı, ne için ? :51:
her 2 kız tarafada sorarım ben bunu, adam sizi cinsel ihtiyaçlarında "seçenek" olarak kullanıyor, sizde bunu yutuyorsunuz. biri tehdit ediyor, diğeri intihar ediyor. Allah bilir adamda ikinizin ardından
gerim gerim gerilip gülüyordur.:51:

Ya çocuğun herşeyi yalan bence.
Nereden biliyor ki aramadığını çocuk öyle diyor.
Konu sahibi de inanıyor bence bağlantıyı hiç koparmadılar
hiçbir zaman tam olarak ayrılmadı o arada konu sahibi girdi devreye.
Eeee arada da görüşüyorlar hemde konu sahibinin onayıyla.
Gençlerin işine akıl erdirmek güç yaşlanmışım ben :ssz:

eynen öyle.
bu hikayeyi başka bir arkadaşımdan daha biliyorum ben.
çocuk 2 kızı aynı anda idare ediyor.
kız biliyor ama ayrılmıyor beni seviyor diye avutuyor kendini.
oysa çocuk diğer kızla gününü gün ediyor. :51:
göz yummak böyle birşey işte.

çok karmaşık.bence uzaklaş.eski kız arayıp tehdit ediyor falan demekki kızla ileri boyutta bişey yaşadı belki o kıza evlenmeyi vaadettide yaşadı.sen olmasan belki erkek arkadaşın ona geri dönecek.erkek arkadaşınında kafası karışık sen aradan çekilirsen belki herkesin hayatı daha olumlu ilerler.çok yeniymiş daha bu kadar sorunlu bir ilişkidense olmaması daha mantıklı.
erkek arkadaşında napsın bir yandan o arıyor aileme sölicem diyor psikolojim bozuk diyor bilmem neler e bir yandan sen intihara kalkışıyosun bu kadar olumsuzluğun arasında hanginizden vazgeçsin yada neye nasıl çözüm bulsun bu kadar şeyin içinde sevgiyi aşkı nasıl yakalasın

Son düzenleme:
Konu başlığı: Erkek arkadaşımın eski sevgilisi

Yalnız söylemeden edemiycem konu başlığı bile garip.. Sevgilimin eski sevgilisi falan değil de Erkek ''arkadaşımın'' eski sevgilisi. Kendinizi arkadaş kızı da eski de olsa sevgilisi olarak görüyosunuz maşallah..

Arkadaşlar yaklasık 6 aydır bir ilişkim var.Ancak biraz problemli bir ilişki..Erkek arkadasım benden onceki kız arkadasıyla cinsel anlamda bir şeyler yaşamış ve kız bu yüzden erkek arkadasımın peşini bırakmıyor.Bu sebeple aralarında bir ayrılıkta yok.Ancak yüzyüze hiç görüşmüyorlar zaten farklı şehirlerdeler.Biz üniversite okudugumuz için erkek arkadasımla devamlı beraber kalıyoruz.

6 aylık bi ilişkiden bahsediyosunuz. Amacım sizi yargılamak değil sakın yanlış anlamayın sadece fikirlerimi yazıyorum sonuçta sizi tanımam etmem. 6 aydır konuştuğunuz bi erkekle beraber kalıyosunuz ve kızla farklı şehirdeler görüşmüyolar diyosunuz. Sanki bana çocuk kızla tamamen ayrılmamış ama aralarına üniversiteden dolayı mesafe girmiş ve çocuk bu süreçte sizinle tanışmış sizinle kalmaya başlamış konuştuğu kişiyi ihmal etmiş bi kenara atmış kısaca. Kız sinirlenmekte haklı bence. Zaten siz bile söylemişsiniz aralarında ayrılıkta yok diye. Kendi kendine gelin güvey olmayı bırakmalısın bence. Bu çocuk seninle vakit geçiriyo besbelli okul bitince de aynı o kıza yaptığı muameleyi sana yapıcak emin ol. Umarım cinsel anlamda bişeyler yaşamamışsındır bu kişiyle ki bu pişmanlığın olabilir gerçi beraber kalıyomuşsunuz ama bilemem tabi. O kızın şuan ki duygularını yaşamak istemiyosan bu çocuktan uzak dur.. Bu çocuk gönlünü gün eden tiplerden gibi geldi bana :ssz:

Arkadaşlar yaklasık 6 aydır bir ilişkim var.Ancak biraz problemli bir ilişki..Erkek arkadasım benden onceki kız arkadasıyla cinsel anlamda bir şeyler yaşamış ve kız bu yüzden erkek arkadasımın peşini bırakmıyor.Bu sebeple aralarında bir ayrılıkta yok.Ancak yüzyüze hiç görüşmüyorlar zaten farklı şehirlerdeler.Biz üniversite okudugumuz için erkek arkadasımla devamlı beraber kalıyoruz.Kız 3-4 günde bir arayıp seni ailene söylücem bana bunları yaptın şimdi ise beni bırakmak istiyorsun diyip tehdit ediyor.gecen gün yne aradı piskolojık tedavi görüyorum doktor ailene herşeyi anlat dedi bu yüzden anlatıcam diyor.Bende dayanamayıp bundan 1 hafta once intihara teşebbüs ettim.İnanın benimde erkek arkadasımında piskolojisi alt üt.erkek arkadasım ailesinin karşısına bu şekilde çıkmak istemediği için hiç birşey yapamıyor ancak o kzıın tehditlerinden de okadar yorulduki anlatamam.kız ilişkiyi devam ettirmek istemıyor sadece intikam almak istiyor.ne yapmalıyım ne olur yardımcı olun..

canım bencede kız haklı sonuçta bişeyler yaşanmış bir erkek bi kıza yapdıysa bunu herkıza yapar bence zaten aşka inanan birisi hiç değilim sen şimdi seni seviyomu zannediyosun bence hiç değil o kız gelse yine yaşayalım dese koşa koşa gider erkekler ne yazıkki öyleler bence yol yakınken ayrıl

iyi sabirliymissiniz. benimde diger arkadaslar gibi anlamadigim sey neden intihara kalkistinizki?Ve ne demek tam olarak ayrilmadilarmi ne yazmissiniz bi yerde yada ona benzer birsey, bunu iciniz aliyormu?????

Back
X