Merhaba herkese, yaklasik 4 sene gibi uzun bir aradan sonra 2 yildir tanidigim birisiyle taze taze iliskiye basladim. Ben 21 o 25 yasinda. Onca yildan sonra rahatliga alismisim, iliskiye bayilarak baslamadim, mantiken bana cok deger verdigi icin cikma karari aldim. Arkadasken her animda yanimda oldu, cikarken de kotu ve yanlis hicbir soz ve hareketini gormedim, arkadasken nasilsak simdi de oyle, tavirlarinda bir degisiklik yok, su anlik cok efendi. Hatta yakin arkadasimla tanistirdim o da yaninda ben yok iken "Eskiden kizlara yazdigin oldu mu hic?" sorusuna "Evet, bende yaptim oyle seyler" demis ve beni kastederek "Onu arkadas olarak tanidiktan sonra ayni hatayi bir kere bile yapmadim" demis. Ben ise Facebookta fotograf paylasmak ve iliski yapmaktan hic hoslanmam fakat o bu konuda cok israrci olsa da tavrimi koyuyorum. Dun Facebook adres ve sifresini istedigimde hemen verdi, butun mesajlara tek tek baktim, en asagilarda 2011, 2013, 2014 tarihli bir tooooonn kizla yazistigi mesajlar var, hepsine de o mesaj atmis tanismak icin, terslenmis. Muhtemelen bu mesajlarin varligindan bile haberi yok. Bir kisiyle sevgili olmus, o konusmada da ask mesajlari ve fotograflar vardi. Benimle tanistigi tarih ise 2015, ve o tarihten bu gune kadar tek bir yanlis mesaj yok. Telefona bakma huyum olmadigi icin mesajlari silmek icin caba harcamaz, bende telefon elindeyken goz ucuyla bakarim cogu erkek. Haksizlik etmek istemiyorum, gecmisinde ben yoktum ve boyle haltlar yemis, olabilir. Su an hayatin da ben varim ama herhangi bir kusuru yok. Erkeklerin capkinlik huylarina aliskin oldugum icin coguna guvenmem hatta bu durumu abes bulmuyorum cunku evli, cocuklu adamlar bile yapiyor sevgili nedir ki? Dogal! Fakat dunden beri sogudum diyebilirim, yanindaki neseli ben yok, ciddi bir kiz geldi sanki. Kac yil onceki sey icin guzelim iliskiyi bitirmeyi de goze almiyorum hic mutsuz degilim cunku ama yakinda okulda baslayacak bu durum da dersleri bahane edip ayrilsam mi diye de dusunmuyor degilim. Siz olsaniz ne yapardiniz?