Erkek arkadasimin Facebook mesajlari

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
30
İzmir
Merhaba herkese, yaklasik 4 sene gibi uzun bir aradan sonra 2 yildir tanidigim birisiyle taze taze iliskiye basladim. Ben 21 o 25 yasinda. Onca yildan sonra rahatliga alismisim, iliskiye bayilarak baslamadim, mantiken bana cok deger verdigi icin cikma karari aldim. Arkadasken her animda yanimda oldu, cikarken de kotu ve yanlis hicbir soz ve hareketini gormedim, arkadasken nasilsak simdi de oyle, tavirlarinda bir degisiklik yok, su anlik cok efendi. Hatta yakin arkadasimla tanistirdim o da yaninda ben yok iken "Eskiden kizlara yazdigin oldu mu hic?" sorusuna "Evet, bende yaptim oyle seyler" demis ve beni kastederek "Onu arkadas olarak tanidiktan sonra ayni hatayi bir kere bile yapmadim" demis. Ben ise Facebookta fotograf paylasmak ve iliski yapmaktan hic hoslanmam fakat o bu konuda cok israrci olsa da tavrimi koyuyorum. Dun Facebook adres ve sifresini istedigimde hemen verdi, butun mesajlara tek tek baktim, en asagilarda 2011, 2013, 2014 tarihli bir tooooonn kizla yazistigi mesajlar var, hepsine de o mesaj atmis tanismak icin, terslenmis. Muhtemelen bu mesajlarin varligindan bile haberi yok. Bir kisiyle sevgili olmus, o konusmada da ask mesajlari ve fotograflar vardi. Benimle tanistigi tarih ise 2015, ve o tarihten bu gune kadar tek bir yanlis mesaj yok. Telefona bakma huyum olmadigi icin mesajlari silmek icin caba harcamaz, bende telefon elindeyken goz ucuyla bakarim cogu erkek. Haksizlik etmek istemiyorum, gecmisinde ben yoktum ve boyle haltlar yemis, olabilir. Su an hayatin da ben varim ama herhangi bir kusuru yok. Erkeklerin capkinlik huylarina aliskin oldugum icin coguna guvenmem hatta bu durumu abes bulmuyorum cunku evli, cocuklu adamlar bile yapiyor sevgili nedir ki? Dogal! Fakat dunden beri sogudum diyebilirim, yanindaki neseli ben yok, ciddi bir kiz geldi sanki. Kac yil onceki sey icin guzelim iliskiyi bitirmeyi de goze almiyorum hic mutsuz degilim cunku ama yakinda okulda baslayacak bu durum da dersleri bahane edip ayrilsam mi diye de dusunmuyor degilim. Siz olsaniz ne yapardiniz?

yaw şu devirde hala önceden ilişkisi olmayan insan mı kaldı ? Siz zanndiyor musunuz daha sonra sevgili olacağınız insanın geçmişi olmasın . Sevgilinizden böyle sebeplerle ayrılmayın , çok saçma

yaw şu devirde hala önceden ilişkisi olmayan insan mı kaldı ? Siz zanndiyor musunuz daha sonra sevgili olacağınız insanın geçmişi olmasın . Sevgilinizden böyle sebeplerle ayrılmayın , çok saçma

Tesekkur ederim yorumunuz icin, en azidan direkt "ayrilin" diyen insanlardan daha mantikli bir cevap. Ben sadece tanidigi her kiza yuruyen, abaza tiplerden mi acaba diye dusundum, ben de miknatis gibi cekerim ya onlari... Fakat bu konuyu actigim gunden beri de iliskimi takip ediyorum bir kere bile ilgisizlik yapmamis bir insan yani, anlamadim. Genclik takilmalariydi herhalde

Tesekkur ederim yorumunuz icin, en azidan direkt "ayrilin" diyen insanlardan daha mantikli bir cevap. Ben sadece tanidigi her kiza yuruyen, abaza tiplerden mi acaba diye dusundum, ben de miknatis gibi cekerim ya onlari... Fakat bu konuyu actigim gunden beri de iliskimi takip ediyorum bir kere bile ilgisizlik yapmamis bir insan yani, anlamadim. Genclik takilmalariydi herhalde

mesajı okuduğumda gerçekten neden ayrılmak istediğini anlamadım.bu cevaptan sonra anladım.o da aslında anlamadığımı anladım.bir kaç sene önce bu çocuk 21-22 yaşındaymış.kızlarla iletişim kurmak tabii isteyecek. ilerki yaşlarda da bu böyle.

ayrıca öyle her kıza asılan,abaza bir tipi hemen anlarsın gördüğünde.şahsen çocuk için çok üzüldüm.çocuk her hareketine dikkat etmiş.bir de hala asılan bir tip mi acaba diye hakkında düşünülmüş.

yapma ablam ya.valla bu devirde böyle bulamazsın.yaşında bence aşkı doya doya yaşayacağın bir yaş.inan ömrün boyunca aşkı bu şekilde hissederek yaşayamazsın.

mesajı okuduğumda gerçekten neden ayrılmak istediğini anlamadım.bu cevaptan sonra anladım.o da aslında anlamadığımı anladım.bir kaç sene önce bu çocuk 21-22 yaşındaymış.kızlarla iletişim kurmak tabii isteyecek. ilerki yaşlarda da bu böyle.

ayrıca öyle her kıza asılan,abaza bir tipi hemen anlarsın gördüğünde.şahsen çocuk için çok üzüldüm.çocuk her hareketine dikkat etmiş.bir de hala asılan bir tip mi acaba diye hakkında düşünülmüş.

yapma ablam ya.valla bu devirde böyle bulamazsın.yaşında bence aşkı doya doya yaşayacağın bir yaş.inan ömrün boyunca aşkı bu şekilde hissederek yaşayamazsın.

Evet boyle dusundugum icin uzgunum, hata bende. Gecmis deneyimlerim ve yasanmisliklarin verdigi bir endise ve suphe ile yaklastim. Su an hersey cennetlik diye leyla gezmemeye dikkat ediyorum, neticede ilerde ne olacagi bilinmez. Haklisiniz, ben bundan sonra onume bakayim, yasimin getirdiklerini yasayayim, burada her gun neler okuyorum, kk bana cok ders cikarttirdi. Tesekkur ederim yorum ve dusunceleriniz icin. Sevgiler

Back
X