- 9 Mayıs 2014
- 173
- 22
- 33
- Konu Sahibi katherina07
Daha öncelerde sürekli eski sevgilisini aratmıştı erkek arkadaşım bunu farkettim ve onunla konuşmuştum. Ve bir daha yapmayacağını söylemişti ama bende fazlasıyla kırılmıştım tabi.. Dün arama geçmişine baktığımda farklı farklı bazılarını sürekli aratmış kızların çok dikkatli bakamadım sabah erkenden staja gidecektim çünkü.. Ben facesinde arama geçmişine baktığımda daha doğrusu onun facesine baktığımda bana güvenmiyorsun tarzında şeyler söylüyor. Ama şöyle bir şeyle karşılaşmıştım biz tanıştıktan sevgili olduktan itibaren sürekli eski sevgilisini aratmıştı. Bundan dolayı takıntı yaptım. Dünde çok bakamadım tek tek kızların kim olduğuna ona da birşey söylemedim. Şimdi gece facesine girip o kızlara tek tek bakıp adlarını yazıp yarın isim isim kim bu kız demeyi düşünüyorum sonrada hayırdır yeni arayışlara mı girdin demeyi düşünüyorum bilmiyorum siz ne dersiniz :18: kafam şuan o kadar karışık ki cümlelerimi toparlayamıyorum
ben mi şüpheciyim bilmiyorum bana ilgisizleşti gibi de geliyor. Şu ara bana aşk dolu cümleler kurduğunda neden bilmiyorum belkide bu yaptıklarından dolayı samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum