• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımın Facebookta Arattığı Kızlar:(((

Cocugun yabanci dile meraki mi varmis anlayamadim? Yapistir buraya canim ne yazmissa cevirirz evelallah, seni aldattigini anlaman icin gozunle gormen lazim herhalde. Yasin kucuk galiba daha cok asik olursun yaslar kac bu arada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ingilizcesini geliştirmek istiyor ve meraklı bu konuda. Kimseyle yazışmadı sadece kızları aratması sorun şuan. Beni aldattığını anlamam için gözle görülür bir şey olması lazım yüzüne vurmam için. Diğer türlü ne desem sen bana haksızlık ediyorsun deyip işin içinden çıkabilir sonuçta bende pişman olabilirim böyle bir kanıtım yok sonuçta ya yanlış yaptım düşünceside kötü olur benim için. Ben 20 o 22 yaşında

Sende sifresi oldgunu bile bile bu isleri yapio yani seninonemsemio seninkaybetmekten korkmuo arkadasim ayril bole insandan koca olmaz sonra agliycana simdi agla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başta olay şöyle gelişti ben onun o da benim şifremi bilmiyordu ama buluştuğumuz bir ara benim telden girmişti facesine sonrada açık kalmış bende kurcalamıştım eski sevgilisine mesaj attığı çıkmıştı ortaya sonra tartışma derken şifresini vermişti falan. Onun facesine girdiğimde telefonuna mesaj geliyor o da ona güveniyor şuan bende bilgisayarımı tarayıcıya kaydet dedim ve otomatik açık olarak ayarladım girdiğimi görmüyor zaten bende bir daha asla girmeyeceğimi söylemiştim ona ama dün bakma gereği duydum

Yani şöyle ki konuşkan biri ve kız arkadaşları var sürekli muhabbet ettiği. Kardeşi gibi gördüğünü kardeş gibi olduklarını söylüyor falan muhabbeti iyi kızlarla benden önceki hayatı ve mesleğinden önceki hayatı biraz hayta ve çapkınmış tabi takıntılı olduğu eski sevgilisi bunu aldatmış ama benden önceki kızı aldatmış galiba tam olarak ne yaptığını bilmiyorum pek sevmiyor konuşmak istemiyor o tarz konuları mesaj attı demiştim eski sevgilisine sebebi helallik istemekmiş öyle dedi. Neyse yani kızlarla muhabbeti var ona göre herkes kardeş ! Ben rahatsız oluyorum zaten biliyor benim çok kıskanç olduğumu ama işte birşey de yapmıyor bu konuda

Eski sevgili konularını konuşmak istemiyorum ben çünkü sorun oluyor ya ismini bilmek yeterli diye düşünüyorum bizde herşey bilindiğinden sorun oluyor.. Sevginden eminsen ve zaten sevyorsa karşına alıp bu konuda konuştuğunda mesafeini koruyabilir diye düşünüyorum sonuçta ne kkadar rahat ilişkisi olan varsa onlar da sevgilisinin/eşinin bi başka kızla çok samimi olmasını istemez.. sen tanıyorsan ve çok samimi değilse o kızlarla konuşması sorun olmayabilir ama sen tanımayıp konuşmaları epey samimiyse evet sorun olabilir ki ben konuşturmuyorum bile kızlarla ama dedim ya canım herkesin ilişkisi farklı saygı göstermekten başka bişey yapılamaz çok rahatsızsın anladığım kadarıyla ben normal buluyorum senin kıskançlığını bende öyleyim ama tepki vermiyorsa üzme kendini ayrıl demicem sana çünkü gerçekten zor bişey inşallah mutlu olursunuz arasına mesafe koyar diğer kızlarla diyebiliyorum..

Yorumların hepsini okuyamadım ama benimde ilişkim var ilk çıktığım zamanlar eski sevgilim mesaj atıp duruyordu sevgilime söyledim tabii o zamnlar face kullanıyorduk ben hakkımda bişey yazdımı acaba diye girip bakmıştım gördü sorun oldu baya bi daha da ne arattım ne başka bişey k,i zaten unutamadığım için değil hakkımda bişey yazdı mı diye bakmıştım ama senin sevgilin sürekli aratmış ve başka kızlar.. Tabi herkesin ilişkisi farklı anma biz facebooku kapattık sorun oluyor diye ben kıskancım baya yani normal kız arkadaşı bile yok sizin ilişkiniz tam olarak nasıl bilmediğim için kızlarla diyaloğu hakkında pek yorum yapamicam ama eski sevgilisini sürekli aratıp ayrıldığınızda ona mesaj atması unutamadı mı da mesaj attı dedirtti bana :44:
Bilmiyorum çözemiyorum. Ama unutamadığı eski kız arkadaşı çok başka biri onu bulamıyor kız engellediği için diğerine de nispet yapmak istedi galiba çünkü facesinde bizim resmimiz var sevgilimin

Bilmiyorum çözemiyorum. Ama unutamadığı eski kız arkadaşı çok başka biri onu bulamıyor kız engellediği için diğerine de nispet yapmak istedi galiba çünkü facesinde bizim resmimiz var sevgilimin

Bence yaptıklarından önce karşına alıp sevgini sorgulamalısın.. Anlattığın kadarıyla pek değer vermiyor sana üzüldüm gerçekten.. Nispet yapıyor galiba demene.. İnşallah öyle değildir istediği için koymuştur resminizi

Eski sevgili konularını konuşmak istemiyorum ben çünkü sorun oluyor ya ismini bilmek yeterli diye düşünüyorum bizde herşey bilindiğinden sorun oluyor.. Sevginden eminsen ve zaten sevyorsa karşına alıp bu konuda konuştuğunda mesafeini koruyabilir diye düşünüyorum sonuçta ne kkadar rahat ilişkisi olan varsa onlar da sevgilisinin/eşinin bi başka kızla çok samimi olmasını istemez.. sen tanıyorsan ve çok samimi değilse o kızlarla konuşması sorun olmayabilir ama sen tanımayıp konuşmaları epey samimiyse evet sorun olabilir ki ben konuşturmuyorum bile kızlarla ama dedim ya canım herkesin ilişkisi farklı saygı göstermekten başka bişey yapılamaz çok rahatsızsın anladığım kadarıyla ben normal buluyorum senin kıskançlığını bende öyleyim ama tepki vermiyorsa üzme kendini ayrıl demicem sana çünkü gerçekten zor bişey inşallah mutlu olursunuz arasına mesafe koyar diğer kızlarla diyebiliyorum..

Aslında dediğinizde haklısınız hatta ben keşke facesinin şifresini hiç bilmeseydim de bu yaşadıklarımızı yaşamasaydık içime bu kurtlar dökülmeseydi diyorum. Sadece bir tanesiyle yüz yüze tanışmıştım kuzeninin sevgiliiydi ve erkek arkadaşımla da çok iyi arkadaşlardı sontadan küstüler o ayrı ama onun dışında kimseyi tanımıyorum. Açıkçası tanımakta istemiyorum şu aşamada çok sinirimi bozuyor bu durum. Ben o şekilde baskı yapsam gizli gizli görüşse ben bu sefer daha çok üzülürüm en azından kiminle olduğunu nerde olduğunu bileyim diyorum gizlemesin ama tabi kıskanıyorum. Sonuçta benden önce tanıdığı kişilerden beni tanıdıktan sonra uzaklaşmasını istemem haksızlık olur. HAyatına bu denli müdahale edemem sonuçta o bana öyle davranmıyor çok samimi olmasın beni üzecek bir işe girişmesin o bana yeter diyorum ama bu ayrı şehirlerde olma ve ortak arkadaş olmama çok büyük bir problem bu tarz olaylarda.
Evet ayrılmak en son yapacağım şey. Çünkü gerçekten çok seviyorum ve şuana kadar elle tutulur beni aldattığına dair bir kanıtım yok olan şeyler belki aldatabilirliğinin bir göstergesi ama yaptığı bir şey yok. ORtada bir şey yokken öyle birşey yapamam.

Bence yaptıklarından önce karşına alıp sevgini sorgulamalısın.. Anlattığın kadarıyla pek değer vermiyor sana üzüldüm gerçekten.. Nispet yapıyor galiba demene.. İnşallah öyle değildir istediği için koymuştur resminizi

O açıdan düşününce umarım öyle değildir çünkü bu yıkar beni..Nispet yapma huyu var genel anlamda gözlemlediğim kadarıyla buda onlardn biridir belkide diye düşündürdü beni çünkü eski sevgilisine merve nbr :) diye mesaj atmış sanki arkadaşı gibi hani çok helallik isteyen insan böyle olmaz. Benim eski sevgilimde bana mesaj atmıştı af dilemem affetmem ve helallik için ama bu tarz birşey değildi mesajı direk konuya girmişti affet beni çok üzdüm seni vs diye. Bilmiyorum fazla teloranslı davrandım bunun sonucu hepsi galiba

Baska face olmadina emin misin valla sen cok uzulursun

Bence çok abartiyosun insan bu bazen sacma sapan kisileri merak edip bakmiyo muyuz faceten. Güveni bölemi ölcuyosun. Bu kadar takintili ve kiskanc olursan kaybedenlerden olursun. Esegin aklina karpuz kabugu dusuruyorsun bole yasaklamalarla cazip hale getiriyosun. Takma bence bukadar herseyi birbirinizi seviyosaniz ve sifrelerinize kadar biliosaniz bunlari sorun etme gizliden kontrol etmeye devam et. Diger turlu cok ciddi bisey olsa dahi bi kanit birakmaz

Bence çok abartiyosun insan bu bazen sacma sapan kisileri merak edip bakmiyo muyuz faceten. Güveni bölemi ölcuyosun. Bu kadar takintili ve kiskanc olursan kaybedenlerden olursun. Esegin aklina karpuz kabugu dusuruyorsun bole yasaklamalarla cazip hale getiriyosun. Takma bence bukadar herseyi birbirinizi seviyosaniz ve sifrelerinize kadar biliosaniz bunlari sorun etme gizliden kontrol etmeye devam et. Diger turlu cok ciddi bisey olsa dahi bi kanit birakmaz

Farkındayım ama daha önceki ilişkimde aldatılmıştım zaten güvensiz bir kişiliğim var bu yüzden bir de üzerine bu tarz sorunlar yaşadığımız için şüpheyle bakıyorum bazen çok abartıyorum farkındayım ama bazende takmadığım zaman davranışlarında bir tuhaflık sezdiğimde direk şüpheye düşüyorum bilmiyorum bazen herşey üst üste geliyor bir kaç gündür ailevi problemlerimde var sakin kafaya ihtiyacım var :(

Canim hersey üst üste gelmis sende ve biraz psikolojin yorulmuş. Bence abartilacak bi durum yok. Aldatacak erkek herturlu aldatir ve sen bunu facebook hareket dökümunden anlayamazsin. Guvensizlik kiskanclik yalnizca sana zarar verir. Derin derin nefes al unutmaya calis bunlari ve konusunu acma kendi haline birak cocuga da yoktan yere uzak davranma

Canim hersey üst üste gelmis sende ve biraz psikolojin yorulmuş. Bence abartilacak bi durum yok. Aldatacak erkek herturlu aldatir ve sen bunu facebook hareket dökümunden anlayamazsin. Guvensizlik kiskanclik yalnizca sana zarar verir. Derin derin nefes al unutmaya calis bunlari ve konusunu acma kendi haline birak cocuga da yoktan yere uzak davranma

Evet fazlasıyla üst üste geldi ve çok yıprandım. Bugün yaşadığım olayları ona anlatacaktım ama akşam konuşmadık aradığında da ben müsait değildim beş dk sonra dönüş yaptım soğuk ve mesafeli uyuyacağını söyledi. Bilmiyorum derdimi anlatmak için ona dönmek istiyorum o olmuyor. Bazen bu davranışlarıyla başlıyor şüpheler. İlgisiz tavırları soru işaretleri bırakıyor kafamda. Bazen çok ilgili bazen çok ilgisiz ikizler erkeği dengesiz ruh hali var. Benim dengemde şaştı zaten o ayrı ama. İşte takıntılıyım bir olay olduğunda mesela azıcık mesafeli konuştuğunda direk kafamda tilkiler dolanıyor kendime çok zarar veriyorum. :43:
Aslında bende şunu yaptım. Kendi facemde arama kısmına sevgilime cümleler yazdım. Eğer benim faceme girip arama geçmişime bakarsa diye. İşte kızları arattığını biliyorum beni üzüyorsun vs. diye.. Bilmiyorum çok saçmalıyorum belkide. Sadece oturup kafamı boşaltmam düşünmemem lazım

Hemen sil onlari cok yanlis davraniyosun. Heran ilgili olsa ilgi gormenin ne anlami kalirki. Erkekler bole bi isleri oldumu herseyi unutup ona odaklaniyolar sen dahil. Sen de bunu sana karsi sogukluk olarak algiliyosun. Yapma. Kendine yazik ediyosun. Ki bu erkek ikizler burcuymus onlar cok dengesizler. Kafani bosalt herseyi bukadar dert etme iliskin cok daa saglikli olacaktir. Sen kac yasindasin merak ettim

Hemen sil onlari cok yanlis davraniyosun. Heran ilgili olsa ilgi gormenin ne anlami kalirki. Erkekler bole bi isleri oldumu herseyi unutup ona odaklaniyolar sen dahil. Sen de bunu sana karsi sogukluk olarak algiliyosun. Yapma. Kendine yazik ediyosun. Ki bu erkek ikizler burcuymus onlar cok dengesizler. Kafani bosalt herseyi bukadar dert etme iliskin cok daa saglikli olacaktir. Sen kac yasindasin merak ettim

Yani öyle tabi ama aklıma hep beni artık sevmiyor mu düşüncesi geliyor. Çocukluk ediyorum çoğu zaman. Staj zamanı anladım çalışan insanın neden ilgisiz olduğunu normal karşıladım falan ama yinede bazı yaşadıklarımız birikmiş sanırım artık bende patlıyorum çoğu zaman yapmadığım şeyleri yapıyorum tavır vs. yine iyi dayanıyor diyorum ama bilmiyorum son zamanlarda sinirlerim aşırı yıprandı.. Bu şüpheci hallerimi atlatmıştım ama erkek arkadaşımın ilgisizlikleri umursamaz halleri yine baş gösterinde ne oluyoruz oldum yine bir soru işaretleri doldu kafamda. Ama dediklerinizi deneyeceğim çok teşekkür ederim 20 yaşındayım ben

O açıdan düşününce umarım öyle değildir çünkü bu yıkar beni..Nispet yapma huyu var genel anlamda gözlemlediğim kadarıyla buda onlardn biridir belkide diye düşündürdü beni çünkü eski sevgilisine merve nbr :) diye mesaj atmış sanki arkadaşı gibi hani çok helallik isteyen insan böyle olmaz. Benim eski sevgilimde bana mesaj atmıştı af dilemem affetmem ve helallik için ama bu tarz birşey değildi mesajı direk konuya girmişti affet beni çok üzdüm seni vs diye. Bilmiyorum fazla teloranslı davrandım bunun sonucu hepsi galiba

Ayril demek cok zor ama bu cocuk sevmiyo gibi .s uzulerek soyluyorum ve tabiki karar senin ama deger vermiyo sana ve gozu disarda belliki onsuz da mutlu olurum diyorsan ayril bence .s

Aslında dediğinizde haklısınız hatta ben keşke facesinin şifresini hiç bilmeseydim de bu yaşadıklarımızı yaşamasayudık içime bu kurtlar dökülmeseydi diyorum. Sadece bir tanesiyle yüz yüze tanışmıştım kuzeninin sevgiliiydi ve erkek arkadaşımla da çok iyi arkadaşlardı sontadan küstüler o ayrı ama onun dışında kimseyi tanımıyorum. Açıkçası tanımakta istemiyorum şu aşamada çok sinirimi bozuyor bu durum. Ben o şekilde baskı yapsam gizli gizli görüşse ben bu sefer daha çok üzülürüm en azından kiminle olduğunu nerde olduğunu bileyim diyorum gizlemesin ama tabi kıskanıyorum. Sonuçta benden önce tanıdığı kişilerden beni tanıdıktan sonra uzaklaşmasını istemem haksızlık olur. HAyatına bu denli müdahale edemem sonuçta o bana öyle davranmıyor çok samimi olmasın beni üzecek bir işe girişmesin o bana yeter diyorum ama bu ayrı şehirlerde olma ve ortak arkadaş olmama çok büyük bir problem bu tarz olaylarda.
Evet ayrılmak en son yapacağım şey. Çünkü gerçekten çok seviyorum ve şuana kadar elle tutulur beni aldattığına dair bir kanıtım yok olan şeyler belki aldatabilirliğinin bir göstergesi ama yaptığı bir şey yok. ORtada bir şey yokken öyle birşey yapamam.

Normal arkadaslarini sana soyleyip nerde oldugunu vs sana haber veriyosa aldatiyo diye dusunme bence aldatsa haberini falan vermez benim soylediklerim eski sevgilisine yazma konusunda kiz arkadaslarindan cok kiskaniyosanda duzgunce biraz mesafeli ol de bunda yapilmicak bisey yok peki onlarla iyi arasi seninle nasil ?

Daha öncelerde sürekli eski sevgilisini aratmıştı erkek arkadaşım bunu farkettim ve onunla konuşmuştum. Ve bir daha yapmayacağını söylemişti ama bende fazlasıyla kırılmıştım tabi.. Dün arama geçmişine baktığımda farklı farklı bazılarını sürekli aratmış kızların çok dikkatli bakamadım sabah erkenden staja gidecektim çünkü.. Ben facesinde arama geçmişine baktığımda daha doğrusu onun facesine baktığımda bana güvenmiyorsun tarzında şeyler söylüyor. Ama şöyle bir şeyle karşılaşmıştım biz tanıştıktan sevgili olduktan itibaren sürekli eski sevgilisini aratmıştı. Bundan dolayı takıntı yaptım. Dünde çok bakamadım tek tek kızların kim olduğuna ona da birşey söylemedim. Şimdi gece facesine girip o kızlara tek tek bakıp adlarını yazıp yarın isim isim kim bu kız demeyi düşünüyorum sonrada hayırdır yeni arayışlara mı girdin demeyi düşünüyorum bilmiyorum siz ne dersiniz :18: kafam şuan o kadar karışık ki cümlelerimi toparlayamıyorum :14: ben mi şüpheciyim bilmiyorum bana ilgisizleşti gibi de geliyor. Şu ara bana aşk dolu cümleler kurduğunda neden bilmiyorum belkide bu yaptıklarından dolayı samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum :43:

Belki bende yanlış yapıyorum ama dürüstçe söylemeliyimki bende bi ara baktım eski erkek arkadaşımın duvarına onu sevdiğimden değil sadece merak kötü bir niyette yoktu. Başka sevgilim vardı o ara onun duvarına bakmam onu sevmediğim anlamına ya da diğerine geri döneceğim anlamına gelmiyorki. Sevgilimi çook seviyordum gerçi ayrıldık hala seviyorum ama :( sonuç olarak onlara bakması büyük ihtimal meraktandır diye düşünüyorum inşallah o da benim gibidir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha öncelerde sürekli eski sevgilisini aratmıştı erkek arkadaşım bunu farkettim ve onunla konuşmuştum. Ve bir daha yapmayacağını söylemişti ama bende fazlasıyla kırılmıştım tabi.. Dün arama geçmişine baktığımda farklı farklı bazılarını sürekli aratmış kızların çok dikkatli bakamadım sabah erkenden staja gidecektim çünkü.. Ben facesinde arama geçmişine baktığımda daha doğrusu onun facesine baktığımda bana güvenmiyorsun tarzında şeyler söylüyor. Ama şöyle bir şeyle karşılaşmıştım biz tanıştıktan sevgili olduktan itibaren sürekli eski sevgilisini aratmıştı. Bundan dolayı takıntı yaptım. Dünde çok bakamadım tek tek kızların kim olduğuna ona da birşey söylemedim. Şimdi gece facesine girip o kızlara tek tek bakıp adlarını yazıp yarın isim isim kim bu kız demeyi düşünüyorum sonrada hayırdır yeni arayışlara mı girdin demeyi düşünüyorum bilmiyorum siz ne dersiniz :18: kafam şuan o kadar karışık ki cümlelerimi toparlayamıyorum :14: ben mi şüpheciyim bilmiyorum bana ilgisizleşti gibi de geliyor. Şu ara bana aşk dolu cümleler kurduğunda neden bilmiyorum belkide bu yaptıklarından dolayı samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum :43:

Canim soyle dusun? Sen oturup farkli farklı erkeklerin profillerine bakma ihtiyaci duyuyormusun? Duymuyorsan duyman icin ne gerekio? Yani neden bakarsinki? Normal mi???? Senin sevgilinde is yok cnm ve senin gordugn sadece aratmasi kim blir bilmedign neler yapioda uyuyosun.. seni ne kirmak ne uzmek ne yanlis yonlendirmek isterim ama ben olsam kagitlara tek tek yazip altina da guzel bi kufur yazip al bunu bitarafina sok derim suratina kagidi carpar doner giderim bu kadar basit

Size katılıyorum benim içinde öyledir. İhanet sayarım bu tarz davranışları. Ama ayrılığa çok cesaret edemiyorum böyle bir şeyi kaldıramam en azından elle tutulur ciddi bir şey olması gerekiyor sonrasında pişman olmamam için :14:

Yatakta mi yakalaman lazim? Gercekten kizdim sana cnm ya daha once yakalanmasin ragmen kizlara nie bakio ki saniosun? Bosver Aklinda yuzlerce kiz olandan ne hayir bekliosun kim bilir ne haltlar karistiro.. yemin ederim ki sana suan devam edersen ilerde cok daha kotusunu yakalicaksin! Ve o zaman diceksinki haklisn keske daha once bitirseydim ama gec olcak cnku cok uzuleceksin karsilasacgn seylerden dolayi malesef..insallah bitirirsin bu iliskiyi suan. Ne kdr affedersen o kdr azitacak benden soylemesi

Back
X