erkek arkadaşımla iki buçuk yıldır beraberiz.ondan hiç şüphelenmedim ta ki üç ay öncesine kadar.facede fotoğrafını beğenen bir kıza sordum tanıdığı mısın diye.hayır buradan tanıştık konuştuk dedi.ama sonra bana yazmadı kesti yazmayı dedi.bana hiç asılmadı dedi.ayrıldım sevgilimden.söz verdi çok ağladı hata yaptım dedi.hiç bir amacım yoktu aptallık ettim dedi.beni çok sevdiğine de eminim.ama face şifresini istedim biraz geç verdi. heralde arkadaş listesinde ve mesajlarda temizlik yaptı.hareketler dökümüne baktım bir sürü kızın fotoğrafını beğenmiş.bir çok kıza istek atmış.takipi bırakmış falan.sorduğumda da başkalarına ilgi duyduğumdan ya da seni sevmediğimden değil diyor.kızların çoğuna sordum hiç laf atmadı dediler.konuştuğu kız da ben yazdıkça cevap veriyordu dedi.affettim.iki ay sonra listesinde bi kız farkettim.kıza sordum yeni tanıştık dedi grupta bir şey sormuştum bana özelden cevap yazdı dedi.eklemişler birbirlerini.yazışmalarını attı bana.resmen tanışma muhabbeti.sevgilim yok diyor bizimki.olsa konuşmazdım diyor kıza.bi dersi varmış kızın geçmesi gereken ona yardım edecekmiş bizim ki.numara istemeye getiriyor konuyu.numarasını alıp whatsapta konuşmaya başlıyorlar.sen nerelisin boy kilo.havadan sudan muhabbetler.ayrıldım.hakkımı helal etmiyorum sana dedim.arama beni bir daha dedim.dayanamadı yazdı.ters cevaplar verdim.tekrar yazıyor şimdi.sevmediğimden yapmadım diyor.aptallık diyor.hoşlantı ilgi duyma yok diyor.nasılsın iyimisin yemek yedin mi.üzmüyorsun kendini değil mi diye mesaj atıyor.konuşmaya çalışıyor.sıkıntıdan sakalları kısım kısım dökülmüş.hiç birşey canım istemiyor diyor.aklım hep sende gözlerim doluyor sürekli,hayat neşem bitti,enerjim tükendi,keşke zamanı geri getirebilsem diyor.bu kadar seviyorsun madem neden bunları yaptın,seven yapmaz,ihtiyaç duymaz diyorum.çok seviyorum sevmediğimden değil diyor.o anlık zaten devam etmezdim konuşmaya diyor.gerçekten de kızlara sorduğumda konuşmayı kesmiş hep.bir erkek neden böyle yapar severken.sevdiğinden de eminim.biraz muhafazakar bir aileden gelme.sevgilisi bile olmamış.sadece yazıştığı konuştuğu biri olmuş yüz yüze.sordum kızlarla konuşmak hoşuna mı gidiyor yoksa beğenilmek seninle ilgilenilmesi mi hoşuna gidiyor.dikkat çekmek mi istiyorsun.ikincisi heralde dedi.seven yapar mı?