- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Benimle tanıştığında watsapa güzel söz yazmıştı hala silmemis yani biraz inat bu konudainan bana evlenmeye niyeti olan adam hiç bu olaylara girmiyor bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimle tanıştığında watsapa güzel söz yazmıştı hala silmemis yani biraz inat bu konudainan bana evlenmeye niyeti olan adam hiç bu olaylara girmiyor bile
Ona göre bizi bu hale getiren benim bir önceki kustugumuzde de ben aradım alıştı galiba hatta dedi şu an teli yüzüme kapatıp sonra yine gelirsin bu böyle devam eder dediSaana karşı tavırlarının değişmiş olması, onun içinde de bir şeylerin değiştiğini anlatır. Bence hiç adım atma ve bekle. Yani sana dönecek mi arayacak mı bunları gözlemle
Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya. O yüzden bu sefer o adımı atmaOna göre bizi bu hale getiren benim bir önceki kustugumuzde de ben aradım alıştı galiba hatta dedi şu an teli yüzüme kapatıp sonra yine gelirsin bu böyle devam eder dedi
O zaman da habersiz evine gitmiştim tekti o nedenle her an gidebilecegimi biliyor evde aldatma olayı olmazAlışmış kudurmuştan beterdir derler ya. O yüzden bu sefer o adımı atma
Peşin hükümlü olmamak lazım tabi. Yapacak olana ortam çok her koşulda yapar. Sen sadece adım atma. Senin ona yazıp peşinden koşacağına güveniyorO zaman da habersiz evine gitmiştim tekti o nedenle her an gidebilecegimi biliyor evde aldatma olayı olmaz
Yarın sınavı var beraber gidecektik şimdi tek kalicak başarılar mesaji atiyim diyorum en azındanPeşin hükümlü olmamak lazım tabi. Yapacak olana ortam çok her koşulda yapar. Sen sadece adım atma. Senin ona yazıp peşinden koşacağına güveniyor
bence atmamalısın...Yarın sınavı var beraber gidecektik şimdi tek kalicak başarılar mesaji atiyim diyorum en azından
Şimdi sinirlenip sınava da girmez en azından onu öğrenirim dedimbence atmamalısın...
sen onu çok önemsiyorsun ama o seni aynı derecede önemsiyor mu onu öğrenmelisin açıkçasıŞimdi sinirlenip sınava da girmez en azından onu öğrenirim dedim
Onu bekleyip görmek lazımsen onu çok önemsiyorsun ama o seni aynı derecede önemsiyor mu onu öğrenmelisin açıkçası