• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın hastalığı

seni üzmek, kırmak, kızdırmak istemem canım ama bana da inandırıcı gelmedi.

hiç kimsesini tanımıyorsun. oturduğu yeri bilmiyorsun. telefon numarasını iletişim olanaklarını kesse haber dahi alamayacaksın.

inşallah yalandır. peşine düş öğren derim.

ama doğruysa Allah gençliğine bağışlar onu umarım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlenecek kadar ciddi olup nasıl ailesini bilmezsiniz?
Yaşadığı yeri il'inde neler olduğunu bilmemeniz o kadar saçma ki.
Kaç yaşındasınız? Hep o mu geldi bulunduğunuz şehir e. :26:
Hasta olup ta sevenlerini kendilerinde uzaklaştıranları hiç anlamış değilim.
Ben hastaysam herkes perişan olsun :19: :1::1::1:

Arkadaşlar merhaba,

benim çok güzel bir ilişkim vardı beni çok seven benim çok sevdiğim bir insan. evlenme planları yaparken kendisi benden birkaç gün önce ayrıldı. ben hazmedemedim çünkü birbirimizi çok seviyoduk. Şuan farklı ilerdeyiz ayrıca. bugün konuşmamızda üsteledim ve ciddi bir rahatsızlığı oldyuğunu öğrendim kanser olmuş :( mesleği askerlik olduğundan başlamadan onu emekli yapıcaklarmış çok ama çok kötü yanına gitmek istiyorum kesinlikle istemiyor.beni yanında görmek istemiyor bitti diyor başka birşey demiyor. pskolojisi darma duman onun en zor zamanında yanında olmam lazım ama onu sıkmadan nasıl destek olucam. bende çok kötüyüm bana yardım edin kızlar onu kaybedemem ....

ben kanserim seni istemiyorum, insan kanser bile olsa sevdiceğinin kollarında ölmek ister kanımca

Yakınlarından biriyle irtibat kurabilme şansın varsa onu dene bence.
Bırak kızarsa da kızsın, seni yanında görünce dayanamaz.
Senin hayatını karartmayayım mantığında sanırım.
Kanseri yenen çok insan var, Rabbim şifa versin inşallah..

eee canım var mı bir gelişme? nasıl oldun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hemen toparlan ve yanına git derim ben destek olursun
çok üzüldüm inşallah her şey düzelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç inandırıcı gelmedi... Hiç bir şekilde ulaşamamanız da garip söz konusu bile olmadı mı kaldığı yer falan illa ki muhabbeti olmuştur...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

benim çok güzel bir ilişkim vardı beni çok seven benim çok sevdiğim bir insan. evlenme planları yaparken kendisi benden birkaç gün önce ayrıldı. ben hazmedemedim çünkü birbirimizi çok seviyoduk. Şuan farklı ilerdeyiz ayrıca. bugün konuşmamızda üsteledim ve ciddi bir rahatsızlığı oldyuğunu öğrendim kanser olmuş :( mesleği askerlik olduğundan başlamadan onu emekli yapıcaklarmış çok ama çok kötü yanına gitmek istiyorum kesinlikle istemiyor.beni yanında görmek istemiyor bitti diyor başka birşey demiyor. pskolojisi darma duman onun en zor zamanında yanında olmam lazım ama onu sıkmadan nasıl destek olucam. bende çok kötüyüm bana yardım edin kızlar onu kaybedemem ....

Konuştun mu kendisiyle :3:

Back
X