Erkek arkadaşımın ilgisizliği

victoria_seras

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
162
7
643
Erkek arkadaşımla bir buçuk senelik ilişkim var aslen zonguldaktaklı ailesi falan orada yani istanbulda tanıştık iş için buraya gelmişti fakat işten ayrılınca tekrar zonguldağa dönmek zorunda kaldı istanbuldayken ilişkimiz çok güzeldi sürekli arardı beni 1 ay oldu hemen hemen gideli haftada 1-2 defa arıyor konuştuğumuzda özlediğini dile getiriyo ama yinede benim kadar ilgi göstermiyo bana ve bu ilgisizliği beni deli ediyo kızlar :50: normaldede sevgisini aşırı derecede gösteren biri değil fakat şimdi bana karşı dahada ilgisiz olmasına dayanamıyorum :43: konuşmak istiyorum fakat ne demeliyim nasıl konuşmalıyım bilmiyorum lütfen yardım edin kızlarr =((

ayy benımkıde ılgısızdı ama o bı defa 3 gun aramamıstı benı kıyametı koparmıstım.. anlıyorum senı canım . hanı bır laf var ya ''gönül umdugu yere küsermiş'' diye cok dogru.. ben aynen boyle demıstım ona.. anladım demıstı ama ben tabıkı kötü cadı :27: gözü korksun dıye .. sımdı gunde bı kac kez arar gunaydın der ıyı geceler demeden yatmaz.. :69:
uzun oldu bıraz ama bence sorunu acıkca konus rahatsız oldugunu dıle getır neden boyle oldugunu sor.. ama sakın ol daha sonra alacagın cevaplara gore bır tavır belırlersın..

Son düzenleme:
Back
X