- 14 Ağustos 2015
- 1.319
- 1.020
- 133
Ayın 21'ine Belgrad'a ucuz uçak bileti bulunca erkek arkadaşımla almıştık. Bende yurtdışı görmek bir tutkudur böyle şeyleri hiç kaçırmak istemem o da bilir. Biletlerimizi aldıktan sonra beni sardı heyecanı, her gün nerelere gidebiliriz ne yapabiliriz araştırdım. Ama hiç bir zaman içimdeki heyecanı erkek arkadaşımda bulamadım o sanki ben istiyorum diye benimle geliyor gibiydi, ona kalsa bilet bakıp almak aklının ucundan geçmez. Neyse gel gelelim erkek arkadaşımın bu ara ruhsat, taşınma vb işlemleri var ve çok masraflı bir dönem onun için. Sürekli nasıl olacak nasıl olacak diye düşünüp duruyor. Ben belgradda kalacak yerimizi kendim ayarlayacağımı söyledim. Bilet zaten var. E şehir istanbuldan ucuzmuş ve 3 gün kalmaya gidiyoruz normal istanbuldaymışız gibi olacak ek bir külfeti olmayacak diye söyledim. Böyle anlaştık. Ama geçen gün artık o kadar düşündü ki bu yurtdışı işini iptal edelim o zaman boşver dedim. Kabul etti hemen sonra özür dilerimler üzüldün müler, ileride bol bol yurtdışına gideriz lafları falan. Zor bir dönemi olduğu için anlayış gösterdim bilet devretmeyi iptalini falan araştırdık bir kaç gün. Benim hevesim çok kırıldı ve üzüldüm ama bir şey denmiyor tabi yapacak şey yok. Dün gelmiş gidelim diyor bu tatili nasıl iptal ettim aklım almıyor birikmiş biraz param var hallederiz bir şekilde diyor yani biraz ajitasyonlu hadi iptal etmeyelim teklifi. Benim bu gezi için olmayan hevesim sıfırın altına düştü istemiyorum dedim ben dedikçe o ısrar etti ben de kızdım. Oteli ben alıcam şehir harcamaları da burdan ucuz olacak diye anlaşmamıza rağmen iptal ettiğine göre kafanda başka stresler de vardı maddiyattan başka. Şimdi sırf ben üzülmeyeyim diye tekrar gidelim deme zaten bende hiç istek kalmadı dedim. Biraz atıştık sonuç yine gitmiyoruz iyi sen bilirsin dedi.
Çok sinirliyim kızlar
ne güzel gidip çok güzel bir 3 gün geçirebilecekken şimdi olaylara bak. Elimizde yanan totalde 660 liralık biletlerimiz hem de bir hiç uğruna... çok kızıyorum... kırılan hevesime üzülüyorum...
Çok sinirliyim kızlar