Erkek arkadaşımin istekleri

Nasilsa evlenecegiz diyerek ikna etmeye calismis ama yemezler eger birlikte olursan adim adim uzaklasacak degersizleseceksin zaten istedigini almis olacak niye evlensin? Ne basit insanlar ya
sizi cinsellikle ilgili nasıl korkutmuşlar bilemem ama cinsellik yaşayan insanlar değersizleşmez niye evlensin gibi saçma sorular da sorulmaz daha geçen hafta ilk buluşmada birlikte olan arkadaşımın o kişiye nikahı vardı. hani sevgilisiyle birlikte olunca evlenilmez gibi erkek milletini tepelere çıkartmışsınız resmen..

aynı mantıkla evlendikten sonra o iş olunca değersizleşiyor mu insanlar?
yazık yazık..

Konu sahibi 3 yıllık ilişkin var kimse sırf bir kere birlikte olacağım diye 3 sene beklemez demek ki gerçekten cinselliğe yönelik bir ihtiyacı var erkeklerin fizik yapısı bu konuda farklı işliyor sen cinsellik yaşamadığın için bunu anlamayabilirsin.

senin istememe hakkın varsa onun da isteme hakkı var nedense erkeklerin bu konuda fikir söyleme hakkı yok gibi davranıyoruz saçma kalıplara döküyoruz işi.
aranızda halledeceksiniz ya da ayrılacaksınız tek yol bu.

Biliyorum ihtiyacı olabilir ama diğer türlü de ben kendimi evlenmeden böyle biseye hazır hissetmiyorum.yani ikimiz de haklıyız bu durumda.

Biliyorum ihtiyacı olabilir ama diğer türlü de ben kendimi evlenmeden böyle biseye hazır hissetmiyorum.yani ikimiz de haklıyız bu durumda.
Hazır hissetmiyor ve istemiyorsanız üzerinde konuşacak hiçbir şey yok.
Sevgiliniz anlayışlı olmak zorunda. Yok biyolojik istek yok ihtiyaç diyerek bu baskıyı, sırf onu tatmin etmek için cinsel bir ilişki kabul edilemez. Sevgili olduğunuz için de değil evli olsanız da aynı şey geçerli olurduZ

Ay ne alakasi var evlilikle ya erkekleri hic mi tanimiyorsunuz ?burda yuzlerce konu var birlikte olduk beni aramiyor ayrildi diye biraz arastirin ...arkadasiniz evlenmis sizde tum erkek cinsini tek bir olaya baglamissiniz cok anlamsiz

Ay ne alakasi var evlilikle ya erkekleri hic mi tanimiyorsunuz ?burda yuzlerce konu var birlikte olduk beni aramiyor ayrildi diye biraz arastirin ...arkadasiniz evlenmis sizde tum erkek cinsini tek bir olaya baglamissiniz cok anlamsiz
Aynen katılıyorum sonucta risk alıyorsun hevesini alıp bırakabilir de bu kadar ısrarcı olması da evlenmeden bir şüphe doğuruyor

Bu kadar ısrar sonucu cinsellikten soğudum zaten hiç istek yok evlensekte

Sırf o istediği için yapamam zaten saygı gosternezse kendi bilir

eee yüzlerce de evlendik kocam isteksizleşti benden kaçıyor eve gelmiyor diye de konu var demek ki soğuyacak adama evlilik de garanti değil.. dün tanıştığı birisi değil ki kimse bir kerelik ilişki için 3 sene beklemez. cinsellik anlayışınız çok sorunlu ve tamamen erkeğe odaklı belki bu kız soğuyacak nereden belli?

Şu anda onun bana saygı göstermesi lazım onun kaybedeceği bisey yok sonucta,

o zaman hiç sevgili yapmayacaktın 3 yıl. sevgili olalım ama sevişmeyelim anlayışı bana garip geliyor ne yaptınız koca 3 yıl?
hem senin kaybedeceğini söylediğin şeyler tamamen bu toplumun çifte standartçı yapısıyla alakalı bundan dolayı da kimseye gereksiz sorumluluk yükleyemezsin o kadar rahatsız olacaksan hiç başlamayacaktın sonuçta birileri de eline erkek eli değmiş artık değersizsin de diyebilir.

İstemiyorum konusunu açma diyeceksin bu kadr basit.Yapmazsn ayrılmaz o kesin .Boş muhabbet olsun belki razı ederim diye konsms

Ya siz ....amaann

Eğer seni terk ederse üzülmeyeceksen hatta iyi bir deneyim olarak göreceksen yapabilirsin. Ama sen çok kararsızsın, isteksizsin, emin değilsin. O yüzden sakın kalkışma.

Bu hayatta gelecek kesin böyle olacak diye bir işe kalkışılmaz. İleride neler olur neler. O gün bile o kadar sevdiğini düşündüğün adam ilişkiden sonra seni aramayı kesebilir. Bir süre sonra duygularımı kaybettim diyebilir.

Millet evlenip de boşanıyor. Bunun farkında ol öncelikle.

Sevgilinizin yaptığı da çok ayıp. Bir insanın üstüne böyle gidilmez. Seviyorsa buna da saygı duymalı.

3 sene bir şey olmamış. Gerekirse 3 sene daha olmaz. Ne bu böyle sanki ölüyor da kurtaranı yok. Yok dayanamam falan. O ne öyle ya hiç inanma. 3 sene nasıl durduysa öyle bekleyebilir. Ama şimdi sizi ikna etmeye çalışıyor yok evleniceğiz zaten yok bekleyemem.

Hayır efendim ben emin değilsem bekleyeceksin. İstemiyorsan beni sadece cinsellik için seviyorsan da gideceksin.

Ayrıca siz tamam deseniz iyi bir ilişki mi olacak sanıyorsunuz. Bu kadar kafanız dolu. Sadece bir kişi için sevişeceksiniz. Hiç zevk alamazsınız. Evlenince bile böyle zorlamaya hakları yok bence. Tecavüz gibi olur resmen.

Emin değilsiniz, kararınızın arkasında durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…