- 30 Kasım 2019
- 12.502
- 40.139
- 598
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Belkide ayrılmak istiyor bu nedenle yapamayacağım bişey istiyorSeni hiçbirşeye zorlayamaz sabri kalmamışmış bebek mı eyliyorsunuz ? Ahanda kapı orada sabrın kalmadıysa diyebilirsiniz
Amacı başka da olabilr siz yüz vermedikçe onu pohpohladikca tepenize biner çokta umrumda değil istemedigim birseye kimse zorlayamaz istemiyorum diyeceksiniz ha olmadi ayrılın tabiki niye ugrasacksinizBelkide ayrılmak istiyor bu nedenle yapamayacağım bişey istiyors
sizi cinsellikle ilgili nasıl korkutmuşlar bilemem ama cinsellik yaşayan insanlar değersizleşmez niye evlensin gibi saçma sorular da sorulmaz daha geçen hafta ilk buluşmada birlikte olan arkadaşımın o kişiye nikahı vardı. hani sevgilisiyle birlikte olunca evlenilmez gibi erkek milletini tepelere çıkartmışsınız resmen..Nasilsa evlenecegiz diyerek ikna etmeye calismis ama yemezler eger birlikte olursan adim adim uzaklasacak degersizleseceksin zaten istedigini almis olacak niye evlensin? Ne basit insanlar ya
Biliyorum ihtiyacı olabilir ama diğer türlü de ben kendimi evlenmeden böyle biseye hazır hissetmiyorum.yani ikimiz de haklıyız bu durumda.Konu sahibi 3 yıllık ilişkin var kimse sırf bir kere birlikte olacağım diye 3 sene beklemez demek ki gerçekten cinselliğe yönelik bir ihtiyacı var erkeklerin fizik yapısı bu konuda farklı işliyor sen cinsellik yaşamadığın için bunu anlamayabilirsin.
senin istememe hakkın varsa onun da isteme hakkı var nedense erkeklerin bu konuda fikir söyleme hakkı yok gibi davranıyoruz saçma kalıplara döküyoruz işi.
aranızda halledeceksiniz ya da ayrılacaksınız tek yol bu.
Hazır hissetmiyor ve istemiyorsanız üzerinde konuşacak hiçbir şey yok.Biliyorum ihtiyacı olabilir ama diğer türlü de ben kendimi evlenmeden böyle biseye hazır hissetmiyorum.yani ikimiz de haklıyız bu durumda.
Ay ne alakasi var evlilikle ya erkekleri hic mi tanimiyorsunuz ?burda yuzlerce konu var birlikte olduk beni aramiyor ayrildi diye biraz arastirin ...arkadasiniz evlenmis sizde tum erkek cinsini tek bir olaya baglamissiniz cok anlamsizsizi cinsellikle ilgili nasıl korkutmuşlar bilemem ama cinsellik yaşayan insanlar değersizleşmez niye evlensin gibi saçma sorular da sorulmaz daha geçen hafta ilk buluşmada birlikte olan arkadaşımın o kişiye nikahı vardı. hani sevgilisiyle birlikte olunca evlenilmez gibi erkek milletini tepelere çıkartmışsınız resmen..
aynı mantıkla evlendikten sonra o iş olunca değersizleşiyor mu insanlar?
yazık yazık..
sizi cinsellikle ilgili nasıl korkutmuşlar bilemem ama cinsellik yaşayan insanlar değersizleşmez niye evlensin gibi saçma sorular da sorulmaz daha geçen hafta ilk buluşmada birlikte olan arkadaşımın o kişiye nikahı vardı. hani sevgilisiyle birlikte olunca evlenilmez gibi erkek milletini tepelere çıkartmışsınız resmen..
aynı mantıkla evlendikten sonra o iş olunca değersizleşiyor mu insanlar?
yazık yazık..Şu anda onun bana saygı göstermesi lazım onun kaybedeceği bisey yok sonuctaHazır hissetmiyor ve istemiyorsanız üzerinde konuşacak hiçbir şey yok.
Sevgiliniz anlayışlı olmak zorunda. Yok biyolojik istek yok ihtiyaç diyerek bu baskıyı, sırf onu tatmin etmek için cinsel bir ilişki kabul edilemez. Sevgili olduğunuz için de değil evli olsanız da aynı şey geçerli olurduZ
Aynen katılıyorum sonucta risk alıyorsun hevesini alıp bırakabilir de bu kadar ısrarcı olması da evlenmeden bir şüphe doğuruyorAy ne alakasi var evlilikle ya erkekleri hic mi tanimiyorsunuz ?burda yuzlerce konu var birlikte olduk beni aramiyor ayrildi diye biraz arastirin ...arkadasiniz evlenmis sizde tum erkek cinsini tek bir olaya baglamissiniz cok anlamsiz
Bu kadar ısrar sonucu cinsellikten soğudum zaten hiç istek yok evlensekteHazır hissetmiyor ve istemiyorsanız üzerinde konuşacak hiçbir şey yok.
Sevgiliniz anlayışlı olmak zorunda. Yok biyolojik istek yok ihtiyaç diyerek bu baskıyı, sırf onu tatmin etmek için cinsel bir ilişki kabul edilemez. Sevgili olduğunuz için de değil evli olsanız da aynı şey geçerli olurduZ
Sırf o istediği için yapamam zaten saygı gosternezse kendi bilirİnsanlar evlilik önceside ilişki yaşayabilir ama bunu iki tarafında istemesi önemli olan. istemiyorsan sakın o üzülür diye böyle birşeye kalkışma senin için bir travmaya dönüşür. ona duygularınıı açıkca söyle sana saygı göstermeli. cinsellik ilişkide tabi ki önemli ama herşey demek de değil.
Öyle yapicam biraz sert tepki şartDünyanın bin bir türlü hali var. Nasılsa evleneceğiz diye bir garanti yok herşeyden evvel ölüm var. Beklesin bişey olmaz sert çıkış biraz.
eee yüzlerce de evlendik kocam isteksizleşti benden kaçıyor eve gelmiyor diye de konu var demek ki soğuyacak adama evlilik de garanti değil.. dün tanıştığı birisi değil ki kimse bir kerelik ilişki için 3 sene beklemez. cinsellik anlayışınız çok sorunlu ve tamamen erkeğe odaklı belki bu kız soğuyacak nereden belli?Ay ne alakasi var evlilikle ya erkekleri hic mi tanimiyorsunuz ?burda yuzlerce konu var birlikte olduk beni aramiyor ayrildi diye biraz arastirin ...arkadasiniz evlenmis sizde tum erkek cinsini tek bir olaya baglamissiniz cok anlamsiz
Şu anda onun bana saygı göstermesi lazım onun kaybedeceği bisey yok sonucta,
Ya siz ....amaanneee yüzlerce de evlendik kocam isteksizleşti benden kaçıyor eve gelmiyor diye de konu var demek ki soğuyacak adama evlilik de garanti değil.. dün tanıştığı birisi değil ki kimse bir kerelik ilişki için 3 sene beklemez. cinsellik anlayışınız çok sorunlu ve tamamen erkeğe odaklı belki bu kız soğuyacak nereden belli?
evet siz?Ya siz ....amaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?