İnanin bende cok açık giyinmiyorum.Ama plajda bikini, düğünde abiye, sahilde şort,mevlütte yazma/basma giyilebileceğini öğrenemedi.Yok hepsi bir değil, konu sahibininkini bilemem de. Benim eşimin kıskançlığı kıyafet ile bitti, 10 yıllık evliyiz, şimdi kıyafete de takılmıyor hatta, ama dediğim gibi bende çok açık giymiyorum ama evlenmeden önce daha açık giyerdim .
Şimdi herkesin kendi düşüncesi , ben kimseye karışamam ama bu konuda erkek arkadaşın gibi düşünüyorum. Ama sen öyle düşünmüyorsan sana dediğini yaptıramaz senin tercihin ve senin hayatın, demek istediğim bu. Oyüzden baştan iyi düşünüp doğru karar vermelisinİnanin bende cok açık giyinmiyorum.Ama plajda bikini, düğünde abiye, sahilde şort,mevlütte yazma/basma giyilebileceğini öğrenemedi.
hahaha bu halde güldürdün beni J janemarple ya sağ ol valla iyi geldi:))Eee adam haklı. yarın bakkala giderken tom'la karşılaşsan adamda bi elektriklenme olsa sen zaten filmlerini izleye izleye elektriklenmişsin elektrikleneceğim kadar. Sonrası aldatma sonrası terketme. Adam şimdiden işi sıkı tutuyor
Sen sağol şekerimhahaha bu halde güldürdün beni J janemarple ya sağ ol valla iyi geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?