- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tip fevri, sert tepkiler asla tarzım değil ama beni buna mecbur bıraktı doğrusu. İlk fırsatta iyi bir tartışma yaşanacak :)Dediğim gibi haddini bildir erkek arkadaşına
Gerekirse sus gevşek gevşek konuşma de vur kafasına![]()
Temiz bir kavga edip kendimi tamamen geri çekmeyi düşünüyorum. Biraz daha dikkat etmediği, kendisine çeki düzen vermediği sürece sonu ayrılığa varacak gibi zaten.Çirkin mi? Diyemiyor musun üzüm üzüme baka baka kararır senin yanında dura dura sana çekmişim maalesef diye. Hani soruyorlar mecnuna sen bu kara kuru kızda ne buldun bu kadar sevdalandin? O da ah onu birde benim gözümden görün diyor. Maalesef bu adamın bakan gözleri çirkin sen dünya güzeli olsan nolur canım. Ufaktan ayrıl derim çünkü çekilecek dert değil şakadan hoşlanmam şaka yapandan hiç hoşlanmam iyi düşün karar ver sonra pişman olma
Canım hiç kavga etmene gerek yok bence al karşına gayet ciddi ve sakin bir şekilde konuş şu şu huyundan vazgeç yoksa daha fazla uzatmanın manası yok yani de. Canim zaten uzun değil bu görüşme 3 ay çok canın acımaz üzülmezsinde birde kafan rahat olur artikTemiz bir kavga edip kendimi tamamen geri çekmeyi düşünüyorum. Biraz daha dikkat etmediği, kendisine çeki düzen vermediği sürece sonu ayrılığa varacak gibi zaten.
Yapmayın Allah aşkına
Çocuk açıkça hakaret ediyor
Bana iyi davran,üzülüyorum mu diyeceksin
Seninle olmaktan gurur duyacak taliplerin illaki vardır,bununla mutsuz olacağına;kendine şans ver başka biriyle mutlu ol![]()
Evet. Nerden anladınız?Terazi burcu mu erkek arkadaşınız ?
Canim tipik bir terazi erkegi davranisi cunku.Hayır tabi ki böyle demeyeceğim. bu davranışlarının nedenini net bir şekilde söylemesini isteyip düzeltmediği takdirde hayatında yer almayacağımı söyleyeceğim.
Haklısınız aslında. Muhakkak vardır öyle talipler.
Evet. Nerden anladınız?
ayrilHanımlar iyi günler. Derdimi mümkün olduğu kadar net anlatmaya çalışacağım.
Üniversitede 2. sınıfım. Erkek arkadaşım da benim sınıf arkadaşım. Yaklaşık 3 aydır birlikteyiz. Başlangıçta her şey oldukça iyiydi. İlgisi, sevgisi fazlasıyla güzeldi.
Son 2,5-3 haftadır şakalaşmak adı altında beni çok fazla incitmeye başladı. Gözlerim bozuk. Birlikte gözlük almıştık örneğin. Onu takıp yanına gittiğim bir seferinde neden lens takmadığımı sordu. Bilmem, lens mi taksaydım dediğimde "sen bilirsin her iki türlü de çirkinsin zaten" dedi. bu durumdan rahatsız olduğumu, beni incittiğini söyledim. bu sefer beni sinirlendirmek için sürekli "çirkinsin, çirkin olmak da zor tabi, çirkin olunca hazırlanmak da uzun sürer" gibi şeyler söylüyor. Bu arada çirkin olduğumu da düşünmüyorum. Yüzüm güzel bulunur pek çok kişi tarafından. Sadece burnum biraz büyük. Boyum kısa ama düzenli spor yaptığım için ince ve düzgün bir vücudum var.
Yaptığım yorumlara yada söylediğim şeylere sadece peki denilmesinden nefret ederim. Bir seferinde bunu dile getirdim. Geçen akşam "Seni seviyorum" dediğim zaman aldığım cevap "Peki" oldu. Mizacım çok soğuk ve sakindir. Kolay kolay bağırmam ama o an sinirden sesimi yükselttim. Bir şey başarmış gibi seviniyor böyle olunca.
Günün nasıl geçti diye soruyorum söylüyor ama asla "senin günün nasıl geçti?" sorusu yok. Canım, aşkım, hayatım dediğim zaman karşılık alamıyorum.
Bunlar aklıma gelen bir kaç örnek. Düşünürsem bu tip örneklerin sayısını arttırabilirim. Sorsanız beni çok sevdiğini söylüyor ama şakalaşmak adı altında beni gerçekten çok incitiyor.
Acaba ben gereksiz alıngan mı davranıyorum? Yapmam gereken bir şey var mı? Filmin devamında ne olacak sevgili ablalarım? :)