• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum

bu tip insanlar var ya. mesela özellikle çocukları kızdıran vs. çocukken bana da yaparlardı sinirimden ağlardım. o kadar itici ki. allah düşürmesin ben bir ömür çekemem böyle birini mesela. en güzeli yok saymak. seni sinirlendiremediğini görünce vazgeçer belki.

Çirkin mi? Diyemiyor musun üzüm üzüme baka baka kararır senin yanında dura dura sana çekmişim maalesef diye. Hani soruyorlar mecnuna sen bu kara kuru kızda ne buldun bu kadar sevdalandin? O da ah onu birde benim gözümden görün diyor. Maalesef bu adamın bakan gözleri çirkin sen dünya güzeli olsan nolur canım. Ufaktan ayrıl derim çünkü çekilecek dert değil şakadan hoşlanmam şaka yapandan hiç hoşlanmam iyi düşün karar ver sonra pişman olma
Temiz bir kavga edip kendimi tamamen geri çekmeyi düşünüyorum. Biraz daha dikkat etmediği, kendisine çeki düzen vermediği sürece sonu ayrılığa varacak gibi zaten.

Temiz bir kavga edip kendimi tamamen geri çekmeyi düşünüyorum. Biraz daha dikkat etmediği, kendisine çeki düzen vermediği sürece sonu ayrılığa varacak gibi zaten.
Canım hiç kavga etmene gerek yok bence al karşına gayet ciddi ve sakin bir şekilde konuş şu şu huyundan vazgeç yoksa daha fazla uzatmanın manası yok yani de. Canim zaten uzun değil bu görüşme 3 ay çok canın acımaz üzülmezsinde birde kafan rahat olur artik

Çok saçma geldi davranışları. Her seferinde belirtmişsiniz düzgün bir şekilde ne hissettiğinizi, kırıldığınızı. Bana da ergenlikten çıkamamış gibi geldi. Çok aşığım seviyorum onsuz yapamam tiplerinde değilseniz gereksiz bir ilişki.
Ayrılma kararını vermek için de artılarını eksilerini yazıp karşılaştırabilirsiniz

Ben de kavga yanlısı değilim aslında. Sevmem. Bağırıp çağırarak kavga da edemem aslına. sinirlendiğim zaman daha soğuk, daha resmi bir insan olurum. kast ettiğim buydu. durumun ciddiyetini belirten net bir konuma olacak aramızda. Kimse vazgeçilmez değil. İnsanlar 30 senelik eşlerinden boşanıyor. 3 aylık bir ilişki beni öldürmez diye düşünüyorum :) sadece meseleye 3. kişilerin gözünden bakmak istedim. acaba ben mi gereksiz alınganlık yapıyorum diye...

Yapmayın Allah aşkına:işsiz:
Çocuk açıkça hakaret ediyor:kızgın:
Bana iyi davran,üzülüyorum mu diyeceksin:mapus:
Seninle olmaktan gurur duyacak taliplerin illaki vardır,bununla mutsuz olacağına;kendine şans ver başka biriyle mutlu ol:KK55:

kısasa kısas yapın. eşimle değil ama bir arkadaşımla yaşardım bende bu durumu. sürekli kiloma bağlı espiriler yapardı. sonra bende ona yapmaya başladım. özellikle herkesin yanında. bazen olmadık şeyler söylüyordum mesela. off ne pis koktu sen mi osurdun bu koku ne. ağzında kokuyor zaten at mı yedin vs. 1 2 kere yapınca özellikle o zamanlar çok hoşlandığı bir çocuk vardı onun yanında yapıp da çocuk katıla katıla güldüğünde benle konuşmak istedi. neden bu tavır diye. bende bir tavrım yok ilişkimiz böyle sanıyordum sende benim kilomla dalga geçiyorsun ya dedim. bir daha sesi çıkmadı.

bazı insanlarda empati eksikliği var. ancak böyle başlarına gelince anlıyorlar. mesela sevgilinizin saçlarında hafif açılma varsa keltoşum diye sevin. yada hafif göbek varsa. benim sevgilim zengin anca zenginde olur böyle göbek diyin. vs vs. hissettirin aynısını. anında vazgeçecektir. kesin bilgi...

Aynisini ona yap kucumse sakayla karisik dalga gec öv kendini bir muddet sonra o biraz afallayacaktir sen kendine cok guvenli dur o afallayinca da istemiyorum seni de cok basit bir nnedenden dolayi ve cok ciddi ol sen kimsin ki benimle olacaksin gibisinden benim icin bir hicsin gibisinden cok egoist davran bak bakalim pesinde nasil kosacak. Asla kendine saka da olsa bu tarz seyler soyletme seni bu sekilde söndürmek istiyoe bence. ol

Yapmayın Allah aşkına:işsiz:
Çocuk açıkça hakaret ediyor:kızgın:
Bana iyi davran,üzülüyorum mu diyeceksin:mapus:
Seninle olmaktan gurur duyacak taliplerin illaki vardır,bununla mutsuz olacağına;kendine şans ver başka biriyle mutlu ol:KK55:

Hayır tabi ki böyle demeyeceğim. bu davranışlarının nedenini net bir şekilde söylemesini isteyip düzeltmediği takdirde hayatında yer almayacağımı söyleyeceğim.
Haklısınız aslında. Muhakkak vardır öyle talipler.

Terazi burcu mu erkek arkadaşınız ?
Evet. Nerden anladınız?

Daha 3 ayda böyleyse 3 yıl sonra neyinle dalga geçmeye çalışır bilemiyorum.. Sevgilin hadsizin biriymiş.. yol yakınken gönder derim..

Hayır tabi ki böyle demeyeceğim. bu davranışlarının nedenini net bir şekilde söylemesini isteyip düzeltmediği takdirde hayatında yer almayacağımı söyleyeceğim.
Haklısınız aslında. Muhakkak vardır öyle talipler.

Evet. Nerden anladınız?
Canim tipik bir terazi erkegi davranisi cunku.

Ne kadar terazi erkek tanidiysam (gerek sevgilim gerek normak arkadasim) bu ozellige sahipti. Asagilama gibi huylari var sanirim karşı tarafin özgüvenini dusurerek elde tutmaya calisiyolar.

Bana da gayet yerin dibine sokmaya calisan adamin aslinda beni çok beğendiğini baskalarindan öğreniyodum mesela.

Sana saygisi olmayan insan bu tur kelimeler kullanabilir içinde kötülük olmasa bile bence cok yanlış bir tavır.

Ben yaşadım bu tarz şeyler 3 ay katlanabildim sonra ayrıldım aylar sonra görüştüm hic degismemisti yine ayni kafadaydi. Iyi ki kurtulmusum diyorum. Sana kötü hissettiren biriyle asla ama asla olma

Seven insanin bu tepkileri verecegini düşünmüyorum.. Erkek arkadaşınız daha ergenlikten çıkamamis ve olgunlaşmamış gözüküyor..

Bu arkadaş da yontulmamışlar familyasından herhalde. Her söylediğine karşılık ver bence. Sana çirkinsin diyorsa sende çok mu yakışıklısın de, ne bileyim değişik kusurlar bul sende ona. Sende burun kıvırır gibi davran.
Baktın değişmiyor ayrıl.

Hanımlar iyi günler. Derdimi mümkün olduğu kadar net anlatmaya çalışacağım.
Üniversitede 2. sınıfım. Erkek arkadaşım da benim sınıf arkadaşım. Yaklaşık 3 aydır birlikteyiz. Başlangıçta her şey oldukça iyiydi. İlgisi, sevgisi fazlasıyla güzeldi.
Son 2,5-3 haftadır şakalaşmak adı altında beni çok fazla incitmeye başladı. Gözlerim bozuk. Birlikte gözlük almıştık örneğin. Onu takıp yanına gittiğim bir seferinde neden lens takmadığımı sordu. Bilmem, lens mi taksaydım dediğimde "sen bilirsin her iki türlü de çirkinsin zaten" dedi. bu durumdan rahatsız olduğumu, beni incittiğini söyledim. bu sefer beni sinirlendirmek için sürekli "çirkinsin, çirkin olmak da zor tabi, çirkin olunca hazırlanmak da uzun sürer" gibi şeyler söylüyor. Bu arada çirkin olduğumu da düşünmüyorum. Yüzüm güzel bulunur pek çok kişi tarafından. Sadece burnum biraz büyük. Boyum kısa ama düzenli spor yaptığım için ince ve düzgün bir vücudum var.
Yaptığım yorumlara yada söylediğim şeylere sadece peki denilmesinden nefret ederim. Bir seferinde bunu dile getirdim. Geçen akşam "Seni seviyorum" dediğim zaman aldığım cevap "Peki" oldu. Mizacım çok soğuk ve sakindir. Kolay kolay bağırmam ama o an sinirden sesimi yükselttim. Bir şey başarmış gibi seviniyor böyle olunca.
Günün nasıl geçti diye soruyorum söylüyor ama asla "senin günün nasıl geçti?" sorusu yok. Canım, aşkım, hayatım dediğim zaman karşılık alamıyorum.
Bunlar aklıma gelen bir kaç örnek. Düşünürsem bu tip örneklerin sayısını arttırabilirim. Sorsanız beni çok sevdiğini söylüyor ama şakalaşmak adı altında beni gerçekten çok incitiyor.
Acaba ben gereksiz alıngan mı davranıyorum? Yapmam gereken bir şey var mı? Filmin devamında ne olacak sevgili ablalarım? :)
ayril

Davranislarinin açıklamasını bekleme sakin oyle davranmak istiyor ya da soylemek istiyor o kadar. Offf caninin ustedi her seyi yapan tipten nefret ederim

Back
X