Erkek arkadaşımın olduğunu babama nasıl söyleyebilirim?

RachelGreen-

yüzde 98 mutluyum ve yüzde 2 kıskanıyorum
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
42
33
3
merhaba hanımlar
kardeşimle kavga etmiştik o da ben erkek arkadaşımla konuşurken arkadan telefonla sohbetin resmini çekmişti bunu da babama gönderdi bir anlık sinirle.
Babam bir kızın erkek arkadaşı olamaz,bir kız anca görücü usulü ile evlenir kafasında ki aşırı sığ görüşlü.Sanki erkek arkadaşım olamazmış gibi katı davranıyor baya geri kafalı.
Çok kızmış kendisi zaten çok sinirli ve terstir bir de bu sığ görüşle erkek arkadaşım olduğunu duyunca siz düşünün nasıl kızacağını ve akşam eve geldiğinde büyük ihtimalle olay çıkabilir diye düşünüyorum.
Sizce babama erkek arkadaşımla ciddi olduğumu nasıl söyleyebilirim yaşım 20 ve benim bir özelim var bu kadar karışmasından nefret ediyorum.Benimde bir hayatım var.
Nasıl söylemeliyim?

Sonucu ayrılık olabilir. Anlatmak zorunda değilsiniz . Düşüncesi değişmeyeceğine göre tatsızlık çıkarmaya gerek yok bence

Ne iğrenç bir kardesin var. Anne babanın kötü ebeveyn olduğu böyle ispiyoncu bir cocuk yetistirmelerinden belli🤬🤬
Diyecek bir laf yok. "Sadece arkadaş olarak konuştuğum düzgün biri var ama yaşım daha çok küçük olduğu için , kendi parami kazanana kadar sevgili falan olmak istemiyorum" de.
Mesajda aşk mask börtü böcek var mıydı bari?

Ne iğrenç bir kardesin var. Anne babanın kötü ebeveyn olduğu böyle ispiyoncu bir cocuk yetistirmelerinden belli🤬🤬
Diyecek bir laf yok. "Sadece arkadaş olarak konuştuğum düzgün biri var ama yaşım daha çok küçük olduğu için , kendi parami kazanana kadar sevgili falan olmak istemiyorum" de.
Mesajda aşk mask börtü böcek var mıydı bari?
yok hayır normal bi konuşmaydı

Tüm üniversite dönemi eşimle sevgiliydik. Babama söylemedim. Söyleme gereği duymadım. Ne zaman mezun olduk evlenme kararı aldık iş ciddileşti, o zaman haberi oldu. Aileler tanıştı vs.. Annemin haberi vardı belki söylemiştir bilemiyorum ama ben açıkça hiç bahsetmedim.

Ciddi bir şey yokken ve sadece benim özelimken ne gerek var kafasındaydım..

Normal arkadaş olarak da düşünülebilir demişsiniz. Olay çıkacağını düşünüyorsanız söylemek zorunda değilsiniz.

20 yaşındasınız ne zaman için evlilik planı yapıyorsunuz , baba korkusuna acele karar vermeyin.Ciddi kelimesini evlilik planına yordum ben.Her neyse planınız ne ise onu anlatın yarın da sevgiliniz çıksın karşısına tanışsin.Bu tarz babalar buna önem veriyor zamanında arkadaşım da yaşamıştı "Adam olsa gizli gizli göruşmez kızımla karşıma çıkar " demişti babası .Tanışınca yumuşadı.

20 yaşındasınız ne zaman için evlilik planı yapıyorsunuz , baba korkusuna acele karar vermeyin.Ciddi kelimesini evlilik planına yordum ben.Her neyse planınız ne ise onu anlatın yarın da sevgiliniz çıksın karşısına tanışsin.Bu tarz babalar buna önem veriyor zamanında arkadaşım da yaşamıştı adam olsa gizli gizli gorusmez kızımla karşıma çıkar demişti .Tanışınca yumuşadı.
evlilik planı yok ikimizinde öncelikleri var daha çalışacağız kariyer sahibi olacağız ne zaman dimdik kendi ayaklarımızın üzerinde durursak o zaman söyleyecektik ailemize ama kardeşim sağolsun babam ismini bile öğrendi

İşte 20 yaşında bir genç kızın yaşayabileceği gerçekçi muhtemel sorun.
Bende aynı sorunu yaşadım. Babam çok despot, tutucu bir adamdı. Sevgili olmamıza müsadere etmedi. Gençliğin verdiği heyecanla 20 yaşında evlendim. Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben 15 senenin sonunda ihanet sebebiyle boşandım. Aşkınızdan ölmüyorsanız, ailenizde buna müsaade etmiyor ise bu yaşlarda ciddi bir ilişki düşünmeyin. Kendi hayatınıza ve gelecek planlarınızı odaklanın.

Back
X