erkek arkadaşımın sorusu

melissa7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
418
19
118
Manisa
yeni tanıdığım birisiyle 1 aydır çıkıyorum daha doğrusu çıkma denemezz
2 defa çıktık
şimdilik sadece mesajlaşıyoruz ve bişey konuşmuyoruz sadece öylesine takılıyoruz o ciddi bişeyler istiyor bense kararsızım gecen gün bana benim hakkımda ne düşünüyorsun diye soru sordu bir anda cevap veremedim sadece iyi bi insansın dedim çıktım çokmu salakca olmuş o anda kaçış yolu gibi geldi ve şimdi bende cevap bekliyor bu sorusuna 2 gündür sizce ne yapayım ne yazacağımıda bilmiyor onunla ne konuşsam diye düşünüyorum ama bişey bulamıyorum

size erkek arkadaşınız benim hakkımda ne düşünüyorsun dediğinde siz ne cevap verdiniz ilk zamanlarda

size erkek arkadaşınız benim hakkımda ne düşünüyorsun dediğinde siz ne cevap verdiniz ilk zamanlarda

ne dusunduysek onu soyledik :)
bu insan hakkinda hic mi fikrin yok? mesela
"eglenceli ve neseli bi insansin,senleyken cok egleniyorum"
"dogalsin,kibarsin, kafa birisin"

ne bileyim bu tarz bi kac sifat yerlestirebilirsin iyi birisinin yanina :ssz:

ne dusunduysek onu soyledik :)
bu insan hakkinda hic mi fikrin yok? mesela
"eglenceli ve neseli bi insansin,senleyken cok egleniyorum"
"dogalsin,kibarsin, kafa birisin"

ne bileyim bu tarz bi kac sifat yerlestirebilirsin iyi birisinin yanina :ssz:

ben duygularımı tam ifade edemiyorum karşı tarafa nedense çekiniyorum offfff :(:17:

ben duygularımı tam ifade edemiyorum karşı tarafa nedense çekiniyorum offfff :(:17:

bunda cekınecek bir sey yok ki ama, kaldi ki ilan-i ask degil duygularini ifade ediyorsun, bence kasma bu kadar.
zaten abartmana gerek de yok, karsi taraf da hakli. ben olsam ben de merak ederdim karsi taraf benim hakkimda ne dusunuyor diye.
bence dedigim gibi bi kac bir sey soyle,

ben açıkçası verdiğin cevabı beğendim. çok meraklı görünmemişsin bu ilişki için ve bence erkeklerin anladığı dil bu. bu şekilde devam edersen sana çok kıymet vereceğini düşünüyorum.

ben açıkçası verdiğin cevabı beğendim. çok meraklı görünmemişsin bu ilişki için ve bence erkeklerin anladığı dil bu. bu şekilde devam edersen sana çok kıymet vereceğini düşünüyorum.

benim verdiğim cevaba göre bişeyler başlayacak

Bende sıradan bişeyler söylemek istemiyorum

Bence cocugun hakkinda cok fazla sey söyleme cok ilgileniyor cok taniyormussun gibi olur git gide zamanla daha cok hakkinda konusursun, cünkü yanlis tanidigin bir yönü olur mesela uysalsin yada komiksin buda hosuma gidiyor dersin oysaki öyle degil ozaman oda hosuna gittigi icin kendini ona ayarlar. Oldugu gibi görünsün yani..

Bence cocugun hakkinda cok fazla sey söyleme cok ilgileniyor cok taniyormussun gibi olur git gide zamanla daha cok hakkinda konusursun, cünkü yanlis tanidigin bir yönü olur mesela uysalsin yada komiksin buda hosuma gidiyor dersin oysaki öyle degil ozaman oda hosuna gittigi icin kendini ona ayarlar. Oldugu gibi görünsün yani..

ewt çok haklısın daha doğru düzgün tanımıyorum bile..

Bence biraz daha pohpohlamalısın :1:
Biraz cesaret bulsun yani.
Ne bileyim çok komiksin, eğlencelisin, karizmatiksin vs. gibi şeyler :ssz:
O da sevinsin, hoşlandığın özelliklerini duyup.
Sonra kaçmaya başlarsın o da kovalamaya başlar.
Ama baştan bu kadar soğuk olmak iyi değil, önce biraz kendine çek bakalım :31:

ne düşünüyorsan onu söyle
erkek arkadaşmda bana ilk zamanlarda çok sorardı bu soruyu
uzun uzun anlatırdım aklımdan gçenleri hoşuna giderdi .

Öncelikle hayırlı olsun canım :)
Benimde yeni bir ilişkim var daha 16 günlükk :):)
Sana şöyle söylim ki fazla yüz verme , baştan nasıl başlarsa öyle devam eder...
Yüz verip baştan tepene çıkartma ama fazlada uzak durma :) Nabza göre şerbet yanii :):)

Back
X