Yaptığı şey ayıp,şaka bile olsa arkadaş ortamının içinde bu tarz konuşmak onur kırıcı ve çok yanlış.Bence tabii. Şakaysada şayet konuşmaya vursam susmaz mısın şeklinde devam edilmez. Bence büyütmemişsin orda kırılman soğuk davranman normal ama bence telefonu açın konuşun aranızda halledin. Karşında anneci bir erkek olabilir,doğru ama bu kötü birşey değil ki canım aşırıya kaçmadığı sürece. Konuşarak halledebilirsiniz.
Evet konuşmam lazım, ama içim okadar tuhaf ki. Dediğiniz gibi onurum kırıldı sanırım. Ne konuşacağımı bilmiyorum. Kafam karışık. Anneci olmak elbette kötü değil, ama daha baştan ortada hiçbirşey yokken annesini savunucu bir hal alması "kafa göz girişirim" cümlesi hiç normal değil. Gözüm korktu, daha annesiyle birbirimizi tanımıyoruz bile.
Verdiğin tepkiyi gayet yerınde buldum
bırak arkadasın varken yalnızken bıle boyle bır saka yapılmaz kırıcı ve dusundurucu bır saka bu....
bırak surunsun baya bır senınle nasıl konusacagını sana nasıl davranması gerektıgını kafasında bır oturtsun.
Canın sıkılması normal nedemek susmayacakmısın tabı askım al bu gozumude morart derım deseydın delı mı ne?
Hava atmak ıcın de soylemıs olabılır sert erkek modunda ama sen durması gereken yerı gostermekle ıyı yapmıssın ona.
konusurkende sakın ezdırme kendını yola gelsın bı once....
Hayırlı haberlerını beklıyoruz bızı sonuctan haberdar et canım takıp edıcem konunu.
bazı erkekler var nerde ne konusmasıı gerektıgını bılmezler
bıraz gevşek davranırlar şakasına da takılsa
bız burda ne kadar konussakta bir yere kadar sonucta sevgılını sen tanıyorsun
ona göstermen gereken tepkıyı de en ıyı sekılde sen gösterırsın
öylede yapmıssın tepkını ortaya koymussun
bana sorarsan bıraz daha tepkını ortaya koy ki bu konuda ne kadar hassas oldugunu anlasın
konuyu gectım arkadas ortamı yada her neyse toplu ortamlarda nasıl davranması gerektıgını bılsın
gerısını zaten konusup halledersınız bıraz süründükten sonra
sıkma canını sen
bıdaha sözde dahi olsa böyle bısey yapmaz gönlunu de almasını bılır umarım
Teşekkür ederim, bakın ben ona konuşmak istemediğimi yazmıştım. Verdiği cevabı aynen aktarıyorum şimdi okudum mailini "sen dünkü vururum lafıma kızdın sanırım. sana kıyamıcağımı asla da vurmayacağımı biliyosun, boş konuştum. sende bazen yanlış konuşuyorsun ama sen uzatmayı seviyorsun" Ben karşımda hatasını anlamış bir erkek göremiyorum şuanda, hala üste çıkmaya çalışıyor. Ben hiçbiryerde yanlış konuşmadım, konuştuysam koysaydı tavrını. İyice sinir etti beni şuan.
boş konustum dıyor ama hala boş konusuyr sanırım.Allah yardımcın olsun ne dıyım.bu durumla karsılastım bıkere
ne kadar anlatsanda anlamak ıstedıgı yerden anlıyo.sende sinirden kendını yıyosun ıste.bana kalırsa cevap verme cunku daha cok sinir olacaksın
ıllakı gelır gönlunu almaya bı saatten sonra dank eder kafasına
yada son bır msj at bırak sen bılırsın .
karsılıklı konussanız daha ıyı olacak gıbı bı yerde.
iyice bozma sinirlerını
rica ederım .konunu takıbe aldım umarım guzel haberlerını okurum
gönlünce olsun hersey
Çok açık bir şekilde konuş canım.gerçekten böle düşünüyorsa bir kere daha düşn derim.
ne biçim bi laf böyle!? velevki 'aramız bozulur' manasına getirmek için abartılı cümle kursa da büyük densizlik. Konunun üzerinde durun,belki şakaydı şunu demek istedm falan diyebilir ama emin olmanız lazım,dikkatli hareket edin. Ve bazı ufak cümleler insanların ileriki zamanlarda yapacaklarının habercisi olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?