• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın söylediği...

denzz85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
23
0
0
İzmir
Merhaba arkadaşlar, şuan canım çok sıkkın ve sizinle paylaşmak istiyorum... Ciddi bir ilişkim var, gayet de güzel gidiyordu, iyi anlaşıyorduk. Ancak, dün akşam canım çok sıkıldı. Fazla uzatmadan konuya geleyim, dün buluştuk yakın arkadaşımızla birlikte, oturduk birşeyler yiyoruz üçümüz. Ortamda olmayan bir kişi var, kayınvalidesine hiç yardım etmiyor, kayınvalidesi mutfakta iş yaparken kız oturup televizyon izliyor falan. Konu bir şekilde ona geldi, biz bunu konuşurken sevgilim ismimi kullanarak aynen şunu dedi: "Deniz, benim anneme yardım etmicek oturcak, annem orda iş yapıcak, kafa göz girişirim valla..." Ben şok oldum! İnanılmaz bozuldum. Bu da nedemek? Benim evdeki halimi tanımıyor, ben evde kendi anneme iş yaptırmayan insanım, gittiğim misafirliklerde yerimde duramam hep yardım ederim, ayrıca titizim düzenliyim, iş yapmayı da çok severim. Benim ev halimi daha görmemiş etmemiş, ortada fol yok yumurta yok, tehdit eder gibi bu cümleyi söylemenin manası var mı??? Ben hemen müdahale ettim "ne münasebet, sen ne biçim konuşuyorsun, kime girişiyorsun" dedim ve sert çıkıştım. Bana kötü niyetinin olmadığını söyledi ve aynen devam etti "biz evlenmişiz 3-4 yıl geçmiş aradan, ben senin eşinim, bir iki tane vursam susmayacakmısın" Özürdileyeceğine, şaka yaptığını söyleyeceğine, verdiği cevaba bakın! Ben ise "hayır susmam, ben de sana vururum" dedim. Konuyu fazla uzatmayayım, ortam gerildi, konuyla ilgili tartışma uzadı ve o dakikadan sonra benim tüm neşem gitti. Arkadaşımız da bozuldu, sırf arkadaşımıza ayıp olmasın diye neşem yerine gelmiş gibi davrandım. Fakat sevgilimin elini bile tutmadım, ona karşı gayet soğuktum ve eve gitmeyi iple çektim. Eve geldim, ve bu saat oldu telefonum kapalı. Mail atmış bana, bütün gece aramış, konuşmak istediğini söylemiş. Uygun dille canımın sıkkın olduğunu, şuanda konuşmayacağımı yazdım. Ve şuan buradayım. İçimde çok tuhaf bir duygu var, onunla konuşmak içimden gelmiyor. Kırgınlık, sinir, öfke, şüphe, hepsi karışık.. Belki kiminize göre büyütüyorum olayı, ama bence büyütmüyorum... Çünkü baştan bu konuda tavrımı koymazsam, ileride sorun yaşayacağıma inanıyorum. Bu konuya şuan gülüp geçersem, "yarın ben buna vurabilirim" düşüncesi olabilir onda. Ve ben bu insanla evlilik yapmayı düşünüyorum, adımlarımı sağlam atmam lazım. Kafam çok karıştı. Hani bazı erkekler "anneci" olur ya, annesine düşkün olurlar. Karşımda öyle bir tip mi var? Ahlaksızlık, namussuzluk, veya başka birşey değil konu. Anneye yardım etmemek! Anneye yardım edilmedi diye kafa göz girişilir mi?? Bir karıncayı bile incitemeyen biri oysa, çok hassas duygusal ve iyi niyetli normalde. Böyle bir konuşma, aile ortamında değişeceğinin habercisi mi? Canım gerçekten çok sıkıldı...

Son düzenleme:
Yaptığı şey ayıp,şaka bile olsa arkadaş ortamının içinde bu tarz konuşmak onur kırıcı ve çok yanlış.Bence tabii. Şakaysada şayet konuşmaya vursam susmaz mısın şeklinde devam edilmez. Bence büyütmemişsin orda kırılman soğuk davranman normal ama bence telefonu açın konuşun aranızda halledin. Karşında anneci bir erkek olabilir,doğru ama bu kötü birşey değil ki canım aşırıya kaçmadığı sürece. Konuşarak halledebilirsiniz. :16:

Son düzenleme:
Yaptığı şey ayıp,şaka bile olsa arkadaş ortamının içinde bu tarz konuşmak onur kırıcı ve çok yanlış.Bence tabii. Şakaysada şayet konuşmaya vursam susmaz mısın şeklinde devam edilmez. Bence büyütmemişsin orda kırılman soğuk davranman normal ama bence telefonu açın konuşun aranızda halledin. Karşında anneci bir erkek olabilir,doğru ama bu kötü birşey değil ki canım aşırıya kaçmadığı sürece. Konuşarak halledebilirsiniz. :16:

Evet konuşmam lazım, ama içim okadar tuhaf ki. Dediğiniz gibi onurum kırıldı sanırım. Ne konuşacağımı bilmiyorum. Kafam karışık. Anneci olmak elbette kötü değil, ama daha baştan ortada hiçbirşey yokken annesini savunucu bir hal alması "kafa göz girişirim" cümlesi hiç normal değil. Gözüm korktu, daha annesiyle birbirimizi tanımıyoruz bile.

Evet konuşmam lazım, ama içim okadar tuhaf ki. Dediğiniz gibi onurum kırıldı sanırım. Ne konuşacağımı bilmiyorum. Kafam karışık. Anneci olmak elbette kötü değil, ama daha baştan ortada hiçbirşey yokken annesini savunucu bir hal alması "kafa göz girişirim" cümlesi hiç normal değil. Gözüm korktu, daha annesiyle birbirimizi tanımıyoruz bile.

Kesinlikle çok onur kırıcı üstelik yanınızda başka bir arkadaşınız daha varken söylemesi daha da yanlış. Sizden af dilerse eğer konuşmanızı ona göre ayarlarsınız içinizden geldiği gibi ama yok hala üste çıkmaya çalışıyorsa da ona göre ayarlarsınız. Herşey onda biter yani.. Erkekler bu tarz şeyleri yaptıklarında kendilerini güçlü hissediyorlar sanırım :47:

Verdiğin tepkiyi gayet yerınde buldum
bırak arkadasın varken yalnızken bıle boyle bır saka yapılmaz kırıcı ve dusundurucu bır saka bu....
bırak surunsun baya bır senınle nasıl konusacagını sana nasıl davranması gerektıgını kafasında bır oturtsun.
Canın sıkılması normal nedemek susmayacakmısın tabı askım al bu gozumude morart derım deseydın delı mı ne?
Hava atmak ıcın de soylemıs olabılır sert erkek modunda ama sen durması gereken yerı gostermekle ıyı yapmıssın ona.
konusurkende sakın ezdırme kendını yola gelsın bı once....
Hayırlı haberlerını beklıyoruz bızı sonuctan haberdar et canım takıp edıcem konunu.

Verdiğin tepkiyi gayet yerınde buldum
bırak arkadasın varken yalnızken bıle boyle bır saka yapılmaz kırıcı ve dusundurucu bır saka bu....
bırak surunsun baya bır senınle nasıl konusacagını sana nasıl davranması gerektıgını kafasında bır oturtsun.
Canın sıkılması normal nedemek susmayacakmısın tabı askım al bu gozumude morart derım deseydın delı mı ne?
Hava atmak ıcın de soylemıs olabılır sert erkek modunda ama sen durması gereken yerı gostermekle ıyı yapmıssın ona.
konusurkende sakın ezdırme kendını yola gelsın bı once....
Hayırlı haberlerını beklıyoruz bızı sonuctan haberdar et canım takıp edıcem konunu.

Teşekkür ederim canım, evet epey düşündürücü..Şaka olduğunu da söylemedi zaten. Mail atıp duruyor, konuşmayacakmıyız diye sormuş, ama ben şuanda konuşmak istemiyorum onunla. Benden af dilese bile, bu cümlesi içimde hep bir şüphe oluşturacak ilerisi için. Doğru insanla birliktemiyim diye düşünüyorum şuan...

bazı erkekler var nerde ne konusmasıı gerektıgını bılmezler
bıraz gevşek davranırlar şakasına da takılsa

bız burda ne kadar konussakta bir yere kadar sonucta sevgılını sen tanıyorsun
ona göstermen gereken tepkıyı de en ıyı sekılde sen gösterırsın
öylede yapmıssın tepkını ortaya koymussun
bana sorarsan bıraz daha tepkını ortaya koy ki bu konuda ne kadar hassas oldugunu anlasın
konuyu gectım arkadas ortamı yada her neyse toplu ortamlarda nasıl davranması gerektıgını bılsın
gerısını zaten konusup halledersınız bıraz süründükten sonra
sıkma canını sen
bıdaha sözde dahi olsa böyle bısey yapmaz gönlunu de almasını bılır umarım

bazı erkekler var nerde ne konusmasıı gerektıgını bılmezler
bıraz gevşek davranırlar şakasına da takılsa

bız burda ne kadar konussakta bir yere kadar sonucta sevgılını sen tanıyorsun
ona göstermen gereken tepkıyı de en ıyı sekılde sen gösterırsın
öylede yapmıssın tepkını ortaya koymussun
bana sorarsan bıraz daha tepkını ortaya koy ki bu konuda ne kadar hassas oldugunu anlasın
konuyu gectım arkadas ortamı yada her neyse toplu ortamlarda nasıl davranması gerektıgını bılsın
gerısını zaten konusup halledersınız bıraz süründükten sonra
sıkma canını sen
bıdaha sözde dahi olsa böyle bısey yapmaz gönlunu de almasını bılır umarım

Teşekkür ederim, bakın ben ona konuşmak istemediğimi yazmıştım. Verdiği cevabı aynen aktarıyorum şimdi okudum mailini "sen dünkü vururum lafıma kızdın sanırım. sana kıyamıcağımı asla da vurmayacağımı biliyosun, boş konuştum. sende bazen yanlış konuşuyorsun ama sen uzatmayı seviyorsun" Ben karşımda hatasını anlamış bir erkek göremiyorum şuanda, hala üste çıkmaya çalışıyor. Ben hiçbiryerde yanlış konuşmadım, konuştuysam koysaydı tavrını. İyice sinir etti beni şuan.

Teşekkür ederim, bakın ben ona konuşmak istemediğimi yazmıştım. Verdiği cevabı aynen aktarıyorum şimdi okudum mailini "sen dünkü vururum lafıma kızdın sanırım. sana kıyamıcağımı asla da vurmayacağımı biliyosun, boş konuştum. sende bazen yanlış konuşuyorsun ama sen uzatmayı seviyorsun" Ben karşımda hatasını anlamış bir erkek göremiyorum şuanda, hala üste çıkmaya çalışıyor. Ben hiçbiryerde yanlış konuşmadım, konuştuysam koysaydı tavrını. İyice sinir etti beni şuan.

boş konustum dıyor ama hala boş konusuyr sanırım.Allah yardımcın olsun ne dıyım.bu durumla karsılastım bıkere
ne kadar anlatsanda anlamak ıstedıgı yerden anlıyo.sende sinirden kendını yıyosun ıste.bana kalırsa cevap verme cunku daha cok sinir olacaksın
ıllakı gelır gönlunu almaya bı saatten sonra dank eder kafasına
yada son bır msj at bırak sen bılırsın .
karsılıklı konussanız daha ıyı olacak gıbı bı yerde.
iyice bozma sinirlerını

boş konustum dıyor ama hala boş konusuyr sanırım.Allah yardımcın olsun ne dıyım.bu durumla karsılastım bıkere
ne kadar anlatsanda anlamak ıstedıgı yerden anlıyo.sende sinirden kendını yıyosun ıste.bana kalırsa cevap verme cunku daha cok sinir olacaksın
ıllakı gelır gönlunu almaya bı saatten sonra dank eder kafasına
yada son bır msj at bırak sen bılırsın .
karsılıklı konussanız daha ıyı olacak gıbı bı yerde.
iyice bozma sinirlerını

Dayanamadım son bir cevap yazdım. "Ben uzatmıyorum, sen hala yaptıgının farkında değilsin, yalnız kalmak istiyorum" dedim.. Birdaha da yazmayacağım. Bu nasıl özürdileme şekli? Bir taraftan boş konuştum diyor, ama bir taraftan da sen de yanlış konuştun diyor, bana çamur atıyor kendini haklı çıkarmak için... Evet haklısınız, iyice sinirlerim bozulcak, daha fazla cevap yazmayacağım ona. Çok teşekkür ederim

Erkekler evlenmeden önce bazı huylarının sinyallerini veriyormuş ama biz anlamıyormuşuz aslında...Evli arkadaşlarım hep bunu söylüyor..Bu şekilde kararsız kalman çok normal...Bence hala üste çıkıp da seni suçluyorsa iyi düşün derim..Eğer böyle bi konuda şaka bile olsa yapacağı şey ''kafa göz girişmek'' se; dikkatli ol hamurunda dayakçı bi kişilik vardır demektir...Olmaya da bilir ama işaretlere de dikkat etmek lazım..Seni ev halinle tanımıyor bile ezbere konuşması belki hafifletebilir.. Yine de süzgeçten iyi geçir canım inşallah en hayırlı kararı verirsin...

erkek arkadaşın gerçek yüzünü açığa çıkarmış bence
ilerde ona göre yanlış olan bir durum yüzünden açıkça sana girişebileceğinden haber vermiş
o kim ki kendinde sana vurma hakkını görebiliyor
bence ondan kurtul !

İyi düşüneceğim, ama nasıl düşüneceğim bilmiyorum. Bu sebepten dolayı ilişki bitirmek doğru mu. Ama diğer taraftan da içimde büyük bir şüphe var. Bu insanı seviyorum, ciddi düşünüyoruz zaten, ama bu cümlesi içimde korku yarattı. Evet bu bir işaret olabilir. Şuanda kendini affettirmeye çalışırsa bile, ileride ne yaşayacağımın garantisini veremez. Hoş, öyle bir çaba da göremedim ya.. Sanırım hatasını anlaması için burnunun sürtülmesi gerek. Ama onun burnu sürtülse de sürtülmese de, benim umrumda olan bu değil aslında. Bundan sonra neyapacağımı bilmiyorum, umrumda olan tek şey bu. Duygu ve mantık arasında kaldım sanırım...

ne biçim bi laf böyle!? velevki 'aramız bozulur' manasına getirmek için abartılı cümle kursa da büyük densizlik. Konunun üzerinde durun,belki şakaydı şunu demek istedm falan diyebilir ama emin olmanız lazım,dikkatli hareket edin. Ve bazı ufak cümleler insanların ileriki zamanlarda yapacaklarının habercisi olabiliyor.

ne biçim bi laf böyle!? velevki 'aramız bozulur' manasına getirmek için abartılı cümle kursa da büyük densizlik. Konunun üzerinde durun,belki şakaydı şunu demek istedm falan diyebilir ama emin olmanız lazım,dikkatli hareket edin. Ve bazı ufak cümleler insanların ileriki zamanlarda yapacaklarının habercisi olabiliyor.

Şaka olduğunu söylemedi bile zaten. Boş konuştum dedi sadece, ama bu yeterli gelmiyor bana...Teşekkür ederim, konunun üstüne gidiyorum evet, düşünüyorum sabahtan beri. Çünkü büyük ihtimalle savunma yapacaktır, ve şuan yaptığı savunma gün gelip unutulacak.. İleride ne yaşayacağımın garantisi yok. Hiç beklemiyordum böyle bir cümleyi ondan.. Gerçekten şaşkınlık ve moral bozukluğu içindeyim. Gelecekten nasıl emin olucam bilmiyorum.

böyle mantıklı kızları görünce o kadar mutlu oluyorum ki.
bence tepkin gayet yerinde olmuş. ama konuşmadan da çözemezsin.

Back
X