- 22 Mayıs 2020
- 1.401
- 2.069
- 48
- 39
Sevgili hanımlar iyi akşamlar
Erkek arkadasımla telefonundan birşey bakarken bir kızdan whatsapp msjı geldi bu arada saat 9.30 falan sabah
Bakıcam ne bu dediğimde bana grup msjı falan diye geveledi.dedim değil net gördüm telefonu istedim vermiyor bağırmaya başladık birbirimize
Sonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor güya çok inançlıdlr:)şimdi teli verirseymiş bana kavga çıkarırmışım daha çok falan filan .beni eve bırakmasını bir daha da aramamasını söyledim
Bir cafeye gittik peşimden geldi oturdu konuştuk ama ikna olmadım ama seviyorum diye tabi olmuş gibi yaptım
Eve bıraktı evde düşündüm whatsapptan o konuşmayı görmem gerektiğini bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim.
Bir sürü yazıştık ama asla vermiyor
En sonunda ağzıma geleni saydım engelledim
1.5 yıldan beri birlikteyiz
Güvenim o kadar sarsıldı ki erkeklere artık
En masumu bile ki sevgilim düzgün gibi görünür dışardan böyle yaptı
Kime güvenicez?
Telefonuna bakmasam yani uyuyacam daha
Dünden beri kendime gelemedim
Bu adam benim peşimde koşan benim sevgim için çırpınan bir adamdı başta
Ara ara koptuk barıştık
Ama aldatıcağını düşünmezdim
Herkese tavsiye mutlaka takip edin bunları
Erkek arkadasımla telefonundan birşey bakarken bir kızdan whatsapp msjı geldi bu arada saat 9.30 falan sabah
Bakıcam ne bu dediğimde bana grup msjı falan diye geveledi.dedim değil net gördüm telefonu istedim vermiyor bağırmaya başladık birbirimize
Sonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor güya çok inançlıdlr:)şimdi teli verirseymiş bana kavga çıkarırmışım daha çok falan filan .beni eve bırakmasını bir daha da aramamasını söyledim
Bir cafeye gittik peşimden geldi oturdu konuştuk ama ikna olmadım ama seviyorum diye tabi olmuş gibi yaptım
Eve bıraktı evde düşündüm whatsapptan o konuşmayı görmem gerektiğini bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim.
Bir sürü yazıştık ama asla vermiyor
En sonunda ağzıma geleni saydım engelledim
1.5 yıldan beri birlikteyiz
Güvenim o kadar sarsıldı ki erkeklere artık
En masumu bile ki sevgilim düzgün gibi görünür dışardan böyle yaptı
Kime güvenicez?
Telefonuna bakmasam yani uyuyacam daha
Dünden beri kendime gelemedim
Bu adam benim peşimde koşan benim sevgim için çırpınan bir adamdı başta
Ara ara koptuk barıştık
Ama aldatıcağını düşünmezdim
Herkese tavsiye mutlaka takip edin bunları