• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın telefonuna gelen msj...

Mesajı ısrarla size göstermeyişine inanılmaz sinirlendim ben. Gösterebileceği bir şey olsa "bak bunu bunu konuştuk, düşündüğün gibi değilmiş demek ki" derdi. Diyemediğine göre sizin görmenizi istemeyeceği şeyler konuşmuşlar. Bu kadar uzatması, bahaneler üretmesi hiç sağlıklı değil.
Bide üstte çıkıyor ben ona sinirleniyorum
Abuk sabuk şeyler söylüyor ya
Aklımla oynadı
Neyse kurtuldum

Aynısı oldu elinden aldım zorla baktım mesaja kalpli öpücüklü mesajlar. Meğer aldatılıyormuşum. Daha on dakika önce gelecekle ilgili planlar yapıyorduk sarılarak. Göstermiyorsa uzatmaya gerek yok
Ben alamadım zorla
Keşke yapsaydım
Buda göndermiştir benzer birşey görecektim bende

Bu genişlik de size zarar verir ablacım maazallah bi bakmışsınız kapılardan geçerken boynuzlarınız çarpmasın diye kafanızı eğer olmuşsunuz
Keşke biraz okusak. Okuduğumuzu anlasak herkes aynısını yazarken bu bayan neden böyle yazmış desek desekte önyargı böyle bir şey ama adama dedirtmez neden böyle dedirtmez madem muhakeme yapamıyoruz açıklayayım adam ALDATMIŞ ben buna sus demedim ben adam aldatmış ya sende asilce ses etmeden gitseydin ki kudursaydı dedim. Çünkü kadın döndükçe adamın bir tarafı kalkınmış ve ısrarla göstermemiş. Belkide mesajda bişi yoktu ki bayanın gördüğünde bişi yok o anlık ama aldattığı belli merak etmiyorum seni de onu da beni aldatanı da imajı ile gidebilirdi gördü mü adm göstermedi mi çekip gitmek daha mantıklı kadın mesajı görse ne değişir ya adam yapmış bitti git işte bunu diyprum. Mesajımda beğenmedim emojisi çok mesela bu umrumda değil şaşırdım diyenler de beni tanıyanlar bildikleri için şaşırdılar aslında sizin baktığınız gibi baktılar çünkü beni tanıyorlar sizin düşündüğünüz kişi değilim olmamda bunu açıkladım çünkü ifadeler hoş değil artık. Lafları çevirince azıcık edebi yapınca da laf soktunuz sanıyorsunuz ya gülüyorum sadece 😂🤣

Keşke biraz okusak. Okuduğumuzu anlasak herkes aynısını yazarken bu bayan neden böyle yazmış desek desekte önyargı böyle bir şey ama adama dedirtmez neden böyle dedirtmez madem muhakeme yapamıyoruz açıklayayım adam ALDATMIŞ ben buna sus demedim ben adam aldatmış ya sende asilce ses etmeden gitseydin ki kudursaydı dedim. Çünkü kadın döndükçe adamın bir tarafı kalkınmış ve ısrarla göstermemiş. Belkide mesajda bişi yoktu ki bayanın gördüğünde bişi yok o anlık ama aldattığı belli merak etmiyorum seni de onu da beni aldatanı da imajı ile gidebilirdi gördü mü adm göstermedi mi çekip gitmek daha mantıklı kadın mesajı görse ne değişir ya adam yapmış bitti git işte bunu diyprum. Mesajımda beğenmedim emojisi çok mesela bu umrumda değil şaşırdım diyenler de beni tanıyanlar bildikleri için şaşırdılar aslında sizin baktığınız gibi baktılar çünkü beni tanıyorlar sizin düşündüğünüz kişi değilim olmamda bunu açıkladım çünkü ifadeler hoş değil artık. Lafları çevirince azıcık edebi yapınca da laf soktunuz sanıyorsunuz ya gülüyorum sadece 😂🤣

Böyle yapabilmek çok güzel olurmuş ama gerçekten o an ki şaşkınlıkla çok zor bişey bu şekilde tavır sergilemek. Yorumlarınıza bayıldım bu arada ben yanlış anlamamıştım yazdığınızı

Böyle yapabilmek çok güzel olurmuş ama gerçekten o an ki şaşkınlıkla çok zor bişey bu şekilde tavır sergilemek. Yorumlarınıza bayıldım bu arada ben yanlış anlamamıştım yazdığınızı
Teşekkür ederim. Doğru o an herkes yapamaz belki ama sakinlik çoğu zaman kazanır. Yanlış anlayan anlamak isteyen çok olduğu için yağdırdılar bana ama önemli değil tanıyan biliyor beni en önemliside insanın kim olduğunu bilmesi, 🤭☺️

Aynen öyle
İnsanlara güvenimiz azalıyor
Zaten ilişkililer artık pamuk ipliği yani
Neyse yoluma bakıyorum
Dikkatimi farklı yerlere vericem
kesinlikle ilişkiler pamuk ipliğine bağlı. hatta eski saygı samimiyet kayboldu maalesef. eskiden insanlar ilişkilerini tamir etmek içinde çabalardı. artık birinden hoşlanıp sonra ayrılmak çok basitleşti...

kesinlikle ilişkiler pamuk ipliğine bağlı. hatta eski saygı samimiyet kayboldu maalesef. eskiden insanlar ilişkilerini tamir etmek içinde çabalardı. artık birinden hoşlanıp sonra ayrılmak çok basitleşti...
İşin garip yanı ben ayrılmak istediğimde biriyle çıkıp ayrılmak istedi heralde senin canın diyordu
Sevgimle beslenip güçlenince böyle yaptı işte
Defolsun yüzünü görmek istemiyorum

Evet ben sakin kalamadım ben anlıyorum ya boşver ne derseler desinler
İyice kaldırdım totosunu bunu yaparak
Ah işte duygularımı kontrol edemiyorum
Ne hesap soruyorsun
Göstermedi mi ok git
Engelle gitsin
Hiç ağzını bile yormaya değmez.

Evet böyle olamadım
1.5 seneydi belki kısa olsaydı yapmazdım
Ama ne olursa olsun sakin kalmalıydım
İşte fevri bir yapım var aşırı duygusal
Bundan dolayı hep kaybediyorum
Karşındakini adam yerine koyma yani
Ne kasıyorsun

Sevgili hanımlar iyi akşamlar
Erkek arkadasımla telefonundan birşey bakarken bir kızdan whatsapp msjı geldi bu arada saat 9.30 falan sabah
Bakıcam ne bu dediğimde bana grup msjı falan diye geveledi.dedim değil net gördüm telefonu istedim vermiyor bağırmaya başladık birbirimize
Sonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor güya çok inançlıdlr:)şimdi teli verirseymiş bana kavga çıkarırmışım daha çok falan filan .beni eve bırakmasını bir daha da aramamasını söyledim
Bir cafeye gittik peşimden geldi oturdu konuştuk ama ikna olmadım ama seviyorum diye tabi olmuş gibi yaptım
Eve bıraktı evde düşündüm whatsapptan o konuşmayı görmem gerektiğini bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim.
Bir sürü yazıştık ama asla vermiyor
En sonunda ağzıma geleni saydım engelledim
1.5 yıldan beri birlikteyiz
Güvenim o kadar sarsıldı ki erkeklere artık
En masumu bile ki sevgilim düzgün gibi görünür dışardan böyle yaptı
Kime güvenicez?
Telefonuna bakmasam yani uyuyacam daha
Dünden beri kendime gelemedim
Bu adam benim peşimde koşan benim sevgim için çırpınan bir adamdı başta
Ara ara koptuk barıştık
Ama aldatıcağını düşünmezdim
Herkese tavsiye mutlaka takip edin bunları

Telefonu vermemesi zaten başlı başına bir sıkıntı.Dün youtube dan karaoke sözlere bakıyorduk, trendyol mini elbise reklamı çıktı,eşimin telefonundayız :) .Dedim sen nasıl bir algoritmaya takıldın 😂 O da dalga geçti , “ çok severim mini elbise giymeyi vs” Telefonda takılmaya devam ettik..Çünkü bana da penis büyütme ilacı mailleri geliyor mantık arayacaksak..Ama savunmaya geçse, telefonu uzaklaştırsa işte ben o zaman huylanırım.
Demem o ki öyleydi de böyleydi de ilgisi var da diyene kadar “al bak” dese sorun yok demekti.

Telefonu vermemesi zaten başlı başına bir sıkıntı.Dün youtube dan karaoke sözlere bakıyorduk, trendyol mini elbise reklamı çıktı,eşimin telefonundayız :) .Dedim sen nasıl bir algoritmaya takıldın 😂 O da dalga geçti , “ çok severim mini elbise giymeyi vs” Telefonda takılmaya devam ettik..Çünkü bana da penis büyütme ilacı mailleri geliyor mantık arayacaksak..Ama savunmaya geçse, telefonu uzaklaştırsa işte ben o zaman huylanırım.
Demem o ki öyleydi de böyleydi de ilgisi var da diyene kadar “al bak” dese sorun yok demekti.
Ya tabi cnm konuşmuş işte üstte çıkıyor beni kötü hissettirip işte aklınca vicdanını rahatlatacak
Artık sabaha kadar konuşsun dursun
Ben yokum hayatında
Bide laf kalabalığı yapıyor

Evet böyle olamadım
1.5 seneydi belki kısa olsaydı yapmazdım
Ama ne olursa olsun sakin kalmalıydım
İşte fevri bir yapım var aşırı duygusal
Bundan dolayı hep kaybediyorum
Karşındakini adam yerine koyma yani
Ne kasıyorsun

Bende öyleyim maalesef annem hep derki karşındakini kendin gibi görme. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz.

Bende öyleyim maalesef annem hep derki karşındakini kendin gibi görme. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz.
Bunlarla konuşmaya değmez
En ufak bir ilgiyi hemen değerlendirirler işte
Bizede ilgi gösteren tonla adam var
Biz böyle mi yaptık
İşte ben alışığım ilgiye o değil
Ondan böyle davranıyor salak

Bunlarla konuşmaya değmez
En ufak bir ilgiyi hemen değerlendirirler işte
Bizede ilgi gösteren tonla adam var
Biz böyle mi yaptık
İşte ben alışığım ilgiye o değil
Ondan böyle davranıyor salak

Aynen öyle biz bilmezdik sanki aldatmayı istesek hemde nasıl aldatırız da ruhları duymaz bunlar birde acemi çapkın.

Aynen öyle biz bilmezdik sanki aldatmayı istesek hemde nasıl aldatırız da ruhları duymaz bunlar birde acemi çapkın.
Ayy çapkın olsa ne yazar ya
Gitsin bi işine
Yüz verdim işte bende suç
Ne bilim iyi insan dedik al işte patladı

Ayy çapkın olsa ne yazar ya
Gitsin bi işine
Yüz verdim işte bende suç
Ne bilim iyi insan dedik al işte patladı

Senle inan alakası yok o adamın karakteriyle alakalı
aldatmaya meyilli gözü dışardaysa ilgi göstermesende aldatırdı inan.
Adil yıldırım ı duydun mu ilişki uzmanı tavsiye ederim ben videolarını izliyorum kitaplarına da başladım.

Senle inan alakası yok o adamın karakteriyle alakalı
aldatmaya meyilli gözü dışardaysa ilgi göstermesende aldatırdı inan.
Adil yıldırım ı duydun mu ilişki uzmanı tavsiye ederim ben videolarını izliyorum kitaplarına da başladım.
Biliyorum onu
İzliyorum bazen
Bende açıcam YouTube kanalı valla
Bütün erkeklerin canına okuyacağım ordan🤣

Back
X