• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın teşirci kızları takip etmesi

Sevimli_tehlikeli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
3
0
1
32
Selam kızlar benim sorunum şu erkek arkadaşımla 8 Aydır beraberiz internetten tanıştık ikimizde memuruz ayrı şehirler de yaşıyoruz.Kendisi namaz kılan terbiyeli biri olarak anlatıyordu kılıyor da temiz yüzlü de ilişkimiz sorunsuz devam ederken kendisi Kıbrıs da okuyor aynı zamanda sadece vize ve finallere gidiyor.Kıbrıs malumunuz açıklığa karşı tabiki değilim ben de açığım ama teşir ayrı bir konu, sosyal bir kız arkadaşı var baya teşirci pozları olan.Başta bir şey demedim olabilir Kıbrıs dedim ama sevgilim baktım benim fotolarımı tek tük beğenip onun aralıksız fotolarını beğendi.İsim vermeden uyardım 'bak senin kız kardeşlerin hepsi kapalı namaz kılıyorsun mini şortlu kızları beğenme' o da ' ha öyle mi ayıp olmasın diye beğeniyordum' dedi 'tamam' dedim sonra bu kız yine yatakta gibi bir poz paylaşmış ve bizimki altına 'kanki (yırtık pantolon giymiş olduğu için) benim yırtık pantolonları vereyim' yazmış .Ben de küplere bindim ayrıldım tekrar barıştı uğraştı benimle artık kızın fotolarını beğenmemeye başladı sildirmek istedim not aldığı için silemeyeceğini kızın çok ii biri olduğunu kendine yardım ettiğini söyledi.Eğitimi için bir şey demedim. Neyse başka zaman bir kız gördüm bu kim dedim istersen sileyim eklemiş dedi ben de rica ettim sildi ,hatta 'başka beğenmediğin biri varsa sileyim' dedi yok dedim.neyse çok uzun yazdım affedin son olayı anlatıcam bir teşirci kız daha gördüm ama Allah şahit bakın sürekli göğüs bacak kalça sergileyen bikinisinin altını paylaşan hatta öyle bir pozu var ki ayağıyla bikinisinin altını kapatmış tamamen teşirci pozları olan bir kız gördüm ve kim olduğunu sordum okuldan bir arkadaşıymış sil dedim silmedi silemezmiş 1 yıl arkadaşlık yapmışlar ben de sinirlenip engelledim heryerden sonra bir yerden engellememişim ordan 'sana yakışmıyor sürekli engellemen' yazmış ben de 'sana da bunları takip etmek yakışmıyor'dedim o da üste çıkamaya çalıştı senin kız arkadaşların da açık diyor ben de dedim 'ben kızım sen erkek.Hem ben senin listendekilere kızmıyorum kendini farklı tanıtıp bunlarla arkadaş olmana kızıyorum' dedim.Baya bi üste çıkmaya çalıştı sonra ben de 'beni seviyorsan onu silersin'dedim o da sildi ama kız bunu hala takip ediyor yani istese kızı engelleyebilirdi.Sonra da bana senin dediklerini hazmedemiyorum artık dedi halbuki küfür asla etmedim.Bomba patlamış çalıştığı yerde arkadaşları yaralanmış ben ise bunlara takılıyormuşum die baya kızdı.Şimdi 2 gündür konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım ?

Ben de anlamıyorum erkekler niye böyle kızları takip ediyor. Sıradan bir kizin böyle erkekleri takip ettigini gormedim ama en normal görünen erkekler bile tanıdığı tanımadığı tuhaf Instagram kızlarını rahatca takip ediyor.

Ben de anlamıyorum erkekler niye böyle kızları takip ediyor. Sıradan bir kizin böyle erkekleri takip ettigini gormedim ama en normal görünen erkekler bile tanıdığı tanımadığı tuhaf Instagram kızlarını rahatca takip ediyor.

Arkana bile bakmadan kaç derim, nasıl arkadaşları olduğu belli, onları takip de ediyor, arkadaşlığını da sürdürüyor, sürdürsün, siz kendinizi yormayın bırakın gitsin

Ceceliden sonra Allah kitap diye gezen tiplere 2 kez dikkat etmeniz lazım
Böyle adamların nasıl hala elini tutup düzelmeye çalışıyorsunuz onu anlamıyorum kendi değerinizi düsünün biraz yahu

bir insanın ilişkisi varken başka kadınları stalklamamalı, gerek duymamalı kusura bakma ama normal bir davranış değil bence konuş, hala devam ediyorsa ayrıl.

Namaz kilmasi mslesef bazi seylre ilgisini yok etmez canim. Bende bunu cok buyuk tecrube ettim daha yeni. Karakter sahibi olmali bir erkek bu ne kepazelik at gitsin.

Erkeklerin yapisinda ve dogasindan gelen bir sey bu. Afedersiniz ama p.rno neredeyse hicbir kız izlemezken en muhafazakar namazinda niyazinda erkek bile seyreder. Sadece türk toplumunda değil bütün toplumlarda böyle erkek poligamiye aldatmaya cok eslilige yatkın

Öncelikle namazında olması erkek olduğu gerçeğini değiştirmez canım bence. Ayrıca çok haklısın sen söylemeden o tarz kızları bırak beğenmeyi bence arkadaşlık bile etmemeli. Ya da çok arkadaş oluyorsa eğer listesinden çıkarsın madem sen rahatsız oluyorsun. Geçmiş olsun sevgiline ama sana bomba patlıyor sen nelerle upraşıyorsun diyeceğine kendisi de o sırada like atmakla meşgulmüş kızlara anlaşılan

Namaz kılıyor diye yapmaz mı sanıyordun? Bence çok laçka bir insan nişanlın.
Böyle çevresi var ve sen evlenince kafayı yiyeceksin. Bizzat tanıdığım var ve kız kafayı yemiş vaziyette çocuklarıyla bile ilgilenmiyor.

böyle erkekler en tehlikelileri canım bilmiş ol

çapkınım demez kusursuz görünür alttan alttan yapar saman altından su yürütür

arkadaşlarmışmış mışşş

Back
X