- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
Ailesine sorarsa anında bırak derler mantıklı olarak hangi aile ister kızları okumus damatları okumamıs olsun ??
Fakat dedigim gibi iş kafada bitiyor adam üniversite mezunlarından kat be kat para kazanacak belki kafasını kullanırsa.. o yuzden okumak degil mesele bu devirde.
yani cnm benm eşimnde elinde mesleği var hemde okumuş değil eğer iyi bir işi varsa elinde sorun etme ama aksi durumsa düşün derim
pardonda arkadaşın durumu sizinkinden biraz farklı..sizin profilde ev hanımı yazdığına göre bi meslek sahibi değilsiniz öyleyse eşinizin okumasını beklemek haksızlık olur.
arkadaş üniversitede okuyormuş okul bitince ne iş yapacaksın bilmiyorum ama aileler kızları gibi okumuş olsun istiyorlar
arkadaşın prpfilinde ev hanımı yazıyor olması okumamış olması anlamına gelmiyor bencepardonda arkadaşın durumu sizinkinden biraz farklı..sizin profilde ev hanımı yazdığına göre bi meslek sahibi değilsiniz öyleyse eşinizin okumasını beklemek haksızlık olur.
arkadaş üniversitede okuyormuş okul bitince ne iş yapacaksın bilmiyorum ama aileler kızları gibi okumuş olsun istiyorlar
arkadaşın prpfilinde ev hanımı yazıyor olması okumamış olması anlamına gelmiyor bence
pardonda arkadaşın durumu sizinkinden biraz farklı..sizin profilde ev hanımı yazdığına göre bi meslek sahibi değilsiniz öyleyse eşinizin okumasını beklemek haksızlık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?