erkek arkadaşımın whatsappdan başka biriyle msjlaştığını nasıl görebilrim:(

insan her zamanki diyaloğunda bir farklılık olduğunda birşeylerin yolunda olmadığını anlıyor. ve ilk defa da olmadı sanırım, güven sorunu varmış zaten aranızda. başkasıyla konuşuyor olabilir. bu adam bana hiç güven vermedi okuyunca. bir de şu kısma takıldım o beni arkadaşı olarak gördü daha sonra her konuda maddi manevi yanında olduğumu ve beni tanıdıkça o da benden vazgeçmez oldu

manevi kısmını geçtim, maddi ne gibi bir desteğiniz oldu? ona göre yorum yapıcam.

Whatsapp web diye bir uygulama var telefondaki mesajları online olarak bilgisayardan görebilirsiniz ama erkek arkadaşınızın telefonunu alıp kendi bilgisayarınıdan whatsapp eebi açıp qr kodunu okutmanız lazım. Farak erkek arkadaşınız ayarlardan whatsapp webe bakarsa bağlı bilgisayarı görebilir ve bağlantıyı sonlandırabilir. Ayrıca bilgisayarda mesajları ancak erkek arkadaşınızı telefonu internete bağlı olduğu sürece görevilirsiniz. Ayrıca çok stabil bir uygulama değil sürekli koptuğu için sürekli yemiden qr kodu okutmanızı istiyor. Aman özel hayata saygı ben olsam yapmam falan gibi yorumları yapanlar en sevdiği adamlardan şüphelenince akla gelmeyecek şeyler yapıyorlar bunuda çok gördük. Yeri geliyor birer teknoloji kurdu oluyorlar yeri gelir birer internet korsanına kök söktürecek seviyede oluyorlar. Sorunuzun cevabı bu erkek arkadaşın sizin ilişki sizin karar sizin. Bol şans.

Sana canım demeyip başkasına o şekilde hitab eden birini hayatında tutma zaten.

çok teşekkür ederim arkadaşım.bunu araştırdım böyle uygulama olduğunu öğrendim ama bunu yapmam imkansız.nette araştırıp izlediğim videolarda msjların mail adresime gelebileceğini gördüm ama onun için bu işin uzmanı olmak gerekiyor sanırım.ben bu başlığı bu sebeple yazdım.bilgisi olan yardımcı olacak olan biri olur mu diye.

ben buna karşıyım diyen arkadaş erkek mi acaba.neden bu kadar tepki verdiğini anlayamadım doğrusu.eğer benim eşim varsa veya erkek arkadaşım veya sevdiğim bir insan neden benim ondan gizlim olsun.aynı şekilde karşıdakinin.şeffa olunmuyorsa sadık kalınmıyorsa ne anlamı var.insanın en özeli zaten sevdiği kişi veya onlarla paylaştıkları değilmidir.

Guvenmiyorsaniz ayrılın. İnsanların ozeline bu kadar tecavüz etme hakkınız yok ayrıca bu bir suç ve siz burada bu suç için çözüm arıyorsunuz.
Ciddi anlamda ergen tavırları. ya konuşun yada ayrılın.

maddi
o
parasal olarak sıkıştığı oldu borç aldı fakat ödedi.ya birsürü şey.ama hep ben ona şunu söyledim.ne zaman ne sıkıntın olursa maddi manevi ben hep yanındayım diye.aklına gelcek ilk kişi ben olayım dedim.çok iyi bir insan kaybetmek istemiyorum merhametli o da benim yanımda olur her konuda onda hiç şüphem yok.ama işte farklı şeyler var.keşke olmasaydı.kullanılmak istemiyorum.ben çok kez konuştum söyledim.mecbur değilsin bana istemiyorsan bitirebilirim.sen sevmiiyorsan eğer başkası varsa dürüstçe söyle ben çekilirim aradan dedim.yok diyor ama ...

o mesajdan once telefonuna sifre koymus ordan uyanman lazimdi.. guven vermiyor demekki.. bence de iliskini noktala

Bu kafa yapını değiştir.İster evli olsun ister olmasın her insanın kendi mahremi kendi özeli vardır.Bir arkadaşın dostun ailenden biri sana mesajla sırrını açıklasa dertleşse,bunun sevgilin tarafından okunması ne kadar doğru.Ya da kzı kıza yapılan muhabbetleri,ya da evladınla ilgili bir durumunu.Şifre vermek,herşeyin ortada olduğu anlamı taşımıyor.Hayatta her insanın özeli vardır.Olması gerekir.Böyle vıç vıç ilişki saygısızlığı getirir.Güven böyle kurulmaz.Kimse kimsenin malı değildir.
Bir de evladın varmış.Bir erkeğe,hele ki evlenmeden maddi yardım yapan kadın,o erkeğe nasıl maddi manevi güvenebilir.Bir kadının parasına,hem de evlat büyüten bir kadının parasına tamah eden erkekte...neyse

canım bak ben nedense içimden hiç iyi duygular geçmedi bu adama dair. seni istismar ediyor gibi geldi bana. seni elde tutuyor ama yapacaklarını da yapıyor. böyle düşündüm. çünkü bir kadın boşuna güvensiz olmaz. burda kaç kadın -ben dahil- aldatıldığımızdan şüphelendiysek hepsinin doğru olduğunu anladık acı şekilde. merak ettiğim şeyler var, evlilikten konu açıyor mu? senin çocuğuna yaklaşımı nasıl? o hiç evlenmemiş mi? senin ve onun yaşlarınız kaç?

Bir telefonun şifreleme özelliği varsa erkek kadın farketmez herkes telefonunu şifrelemeli.Terlefon şifreliyse,neden hemen aaa aldatıyordur şüphesi uyanıyor.O telefonda bir sürü uygulama var.Mailler var,watsap var,resimler var.İşle ilgili evraklar var.Maillerde işle ilgili veya özel şeyler olabilir.Çalınma riskine karşı şifrelemek güven önlemidir.Bir de etrafta hadsiz insanlar çoluk çocuk var.Bir yerde unutulur bırakılır.Şifrelemek her zaman iyidir.

işte o 'aitlik' düşüncesi falan doğru değil bence
kimse kimseye ait değildir, insanlar hayatlarını paylaşırlar sadece
güven sorunu yaşanıyorsa da yollar ayrılır

Ben biliyorum ve hiç maille falan değil direkt kendi telmde eşimn wtsp msjlarını gorebliyorum takip edyorum o da bişi yapmyo yaw nyse ama cok oldu yapalı nasıl oldgunu toplamam lazm

En büyük hatanız bu bence. Her insanın özeli vardır. Eş, sevgili herhangi biri bu özele girmemelidir. Şeffaf olmak, sadık olmak bütün özel ilişkilerimizi sevgililerimizin, eşlerimizin önüne sereceğimiz anlamına gelmiyor. Benim arkadaşımla, annemle, babamla olan paylaşımlarımı neden eşim görsün yahu? Nasıl bir kafa yapısı bu. Güven bu şekilde sağlanmaz kusura bakmayın. Güven anlayışınızda oldukça büyük bir sorun var.

Koskoca çoluk çocuk sahibi kadınsınız, bunlar ergenlerin davranışları, düşünceleri ve ilişki yaşama tarzları kusura bakmayın. Aynı şehirde olmadığınız, doğru düzgün görüşüp yüzyüze iletişim kurmadığınız bir adamla ilişki yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Az buz da değil koskoca iki sene. İki senedir bir adım ilerleyememişsiniz anladığım kadarıyla. Olgun, çocuk sahibi bir kadın ve olgun yaşını başını almış bir adamın ilişkisi böyle olmaz, olmamalı.

Ve %100 kadınım. Telefonum şifreli. Eşim bu şekilde şüphe duyup saçma sapan arayışlarla özelime sızsa boşanma sebebidir benim için.

Değildir.
erkek de değilim üstelik, ama benim sevdiğim adamdan, nişanlımdan, hatta bikaç ay sonra eşim olacak adamdan özel olan birçok şeyim vardır.
mesela benim kız arkadaşlarımla özel sohbetlerim oluyor, yeri geliyor regl dönemlerimizden bahsediyoruz yeri geliyor sevgililerimizi çekiştiriyoruz, bunları neden benim nişanlım görsün ki? veya onun erkek muhabbetlerini ben neden göreyim? belki benimle ilgili bi dert yanıyor, öğrensem mutsuz olacağım ama o anlatarak deşarj olmak istiyor.
sadık kalmamakla arada özel olmaması arasında baya büyük bi fark var. nişanlımla ne şifreleri biliriz ne telefonları karıştırırız, en azından ben ona %100 sadığım, onun da bana sadık olduğunu düşünüyorum zira bugüne kadar herhangi bir yanlışı olmadı. birbirimize de şeffafız ayrıca, belirli sınırlar içerisinde tabi.

O zaman değiştiriyim,kendimi yanlış ifade ettim heralde.
Neden partnerinizden şifrenizi saklarsınız?
Güvenlik açısından evet şifre doğrudur fakat ilişkide saklamak yanlıştır bana göre.
''Şifreyi saklıyorsa aldatma vardır ''demedim farkındaysanız,''sakladığı birşeyler vardır'' dedim
Nitekimde öyle galiba gerek iş ile ilgili olsun, gerek arkadaşlarıyla ilgili olsun sonuçta vardır.
14 Yıllık evliyim eşimin şifresini bilirim o da benimkinin bilir fakat hiçbirzaman telefonlarımızı karıştırma ihtiyacı duymayız.

ne ergen tavırları ne kıskançlık ne de başka bir sebepten değil.bilip bilmeden yargılamak yorum yazmak ne kadar kolay böyle yaa.ben buraya hadsizce yorum yapılsın diye konu açmadım.açtığım konuda yardımcı olacak bilgisi olan kişiler olur düşüncesiyele konu başlığı oluşturdum.KONU DIŞINDA SAÇMA SAPAN YORUMLARINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN.BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN,AĞZI OLAN DEĞİL.SÖZLERİMDEN YARDIMCI OLMAK AMACIYLA YAZANLARI TENZİH EDERİM.

Bide bişey sorcam canım iki yıl baya uzun bi süre başka bi şüphe uyandırcak bişey gördün mü ya da çok sık bi araya gelebiliyo musunuz
iki yılın ilk yılında o benimle ilgili hiç bir şey düşünmüyordu.ben ona kendisini beğendiğimi sevdiğimi söyledim.önce tepki gösterdi hatta ayrıldı.fakat yine kendisi görüşmek istediğini söyledi.msj yazdı aradı sordu.bir türlü vazgeçemediğini kopamadığını söyledi.sürekli gel gitler yaşayarak bir ilişkinin olmayacağını konuştuk.son bir yıla kadar benle ilgili birşey düşünmediğini fakat bir yıldır da ben de seni seviyorum biraz zamana bırakalım dedi.son bir yıldır çok sık görüştük evet gördüm dersaneye gitmişti ordan bir kızla yazıştığını gördüm. ben msjı gördüm öncesinde tlfnu alıp okuduğunda kim diye sordum dersaneden arkadaşı olduğunu söyledi.ne yazmı
evlilk konusunu açmıyor çok nadir de olsa konuştuk.o daha önce hiç evlenmemiş nişanlanıp ayrılmış.çocuğumla ilgili hiç bir sıkıntısı yok zaten çocuğum büyük.her konuda da yardımcı olur ondan şüphem yok.aynı yaştayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…