Sana canım demeyip başkasına o şekilde hitab eden birini hayatında tutma zaten.bana şimdiye kadar hiç canım bitanem diye hitap etmedi etmez.msjlar da dahil.gündüz de ne yaptığını nerde olduğunu biliyordum yazışmıştık.akşam da ara ara msjlaştık bizim yazıştığımız konu farklıydı ama o farklı bir şeyler yazdı ve canım diye hitap etmiş.
çok teşekkür ederim arkadaşım.bunu araştırdım böyle uygulama olduğunu öğrendim ama bunu yapmam imkansız.nette araştırıp izlediğim videolarda msjların mail adresime gelebileceğini gördüm ama onun için bu işin uzmanı olmak gerekiyor sanırım.ben bu başlığı bu sebeple yazdım.bilgisi olan yardımcı olacak olan biri olur mu diye.Whatsapp web diye bir uygulama var telefondaki mesajları online olarak bilgisayardan görebilirsiniz ama erkek arkadaşınızın telefonunu alıp kendi bilgisayarınıdan whatsapp eebi açıp qr kodunu okutmanız lazım. Farak erkek arkadaşınız ayarlardan whatsapp webe bakarsa bağlı bilgisayarı görebilir ve bağlantıyı sonlandırabilir. Ayrıca bilgisayarda mesajları ancak erkek arkadaşınızı telefonu internete bağlı olduğu sürece görevilirsiniz. Ayrıca çok stabil bir uygulama değil sürekli koptuğu için sürekli yemiden qr kodu okutmanızı istiyor. Aman özel hayata saygı ben olsam yapmam falan gibi yorumları yapanlar en sevdiği adamlardan şüphelenince akla gelmeyecek şeyler yapıyorlar bunuda çok gördük. Yeri geliyor birer teknoloji kurdu oluyorlar yeri gelir birer internet korsanına kök söktürecek seviyede oluyorlar. Sorunuzun cevabı bu erkek arkadaşın sizin ilişki sizin karar sizin. Bol şans.
oinsan her zamanki diyaloğunda bir farklılık olduğunda birşeylerin yolunda olmadığını anlıyor. ve ilk defa da olmadı sanırım, güven sorunu varmış zaten aranızda. başkasıyla konuşuyor olabilir. bu adam bana hiç güven vermedi okuyunca. bir de şu kısma takıldım o beni arkadaşı olarak gördü daha sonra her konuda maddi manevi yanında olduğumu ve beni tanıdıkça o da benden vazgeçmez oldu
manevi kısmını geçtim, maddi ne gibi bir desteğiniz oldu? ona göre yorum yapıcam.
parasal olarak sıkıştığı oldu borç aldı fakat ödedi.ya birsürü şey.ama hep ben ona şunu söyledim.ne zaman ne sıkıntın olursa maddi manevi ben hep yanındayım diye.aklına gelcek ilk kişi ben olayım dedim.çok iyi bir insan kaybetmek istemiyorum merhametli o da benim yanımda olur her konuda onda hiç şüphem yok.ama işte farklı şeyler var.keşke olmasaydı.kullanılmak istemiyorum.ben çok kez konuştum söyledim.mecbur değilsin bana istemiyorsan bitirebilirim.sen sevmiiyorsan eğer başkası varsa dürüstçe söyle ben çekilirim aradan dedim.yok diyor ama ...insan her zamanki diyaloğunda bir farklılık olduğunda birşeylerin yolunda olmadığını anlıyor. ve ilk defa da olmadı sanırım, güven sorunu varmış zaten aranızda. başkasıyla konuşuyor olabilir. bu adam bana hiç güven vermedi okuyunca. bir de şu kısma takıldım o beni arkadaşı olarak gördü daha sonra her konuda maddi manevi yanında olduğumu ve beni tanıdıkça o da benden vazgeçmez oldu
manevi kısmını geçtim, maddi ne gibi bir desteğiniz oldu? ona göre yorum yapıcam.
Bu kafa yapını değiştir.İster evli olsun ister olmasın her insanın kendi mahremi kendi özeli vardır.Bir arkadaşın dostun ailenden biri sana mesajla sırrını açıklasa dertleşse,bunun sevgilin tarafından okunması ne kadar doğru.Ya da kzı kıza yapılan muhabbetleri,ya da evladınla ilgili bir durumunu.Şifre vermek,herşeyin ortada olduğu anlamı taşımıyor.Hayatta her insanın özeli vardır.Olması gerekir.Böyle vıç vıç ilişki saygısızlığı getirir.Güven böyle kurulmaz.Kimse kimsenin malı değildir.benim eşim sevgilim benim telefonuma her zaman her şekilde bakabilir ve karıştırabilir benim için hiç sakıncası yok.hatta ben bütün şifrelerimi isterse verebilirim.bukadar net ve açığım.zaten ben eğer birine aitsem her şey ortada olmalı. tfn şifrelemeye yanımdayken tamamen kapatılmasına falan karşıyım.bu benim fikrim.
maddi
o
parasal olarak sıkıştığı oldu borç aldı fakat ödedi.ya birsürü şey.ama hep ben ona şunu söyledim.ne zaman ne sıkıntın olursa maddi manevi ben hep yanındayım diye.aklına gelcek ilk kişi ben olayım dedim.çok iyi bir insan kaybetmek istemiyorum merhametli o da benim yanımda olur her konuda onda hiç şüphem yok.ama işte farklı şeyler var.keşke olmasaydı.kullanılmak istemiyorum.ben çok kez konuştum söyledim.mecbur değilsin bana istemiyorsan bitirebilirim.sen sevmiiyorsan eğer başkası varsa dürüstçe söyle ben çekilirim aradan dedim.yok diyor ama ...
Bir telefonun şifreleme özelliği varsa erkek kadın farketmez herkes telefonunu şifrelemeli.Terlefon şifreliyse,neden hemen aaa aldatıyordur şüphesi uyanıyor.O telefonda bir sürü uygulama var.Mailler var,watsap var,resimler var.İşle ilgili evraklar var.Maillerde işle ilgili veya özel şeyler olabilir.Çalınma riskine karşı şifrelemek güven önlemidir.Bir de etrafta hadsiz insanlar çoluk çocuk var.Bir yerde unutulur bırakılır.Şifrelemek her zaman iyidir.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Seninki o hesap
Evliiğin bu sebeplerden bittiyse kesinlikle şüphelenmete haklısın
Sadece şunu anlamadım,anlamıyorumda 2 senelik ilişkide şu tlf şifre olayı nedir allah aşkına.
Bir erkekte tlf şifre varsa kesinlikle sakladığı birşeyler vardır kanımca ..
işte o 'aitlik' düşüncesi falan doğru değil bencebenim eşim sevgilim benim telefonuma her zaman her şekilde bakabilir ve karıştırabilir benim için hiç sakıncası yok.hatta ben bütün şifrelerimi isterse verebilirim.bukadar net ve açığım.zaten ben eğer birine aitsem her şey ortada olmalı. tfn şifrelemeye yanımdayken tamamen kapatılmasına falan karşıyım.bu benim fikrim.
Ben biliyorum ve hiç maille falan değil direkt kendi telmde eşimn wtsp msjlarını gorebliyorum takip edyorum o da bişi yapmyo yaw nyse ama cok oldu yapalı nasıl oldgunu toplamam lazmmerhaba arkadaşlar.iki yıldır görüştüğüm erkek arkadaşımın başka birine msj atarken yanlışlıkla bana gönderdiğini düşünüyorum.her ne kadar bana yazdığını söylese de bir türlü ikna olamadım.
kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum.eşimden ayrıldım ve bir çocuğum var. 2yıl önce bu kişiyle tanıştım.ilk tanıştığımız zamanlarda o beni arkadaşı olarak gördü daha sonra her konuda maddi manevi yanında olduğumu ve beni tanıdıkça o da benden vazgeçmez oldu.bu süre zarfında birçok kez ayrıldık ama her seferinde o benden vazgeçemedi ve sürekli msj atıp aradı.tabiki seven ve sevdiğini ilk söyleyen, hep fedakarlıkta bulunan kişi benim.
mesleği sebebiyle doğuya tayini çıktı.
onun iyi bir insan olduğunu biliyorum çok da seviyorum fakat hep başka biriyle msjlaşıyor gibi geliyor bana.böyle düşünmeme sebep olan bazı şeyler oldu.
sizlerden şu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.araştırmalarım sonucunda whatsapp msjları benim mail adresime gelebiliyormuş fakat ben bunu nasıl yapabilirim.Allah rızası için bilen varsa bana yardımcı olur musunuz?açtığım sayfada yazmak istemeyen olursa özle msjda atabilirsiniz.
ben 9 yıllık evlilğimi bitirdim.sorumsuzluk ve aldatmalar yüzünden.ve sayamadığım bir çok sebepler.şimdi bu kışinin doğru insan mı dürüst mü değil mi olup olmadığını anlamak istiyorum.ben tek bir birey olsam umrumda olmazdı.ama benim bir çocuğum var ve çok çaresizim.
ben buna karşıyım diyen arkadaş erkek mi acaba.neden bu kadar tepki verdiğini anlayamadım doğrusu.eğer benim eşim varsa veya erkek arkadaşım veya sevdiğim bir insan neden benim ondan gizlim olsun.aynı şekilde karşıdakinin.şeffa olunmuyorsa sadık kalınmıyorsa ne anlamı var.insanın en özeli zaten sevdiği kişi veya onlarla paylaştıkları değilmidir.
ben buna karşıyım diyen arkadaş erkek mi acaba.neden bu kadar tepki verdiğini anlayamadım doğrusu.eğer benim eşim varsa veya erkek arkadaşım veya sevdiğim bir insan neden benim ondan gizlim olsun.aynı şekilde karşıdakinin.şeffa olunmuyorsa sadık kalınmıyorsa ne anlamı var.insanın en özeli zaten sevdiği kişi veya onlarla paylaştıkları değilmidir.
aynen.Evlenmişsiniz, çocuğunuz var ama ilişki yaşamak için yeterli olgunluğa sahip olduğunuzu düşünmüyorum.
O zaman değiştiriyim,kendimi yanlış ifade ettim heralde.Bir telefonun şifreleme özelliği varsa erkek kadın farketmez herkes telefonunu şifrelemeli.Terlefon şifreliyse,neden hemen aaa aldatıyordur şüphesi uyanıyor.O telefonda bir sürü uygulama var.Mailler var,watsap var,resimler var.İşle ilgili evraklar var.Maillerde işle ilgili veya özel şeyler olabilir.Çalınma riskine karşı şifrelemek güven önlemidir.Bir de etrafta hadsiz insanlar çoluk çocuk var.Bir yerde unutulur bırakılır.Şifrelemek her zaman iyidir.
iki yılın ilk yılında o benimle ilgili hiç bir şey düşünmüyordu.ben ona kendisini beğendiğimi sevdiğimi söyledim.önce tepki gösterdi hatta ayrıldı.fakat yine kendisi görüşmek istediğini söyledi.msj yazdı aradı sordu.bir türlü vazgeçemediğini kopamadığını söyledi.sürekli gel gitler yaşayarak bir ilişkinin olmayacağını konuştuk.son bir yıla kadar benle ilgili birşey düşünmediğini fakat bir yıldır da ben de seni seviyorum biraz zamana bırakalım dedi.son bir yıldır çok sık görüştük evet gördüm dersaneye gitmişti ordan bir kızla yazıştığını gördüm.Bide bişey sorcam canım iki yıl baya uzun bi süre başka bi şüphe uyandırcak bişey gördün mü ya da çok sık bi araya gelebiliyo musunuz
evlilk konusunu açmıyor çok nadir de olsa konuştuk.o daha önce hiç evlenmemiş nişanlanıp ayrılmış.çocuğumla ilgili hiç bir sıkıntısı yok zaten çocuğum büyük.her konuda da yardımcı olur ondan şüphem yok.aynı yaştayız.canım bakben nedense içimden hiç iyi duygular geçmedi bu adama dair. seni istismar ediyor gibi geldi bana. seni elde tutuyor ama yapacaklarını da yapıyor. böyle düşündüm. çünkü bir kadın boşuna güvensiz olmaz. burda kaç kadın -ben dahil- aldatıldığımızdan şüphelendiysek hepsinin doğru olduğunu anladık acı şekilde. merak ettiğim şeyler var, evlilikten konu açıyor mu? senin çocuğuna yaklaşımı nasıl? o hiç evlenmemiş mi? senin ve onun yaşlarınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?