- 3 Mart 2014
- 227
- 156
- 53
2 yıldır süren bir beraberliğim var .ben 23 erkek arkadasım ise 28 yaşında..ben henüz üniversitede okuyorum ve bi işte çalışmıyorum.. Ve de üniversitede 6. yılıma giriyorum bir yıl hazırlık okudum ve bu yılda uzattıgım yılı okucam.. Erkek arkadaşım ise bir üni. mezunu mezun olur olmaz calışmaya başlamış ve prestijli bir işi var. O bölümü okurken bi yandan acık öğretimden başka bir bölüm daha okumus. bu iki üniyi bitirip çalışmaya başladıktan sonra yeni bir acık öğretime daha başlamış . Ve benle tanışmadan önce tekrar üni sınavına girip hukugu kazanmış ve hukuk son sınıfta ayrıca. Ve üçüncü açık öğretim bölümünede başladı...gecen ay işinde yeterlilik sınavına girdi ve başarılı oldu kademede atladı işinde....Bir yandanda okullarını okadar sıkıntısız okuyor ki.....28 yaş toplamda 5 üni mezunu düşünsenize..
Ben resmen kendimi ezik gibi hissediyorum
zaten bu başarılarıyla övünmeyi cok seviyor bendende bişiler bekliyor ..Ama başarısız olup yanında ezik kalıcam duygusuyla ben zaten hiçbirşeye adam akıllı konsantre olamıyorum
kendimi denemek için kpss, yds gibi sınavlara girdim bu yıl ve hepsinden yeterli puan alamadım..çalışmamıştımda ,sadece kendimi denemek içindi ama..o hiç birşeye çalışmadan takır takır geciyor ama ben yapamıyorum..çok kötü hissediyorum bişiler yapmaya çalıştıkca daha cok dibe batıyorum..Kendimi aptal gibi hissediyorum onun yanında
Sanki bu durumda onu benden uzaklaşıyormus gibi geliyor. Elim ayagıma dolanıyor başarılı bişiler yapayım kendimi kanıtlayayım derken. Ne yapacagım ben ?
Ben resmen kendimi ezik gibi hissediyorum

Sanki bu durumda onu benden uzaklaşıyormus gibi geliyor. Elim ayagıma dolanıyor başarılı bişiler yapayım kendimi kanıtlayayım derken. Ne yapacagım ben ?