Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

Sevdalumsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
492
138
103
Merhaba dostlar
Kandil de erkek arkadaşımın ablasına telefondan kırmızı güller içinde bir kart yolladım.hazır kutlama tebrik kartı. Belki kayıtlı degilimdir diye sonra bir mesaj daha yazdım altına da yüzünüz hep gülsün diye gülleri size hediye ediyorum...Çünkü ben çok romantik ve ince düşünürüm. Neyse adımı yazmadan önce cevap gelmemişti sonra da aynen şu mesaj geldi."teşekkür ederim. Kandilin mübarek sizinde."
Aaaa dedim kendi kendime bu nasıl mesaj böyle herhalde işi vardı aceleyle yazdı. ..
Erkek arkadaşıma gösterdim. Bir şey demedi. Ama ben kıllandım bi kere...
Ertesi sabah oldu..erkek arkadaşıma sordum sen ablanın kandilin kutladın mi diye sen ne yazdın o ne yazdı dedim.bi şekilde atlattı. Akşam oldu....yine sordum gerildi iyice....niye soruyor sun bu kadar dedi....evet kutladım dedi.ne yazdın dedim.abla ellerinden öperim kandilin mübarek olsun diye yazdım dedi.o ne yazdı dedim.ablacigim bende senin gözlerinden öperim yazmış peki niye bana öyle soğuk bir mesaj yazdı. ...bunu erkek arkadaşıma sordum çok kızdı ben nerden bileyim dedi.bana niye hesap soruyorsun dedi.olay büyüdü .hani mesajlaşma sitesi varya reklam olmasn diye yazmıyorum orada benim resmin vardı kendi telefon numarasına koymuştu. Aylardır duruyordu.bu akşam kaldırdı.2 yıldır evlenmeyi bekliyoruz...çok gergin zamanlar yaşadık. Her şeyi atlattik. Hiç aşılmayan şeyleri aştık. ..şimdi bu konu yüzünden ayrılır miyiz....ben bu adamı çok seviyorum.... ...

Şimdiye kadar neler yasamissinizda ayrilmamissiniz
Bu küçük olay yüzünden ayrılacak olan birinden zaten ayrilin.

Böyle hemen ayrilir miyiz diye tirsiyorsan atar yapma bi daha..

Bi de kandilde ablasina kirmizi gül neyin nesi ki..onu hic anlamadim..

Ha bi de kardesi o..seninle mesaj konusunda nasil denk tutuyorsun ki..bi jest yapayim demissin icten olmayinca böyle elinde patlamis..
Ya ben yengemin kızına da yolladım o da ablam sayılır diye hani çünkü güzel tepkiler aldım di.o da sevinir sandim

Olayı abartmışsınız.Size cevaben teşekkür etmiş zaten .Mektup mu yazaydı.Bu yüzden ayrılmazsınız da her zaman böyle kılı kırk yaparsanız sonunda ayrılırsınız.
HaklisinYorumun çok işe yaradı :)çok sağol bekleyip gorcez

İlahi siz çok yasayin:))))yok da işte ne bileyim canım seninde kutlu olsun der diye bekledim di

E demiş ya işte ,ortada söz yok,nişan yok,evlilik yok bence seviyeli bir insanmış..
Ne deseydi sağğğğollllll gülüm seninde kutlu olsun balım ,ablasının tontişi falan mı ?
Yapmayın lütfen ..
Ben sadece sizinde diye cevap veririm bazen ..
Belki soğuk ama en azından yapmacık değil ;)

Burda hatali sensin.
O ne yapabilirki bu duruma?
Onun sucu ne?

Ayrildinizmi? Ne bilem git ona sor gardas:KK51:

Ya ben yengemin kızına da yolladım o da ablam sayılır diye hani çünkü güzel tepkiler aldım di.o da sevinir sandim

Valla bence kirmizi gül abes..özel bi cevap beklemen de abes..adama mesajlari hesap sorman da abes..ayrilir miyiz diye korkman da abes..

Kisacasi abesle istigal olmus bu konu:stop:

Bunun için erkek arkadaşınız size hiçbir şey demeden sizi terk etmeyi uygun bulmuşsa ayrılmak en doğru karar zaten..
Fakat siz de neden ablasının mesajı için erkek arkadaşınızı bu kadar sıkıştırdınız onu anlamadım.
Belki ablası böyle şeylerden hoşlanan biri değil? Kırmızı gül bana da bir garip geldi açıkçası :) hem teşekkür etmiş zaten, yapılması gereken de bu değil miydi?

ayy bu kadar abartma derim cnm ya ben sevdiğim adamn ble kandilini adet yerini bulsun diye normalce mübarekledim. hayırlı kandiller yazdım adama sadece

Back
X