Bir erkeğin 7 bilgisayarı olması

Bana güvenilir gelmedi. Oyun için 7 bilgisayar alan biri de işsizdir yani boş beleş bi insandır. Bu sözüme alınanlar olabilir fakat oyun oynamanın da bir limiti vardır. İş gereği aldıysa 7 bilgisayarı bilemem, sanal para için kullanıyor da olabilir fakat bu da güvenilir değil. Yani genel olarak bu kişi bana güven vermezdi.
7 tane bilgisayarı olanın 1 tane telefonu yoktur
Ayrıca şu yoruma katılıyorum, 7 bilgisayarı olan adamın birden fazla telefonu olabilir; 7’den fazla sanal kişiliği de olabilir.

Adamın aldattığı bal gibi ortada, siz de biliyorsunuz. Erkektir elinin kiridir, yapmış bir aptallık bir daha da olmaz. Boşuna içinizde Şüphe kalıyor oldu bitti gitti. Böyle saçma sapan kızlar yüzünden mis gibi aşkınızı ziyan etmeyin, eminim çok emek vermişsiniz bu ilişki için.

Arkadaşlar evleneceğiniz erkeğin 7 bilgisayarının olması normal mi karşılardınız? Birinci konum bu. İkinci olarak da bu kişinin Daha önce de telefon özelimdir diyen biri olduğunu anlatmıştım. Bir kere otururken bana bir şey gösteriyordu bir kızdan mesaj geldi sonra açmak istemedi mesajı ben ısrar ettim. Sonra telefonu kendine çekti, bir şeyleri silip açtı sanki anlayamadım, kızla da arkadaşça konuşuyorlarmış baktığım mesajlarda çok bir şey yoktu ama zaten 2 3 tane mesaj kalmıştı o da sadece kızdan gelen son mesajlar. Birkaç gün sonra baktım yine o kız arıyor. Diyorki gününü anlatmak için arıyor bayadır muhabbet ediyorduk zamanında marketten tanışmışlar ve arkadaşlarmış. Bilemiyorum artık anlattığı böyle. Sonra kızı sildi yanımda takipten de çıkardı. İnstagramında takip ettiği çoğu kızı da zaten o gün işteyken takipten çıkarmış. Ancak yeni bir hesap açmıştı benim farketmeyeceğimi düşündü ki o hesapta bi şekilde benim önüme düştü. Oradan da sadece bir kızı takip etmiş muhtemelen diğer instagramından sildiği bir kızdı. Bu hesabını da açalı 2 gün olmuştu. Ben dayanamadım kıza nereden tanıştıklarını sordum, aslında gönül ilişkilerimi var merak ettim. Kız bana cevap atmadı ve gidip çocuğa sormuş yani kıza da çok kızdım sen bana doğruyu yanlışı söylesene gidip çocuğa sorana kadar. Baktım çocuk yeni hesabından bu kızı takipten çıkardı bu olayın üstüne. Akşam buluştuk ve sordum ilk inkar etti sonra hesabını açtırdım. Kızın son mesajı demekki araştırmaya başladılar olmuş. O da "ciddi ilişkiye başladım o soruyordur seni" demiş kızda böyle demiş demesine göre. Yani bu kızında ne olduğunu tam anlayamadım ve kız bana hiçbir şey yazmadı. Kızda profil resmi olmayan 8 takipçili biri. Senelerdir ilk kez birini gerçek manada samimi bulmuştum ama bu olanlar beni huzursuz etti baya. 30 küsür senedir bekar bir çocuk diyorum konuşmuştur yani zamanında olabilir ama yeni instagram açması ve gizlemesi. Aslında yani keşke o instagram hesabını keşke biraz daha gözlemleseydim diyorum en azından ne yapmak istediğini daha net görebilirdim benim bu davranışımdan sonra o instagram hesabını da sildi. Bunun dışında çok iyi biri çok iyi anlaşıyorduk. Ve çok düşünceli keşke bunlar yaşanmasaydı. Yani kurcalamasaydım zaten hâla da tam bir güven duyuyor olacaktım. Erkeklerde bu tarz durumlar olabilir mi sizce? Normal mi? Sorguladığımda da hep kendini açıklamaya çalışıyor ama insanın içine şüphe düşmesi kadar kötü bir şeyde yok.
Bu tarz dediğin durumların ne olduğunu bile bilmiyorsun farkında mısın ? Karşında kapalı bir kutu var gizli hesaplarla hala aklı başkasında konuşuyor araştırmaya başladılar ne demek neyi araştırmaya başlandı bu kadar da saf mısın yoksa tren kaçıyor bu son diye her şeye razı mısın

Adamın aldattığı bal gibi ortada, siz de biliyorsunuz. Erkektir elinin kiridir, yapmış bir aptallık bir daha da olmaz. Boşuna içinizde Şüphe kalıyor oldu bitti gitti. Böyle saçma sapan kızlar yüzünden mis gibi aşkınızı ziyan etmeyin, eminim çok emek vermişsiniz bu ilişki için.
Çok uzun süreli değil.

Hatta whatsapımı vereyim bilgisayarına kur demişti genel olarak şüpheci biri olduğum için. Size de sevgiliniz bu kadar alan tanıyor mu merak ettim.

Ay ama bunu neden yazdınız ki? Kadıncağız kıskançlıktan çatlamıştır şimdi :(

Böyle şeyleri dalga geçelim diye özellikle mi yazıyorsunuz? Bu saçmalıkları gerçekten iyi, güzel şeyler sandığınıza inanmak istemiyorum çünkü.
Evliliği bir başarı olarak görmüyorum ama bazı insanların evlenEmemesi gerçekten kendi hayırlarına oluyor. Adamları geçirdiğiniz mantık süzgeçi buysa yani ohoo...

Ay ama bunu neden yazdınız ki? Kadıncağız kıskançlıktan çatlamıştır şimdi :(

Böyle şeyleri dalga geçelim diye özellikle mi yazıyorsunuz? Bu saçmalıkları gerçekten iyi, güzel şeyler sandığınıza inanmak istemiyorum çünkü.
Evliliği bir başarı olarak görmüyorum ama bazı insanların evlenEmemesi gerçekten kendi hayırlarına oluyor. Adamları geçirdiğiniz mantık süzgeçi buysa yani ohoo...
Benim ki bu şekilde kimseyi ilgilendirmez sizinkine de ben karışmam. Çoğu kadın alamayacağını bildiği için üstüne gitmiyor ya da bir şeyle karşılaşmaktan korkuyor. Hiçbir şeye bakmasan bilmesen herkesin harika ilişki olur.

O kızı eklemediki eklediği başka biri ay size laf anlatamayacağım ya ben ilk görüştüğüm çocuğun gmail şifresine kadar biliyordum. Hatta whatsapımı vereyim bilgisayarına kur demişti genel olarak şüpheci biri olduğum için. Size de sevgiliniz bu kadar alan tanıyor mu merak ettim. Ayrıca uygunsuz mesajları silecek kadar durmadı telefon elinde ben bir şey silip silmediğini bile pek göremedim ama silmiş olabilir dedim bu benim kendi düşüncem. Şifresini girdi 2 3 saniye geçti aldım elinden telefonu.
hic böyle sacma hesaplara girmem, guvenim tamdir. Güvenimi kıran kisiye de askimdan öleyim hesap bile sormam telefonunu başina çalar birakir giderim (ki daha önce yapmisligim vardir. guven kiran insana yapılması gereken de budur)
canim sevgilimin de cooook sevdigi bir sürü kiz arkadasi var (hatta biri ev arkadasinin sevgilisi, iki sene ayni evde yasadilar) yanima tasinmadan veda partisi yapmislardi icip eglenmislerdi sabaha kadar, simdi aralarinda yuzlerce kilometre var birkac ayda bir ararlar , bir saate yakin konusurlar. hicbiri benden gizli de degil, lafi da olmaz.
tutup ne instagramina bakmak isterim
ne galerisini didiklemek
ki onun telefon sifresi bas harfidir bilirim, benim telefon sifrem onun adirir o bilir.
ama sadece lazim olunca gireriz.
oturum - ikamet islemlerini ben hallettigim icin edevletinden banka hesabina her seyinin sifresi bende de açıktır . dogum belgesinden yasadigi yerdeki bankadaki mal beyanina kadar her seyi bende vardir.
ama hicbirisinin olmasinin sebebi guvensizlik degil. zaman icinde gerekmistir, gizlememisizdir. ben hic sevmem "şifrem bu" diye paylasmayi. elim bulaşıklıydi, spotify listem canımı sıktı "sunu degistirsene" dedim söyledim sifremi oyle ogrendi mesela.
hersey hayatin dogal akisinda..
olmasi gereken de budur. benden birseyler gizledigini görsem bilsem yaninda bir dakika duramam çünkü hayatimdaki insana bastan sona guvenmek isterim . guven yoksa aşk da olamaz.
ama siz simdiden adami aklamışsıniz.
ne diyelim ki
simdi goz gore gore bunca sey midenizi bulandırmiyorsa, ayrilik zor geliyorsa evlenin cocuk dogurun oyle aldatilir ayrılırsiniz. demek ki sizin kolayiniza oylesi geliyor

Benim ki bu şekilde kimseyi ilgilendirmez sizinkine de ben karışmam. Çoğu kadın alamayacağını bildiği için üstüne gitmiyor ya da bir şeyle karşılaşmaktan korkuyor. Hiçbir şeye bakmasan bilmesen herkesin harika ilişki olur.

Kimse sizi yoldan çevirip hayır asla bakamazsın demedi zaten. Konu açan siz olduğunuz için konuşulan sizin ilişkiniz ve ilişki anlayışınız.
Gelen cevabı beğenmeyince "senin sevgilin şunu yapıyor mu çatlaaa, eminim sizin kocalarınız böyledir" demek komik oluyor. Çünkü hem verdiğiniz örnekler sadece saçma sapan ilişkilerde yaşanabilecek şeyler hem de konu başkalarının ilişkisi değil.
Merak eden olursa kendi konusunu açıp fikir sorar zaten.

Bulduğun şeyi anlayıp yorumlayıp aksiyon alamıyorsan da bakmanın bir anlamı yok ayrıca.

E sizin geçen konuda da adam baktırmam demişti, siz de üstüne gitmemiştiniz. Alamayacağınızı bildiğiniz için miydi ya birşeyle karşılaşmaktan korktuğunuz içindi? Ki bu sefer de hemen alıp bakamamışsınız

Bu arada kocamın telefonu her zaman ortadaydı sevgiliyken de evliyken de. Ki geçen ay telefonum arızalandığında arayacaklarımı hep ondan kullandım. Ortak kullandık 2-3 gün.
Ama kontrol etmek için instagramına girmem, kimi eklemiş çıkarmış bakmam, wp konuşmalarını okumam.

Korktuğumuz için değil güvendiğimiz emin olduğumuz için bakmıyoruz.
böyle didik didik ilişki yaşamak kendime saygısızlık olurdu.
Hele hele bir kadına mesaj atacağım
Senelerdir görüşmediğim bir arkadaşımla bir konuda iletişime geçmem gerekti.
Sevgilisi benden pirelenmiş herhalde, uzunca bir mail attı, kim olduğumu sorguladı, "haddimi bildirdi", benim adımı hiç duymadığını belirtip "mazimizi" sordu. Ben de sinirlendim, "mazimizi çok merak ediyorsanız x'e sorun, o anlatsın" dedim.
Aboo kadın dellendi, günlerce taciz etti beni.
En son arkadaşıma "sevgiline sahip çık, bir daha bana bir şey yazarsa savcılığa vereceğim, yetti artık" dedim.
Noldu şimdi bu kadın ilişkisini mi korumuş oldu?

Birine güvenemiyorsanız yapacağınız en iyi şey uzaklaşmak. Telefonuna bakayım, eklediği kızlara mesaj atayım diye uğraşmamanız gerekiyor.
Yani sizin bu kadar kurcalamanızın sebebi
"Yanlışını kanıtlayayım ve bitireyim"
değil,
"Yanlışı olmadığına emin olayım da devam edeyim" temelinde.
Bu hareketlerle kendinizi küçük düşürüyorsunuz sadece. Kızın size ne cevap vermesini bekliyordunuz ki? Sizin muhatabınız sevgiliniz. Şüpheniz durmuyorsa böyle didiklemek yerine bitirin gitsin.

Kendinizi bu yalanlarla mı uyutuyorsunuz anlamıyorum.Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Normal mi diye sormanız bile anormal aslında. Bayılıyorum kendisi aldatıldı diye herkesin de aldatıldığını iddia eden hemcinslerime.

Arkadaşlar evleneceğiniz erkeğin 7 bilgisayarının olması normal mi karşılardınız? Birinci konum bu. İkinci olarak da bu kişinin Daha önce de telefon özelimdir diyen biri olduğunu anlatmıştım. Bir kere otururken bana bir şey gösteriyordu bir kızdan mesaj geldi sonra açmak istemedi mesajı ben ısrar ettim. Sonra telefonu kendine çekti, bir şeyleri silip açtı sanki anlayamadım, kızla da arkadaşça konuşuyorlarmış baktığım mesajlarda çok bir şey yoktu ama zaten 2 3 tane mesaj kalmıştı o da sadece kızdan gelen son mesajlar. Birkaç gün sonra baktım yine o kız arıyor. Diyorki gününü anlatmak için arıyor bayadır muhabbet ediyorduk zamanında marketten tanışmışlar ve arkadaşlarmış. Bilemiyorum artık anlattığı böyle. Sonra kızı sildi yanımda takipten de çıkardı. İnstagramında takip ettiği çoğu kızı da zaten o gün işteyken takipten çıkarmış. Ancak yeni bir hesap açmıştı benim farketmeyeceğimi düşündü ki o hesapta bi şekilde benim önüme düştü. Oradan da sadece bir kızı takip etmiş muhtemelen diğer instagramından sildiği bir kızdı. Bu hesabını da açalı 2 gün olmuştu. Ben dayanamadım kıza nereden tanıştıklarını sordum, aslında gönül ilişkilerimi var merak ettim. Kız bana cevap atmadı ve gidip çocuğa sormuş yani kıza da çok kızdım sen bana doğruyu yanlışı söylesene gidip çocuğa sorana kadar. Baktım çocuk yeni hesabından bu kızı takipten çıkardı bu olayın üstüne. Akşam buluştuk ve sordum ilk inkar etti sonra hesabını açtırdım. Kızın son mesajı demekki araştırmaya başladılar olmuş. O da "ciddi ilişkiye başladım o soruyordur seni" demiş kızda böyle demiş demesine göre. Yani bu kızında ne olduğunu tam anlayamadım ve kız bana hiçbir şey yazmadı. Kızda profil resmi olmayan 8 takipçili biri. Senelerdir ilk kez birini gerçek manada samimi bulmuştum ama bu olanlar beni huzursuz etti baya. 30 küsür senedir bekar bir çocuk diyorum konuşmuştur yani zamanında olabilir ama yeni instagram açması ve gizlemesi. Aslında yani keşke o instagram hesabını keşke biraz daha gözlemleseydim diyorum en azından ne yapmak istediğini daha net görebilirdim benim bu davranışımdan sonra o instagram hesabını da sildi. Bunun dışında çok iyi biri çok iyi anlaşıyorduk. Ve çok düşünceli keşke bunlar yaşanmasaydı. Yani kurcalamasaydım zaten hâla da tam bir güven duyuyor olacaktım. Erkeklerde bu tarz durumlar olabilir mi sizce? Normal mi? Sorguladığımda da hep kendini açıklamaya çalışıyor ama insanın içine şüphe düşmesi kadar kötü bir şeyde yok.
Bir dışardan göz olarak oku bakayım sence normal mi? Neresi sana normal geldi?

Kendini bu kadar kolay bahanelerle mi kandırıyorsun gerçekten? Yazık

normallestirmeye çalışıyorsunuz bu bir savunma kendinizce. cinsiyete göre değil karaktere göre diyoruz biz ona. Pekala sizde yapın nerden bilecek saklarsiniz kendi yapuyorsa size de göz yumar... Desek ne kadar iğrenç oluyor dimi. Herşeyin bir normal hali var en azından bilmeyen bilmiyor ( ki bana göre yalancının mumu yatsıya kadar ) güveniyor ama siz farkındasınız pekala göz göre göre kabullenmek istiyorsunuz.

Kimse sizi yoldan çevirip hayır asla bakamazsın demedi zaten. Konu açan siz olduğunuz için konuşulan sizin ilişkiniz ve ilişki anlayışınız.
Gelen cevabı beğenmeyince "senin sevgilin şunu yapıyor mu çatlaaa, eminim sizin kocalarınız böyledir" demek komik oluyor. Çünkü hem verdiğiniz örnekler sadece saçma sapan ilişkilerde yaşanabilecek şeyler hem de konu başkalarının ilişkisi değil.
Merak eden olursa kendi konusunu açıp fikir sorar zaten.

Bulduğun şeyi anlayıp yorumlayıp aksiyon alamıyorsan da bakmanın bir anlamı yok ayrıca.
En vasatı da şu kendi hayatında yapamadıkları şeyleri sanıyorlar ki kimseee aslaaa yapamıyor ama kimse de çaktırmıyor aldatılanlarda ve dayak yiyenlerde de bu asla şaşmaz cevap şu olur aldatmayan erkek yok seninki de kesin aldatıyor ya da sanki kocanız size vursa hemen boşanırsınız jdjdhdj :) dünyayı kendi ufacık hayatlarından ibaret sandıkları için böyle sanrılar içindeler

Back
X