O kızı eklemediki eklediği başka biri ay size laf anlatamayacağım ya ben ilk görüştüğüm çocuğun gmail şifresine kadar biliyordum. Hatta whatsapımı vereyim bilgisayarına kur demişti genel olarak şüpheci biri olduğum için. Size de sevgiliniz bu kadar alan tanıyor mu merak ettim. Ayrıca uygunsuz mesajları silecek kadar durmadı telefon elinde ben bir şey silip silmediğini bile pek göremedim ama silmiş olabilir dedim bu benim kendi düşüncem. Şifresini girdi 2 3 saniye geçti aldım elinden telefonu.
hic böyle sacma hesaplara girmem, guvenim tamdir. Güvenimi kıran kisiye de askimdan öleyim hesap bile sormam telefonunu başina çalar birakir giderim (ki daha önce yapmisligim vardir. guven kiran insana yapılması gereken de budur)
canim sevgilimin de cooook sevdigi bir sürü kiz arkadasi var (hatta biri ev arkadasinin sevgilisi, iki sene ayni evde yasadilar) yanima tasinmadan veda partisi yapmislardi icip eglenmislerdi sabaha kadar, simdi aralarinda yuzlerce kilometre var birkac ayda bir ararlar , bir saate yakin konusurlar. hicbiri benden gizli de degil, lafi da olmaz.
tutup ne instagramina bakmak isterim
ne galerisini didiklemek
ki onun telefon sifresi bas harfidir bilirim, benim telefon sifrem onun adirir o bilir.
ama sadece lazim olunca gireriz.
oturum - ikamet islemlerini ben hallettigim icin edevletinden banka hesabina her seyinin sifresi bende de açıktır . dogum belgesinden yasadigi yerdeki bankadaki mal beyanina kadar her seyi bende vardir.
ama hicbirisinin olmasinin sebebi guvensizlik degil. zaman icinde gerekmistir, gizlememisizdir. ben hic sevmem "şifrem bu" diye paylasmayi. elim bulaşıklıydi, spotify listem canımı sıktı "sunu degistirsene" dedim söyledim sifremi oyle ogrendi mesela.
hersey hayatin dogal akisinda..
olmasi gereken de budur. benden birseyler gizledigini görsem bilsem yaninda bir dakika duramam çünkü hayatimdaki insana bastan sona guvenmek isterim . guven yoksa aşk da olamaz.
ama siz simdiden adami aklamışsıniz.
ne diyelim ki
simdi goz gore gore bunca sey midenizi bulandırmiyorsa, ayrilik zor geliyorsa evlenin cocuk dogurun oyle aldatilir ayrılırsiniz. demek ki sizin kolayiniza oylesi geliyor