Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

Yüreğim üç buçuk ata ata bu mesaji yolladim bakalım ne olacak.....atmadan da canım tatlım devam edebilirdim. ...ama o zaman sevgisinden emin olamazdım. ....

ergenler gibi böyle en ufak bir şeyde yok resmi indireceksen yok yazıyı kaldiracaksan ......
Ben senden Özür diledim yaptığım şeyin hatalı olduğunu da yazdım. Sen ne yaptın çocuk gibi davrandin...üzerine 4 gündür öldüm mü kaldım mi onu bile umursamadin. ....ben neyinim bu arada merak ettim gerçekten. ....istediğin zaman haşlayacagin.....canın isteyin ce de ....gelip gönlümü alacağın oyuncağin miyim.....evet dört gün içinde tek hissettiğim şey şuydu : her ne kdar sevgimizden emin olsam da.....yasattigin sey tam manasiyla HAYAL KIRIKLIĞI. ..ama bu yaptığindan dolayi çok incindim....... resimimi kaldırmaktaki ve sonra canım nişanlım yazısını indirmekteki sebebi bilemiyorum ama bunun için senden bir açıklama bekliyorum..... Bu seferlik tolere edebilirim ama çok kırgınım eğer tekrarlanırsa bu kadar alttan alamayabilirim ....benim sana karşı olan duygularımın 3-5 günde bitmeyecegini sen benden daha iyi biliyorsun. ....biz oyun oynamıyoruz yuva kuruyoruz ve yuva en ufak şeyde yıkmak için kurulmaz....bu yasadiklarimiz hayatın sadece BINDE BIRI...hayat bu daha nelerle karsilaşcaz kimbilir....hayata karşı biraz olgun olmak gerekiyo.....Bazı şeyleri tolere edecek olgunluğa sahip olmamız gerekiyo..... biz çocuk değiliz artik.... .Eğer sen bu Fevri ve asabi davranışlarına devam edeceksen biz yoldan yol yakinken vazgecelim zaten.....

Çok çok iyi okudum ve anladım resmi ve yazı kızgınlıktan kaynaklanan yapılmiş bir durum ben senin sevgini saygını tabiki çokkkkk çokkkk çokkkk iyi biliyorum ve sana yemin ederim en ufak bir şüphem yok sende beni sevgimi saygımı ve senin için neler yapabilcemi çokk iyi biliyosun dogru yuva kurcaz biz ergen degiliz daha olgun daha mantıklı daha uyumlu olmamız lazım ama dikkat et bunlar bizde fazlasıyla var aşkım bizim yaşadımız şu biranlık kızgınlık la yapılmış olaylar dogru sen özür diledin bende çokk çokkk özür dilerim bir daha yanlış olmaz

Çok çok iyi okudum ve anladım resmi ve yazı kızgınlıktan kaynaklanan yapılmiş bir durum ben senin sevgini saygını tabiki çokkkkk çokkkk çokkkk iyi biliyorum ve sana yemin ederim en ufak bir şüphem yok sende beni sevgimi saygımı ve senin için neler yapabilcemi çokk iyi biliyosun dogru yuva kurcaz biz ergen degiliz daha olgun daha mantıklı daha uyumlu olmamız lazım ama dikkat et bunlar bizde fazlasıyla var aşkım bizim yaşadımız şu biranlık kızgınlık la yapılmış olaylar dogru sen özür diledin bende çokk çokkk özür dilerim bir daha yanlış olmaz
Ve mutlu son:nazar:

Burada bu konuyu açtıktan sonra hiç bıkmadan usanmadan benimle ilgilenen......benim derdimi kendi derdi sayan......benimle uzulen......benimle sevinen......kıymetli zamanınızı benim için harcayan......Tüm kadınlar kulübü arkadaşlarıma minnettarimmmmm......elinize emeğinize sağlık allah hepinizin razi olsun...Bu olay sayesinde çok iyi dostlar edindim...her şer de bir hayir vardir derler valla dogru......siz her zaman hayatımın yol göstericisi olmaya devam edin her zaman varolun.....ALLAH Eksikliğinizi göstermesin. .... Bakın sizinle birlikte neyi başardık işte son gelen mesaj....hep birlikte gurur duyalım bence.

Ben neyi daha çokkk iyi anladım bilyomusun ben kim olursa olsun buna ailem de dahil ben herşeyden herkezden çokkkk eşimi seviyorum hiç böyle olmamıştım 3 günde anladım hayatımda herkezin yeri ayrı eşiminki apayrı buna ailemde dahil kimse için eşimi üzmeye hakkım yokk olamazda

Wowww işte bu süper verilmek istenen msj verilmiş çok ta iyi alınmış .Bundan sonrası size ve sevginize kalmış umarım çok mutlu olursunuz

Birsey dikkatimi çekti yalniz kimse için eşimi uzmeye hakkim yok derken demekki ablanın bir müdahalesi olmuş ki ailemde dahil diye pismanlik sezdim .Bu adaletli davranışı sorunlar olduğun Dada aynen sürdürür inş.

Birsey dikkatimi çekti yalniz kimse için eşimi uzmeye hakkim yok derken demekki ablanın bir müdahalesi olmuş ki ailemde dahil diye pismanlik sezdim .Bu adaletli davranışı sorunlar olduğun Dada aynen sürdürür inş.
Evet onu bende sezdim. ....bravo iyi yakaladin valla....:KK9::KK9::KK9:..ben duruşumu devam ettirirsem mesafeyi koyarsam ailesine karşı. ...sizin dediğiniz gibi...o da aynı düşüncede kalacaktır bence.....yani biraz da benim elimde ......

Back
X