• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımla başım dertte !

kızlar ayrılmaya karar verdim ama sonuçta bi yıllık bi ilişkimiz var yüzüne bunu söylemek istedim pazar günü izinli buluşalım dedim oda işim var dedi bende naparsan yap hiç bişey demiyorum artık sana umrumda değilsin dedim o gün hiç mesaj atmadım aramadım ertesi günde aramıycaktım ama ertesi gün beni 2 defa aradı hiç mesajlaşmak istemeyen adam 1 dk boş durmadı hep mesaj attı böyle bi ilgili espiriler felan noluyo anlamadım ayrılıcağımızımı anladı acaba onun içinmi böyle yapıyo ya tam karar vermişim ayrılcam demişim yine şirinlikler yapıyo yine bağlıycak kendine napcam :43:

Buraya yazmak saçma olabilir ama derdimi kimseye anlatamıyorum bi yıldır onunla beraberiz ve onu gerçekten çok seviyorum ama onun beni sevdiğine emin değilim beni hiç umursamıyo buluşmak istemiyo mesaj atmıyo ve bu bi yıl içinde 9 defa ayrılıp barıştık aslında hiç o ayrılalım demedi ama bişey oluyo birden mesajlarıma cevap vermemeye başlıyo arıyorum cevap vermiyo sonra bi ay sonra gelip özür diliyo beni sevdiğini barışmak istediğini söylüyo ve yaptıklarının nedeni olarak uzun süre birisi benle ilgilenince sıkılıyorum o yüzdn uzak kalmak istedim diyo ama buluşunca yanında olduğum zaman okadar mutluyuzki çok güzel vakit geçiriyoruz ve bi sorun daha sürekli bnle ilişkiye girmek istiyo ben istemeyince küsüyo felan şimdi yine çıkmaya başladık bu sefer baştan bana dokunmak yok dedim ve kabul etti sonra buluştk herşey harikaydı bikez daha görüştük bu sefer saldırdı bana resmen tokat attım konuşmadık bi yarım saat öyle oturduk sonra geldi sarıldı özür diledi şimdi arada arıyo felan ne biliyim mutluyum bu aralar onla ayrılsam biliyorum onsuz deliricem hele başkasıyla çıksın sinir krizine giriyorum onu herşeyden kendimden bile çok seviyorum ölürüm onun için bana bi akıl verin sizce beni seviyomu sevmese her ayrıldığımızda geri dönermiydi ?:50:
sanırım yaşın küçük:) aşk bu anlattığınz değil emn olun sizin için aşk olabilir ama onun için değil...

bence ayrılmalısın şimdimi aklına gelmişsin. bu zamana kadar aklı nerdeymiş seven sevdiğine sahip çıkar dokunmaya kıyamaz olan sana olur erkeklere hiç bişey olmaz.

sana abla tavsiyesi bırak o çocuğu kendinle başbaşa kal belki zihnin hep onula meşgul olacak ne yapıyo nerde kimle vs.... sadece dua et ve bekle uzaktan izle bakalım hali tavrı nasıl olumlu değişimler varmı k zaten oda seni seviyorsa kendini değiştirp sana dönecektir.... herşeyi zamanında ve adabınca yaşa akıllı bi insansın ki şuan da düşünme karar vermeye çalışıyosun...

Allahım ölmek istiyorum bu nasıl bişeydir ya ondna kurtulmak istiyorum ama başkasına gidicek korkusundan bişey yapamıyorum bukadar sevmemeliydim hata ettim mehvedicek hayatımı :43:

sizde bana eeeh yeter artık naparsan yap diyceksin yakında bi ayrılıyım diyorum bi yapamam diyorum ama sizi dinlemeyi herşeyden çok istiyorum

Allahım ölmek istiyorum bu nasıl bişeydir ya ondna kurtulmak istiyorum ama başkasına gidicek korkusundan bişey yapamıyorum bukadar sevmemeliydim hata ettim mehvedicek hayatımı :43:

Ölmek çare olsaydı yaşayan insan kalmazdı herhalde:) bence olumlu ol sevebilirsin ama sevmek önemli değil doğru insan omu önce onu düşün .

Ölmek çare olsaydı yaşayan insan kalmazdı herhalde:) bence olumlu ol sevebilirsin ama sevmek önemli değil doğru insan omu önce onu düşün .

ya bide şöyle bişey var biz evlenmeye karar vermiştik ya şimdi ayrılıcam yada evlenicez iki seçeneğim var e sevdiğimle velenmek hayalim ama ya daha kötü olursa

geleceğini düşün onu tanıyan sensin. sadece seviyorum diye hayatını heba etme. sevgini bir kenara bırak ve mantıklıca tüm yaşanılanları gözden geçir.

geleceğini düşün onu tanıyan sensin. sadece seviyorum diye hayatını heba etme. sevgini bir kenara bırak ve mantıklıca tüm yaşanılanları gözden geçir.

ya oda beni seviyosa herkez sürekli ilgi istiycek diye bişey yok ya gerçekten ilgiden sıkılıyosa benimle birlikte olmayıda sevdiği için istiyosa sedece benle olsun istiyosa olamazmı ? hayır olamaz dimi sevmiyo dimi beni..

sevmek fedakarlıktır. baştan nasılsa hep öyle gider bence sen şuan mantıklı düşünmüyosun biraz ara ver ilişkine ve kafanı topla mantıklı düşün eğer gerçekten o insanın niyetinin ciddiyetine güveniyosan ilişkini sürdür ama yok ben hayatım boyu böyle bir insanla yapamam diyosan ayrıl ve mutlu olmaya bak. hayat insanın karşısına ne çıkarır hiç belli olmaz ama önemli olan doğru karar vermek ilerde pişmanlık duymamak.

Bu hikaye bana çok tanıdık geldi.. :)

Canm bunların aynısını bende yaşadım sana tavsiyem hemen kaç ordan koşarak kaç hemde .. :)

İnan ki sana asla fayda olmaz bu şerefsizden..

Yaşında küçük olmalı.. İlerde benim ne demek istedğimi, çok iyi anlayacaksın..

Şimdi arkana bile bakmadan kaç,numaranı değiştir bir daha karsına bile çıkma.. ;)

kızlar beni bırakıp gidiyo başka bi şehre yerleşicekmiş beni bizi bırakıp gidiyo bu akşam gidicekmiş beni son defa görmek bile istemedi sadece ben gidiyorum dedi nefes alamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti..

Sanki benim gerizekàlıyı anlatmış gibisin :53: Sürekli ilişki istemeler,ayrılıp tekrar geri dönmeler,bnim ynmdayken mutlu olmalar ama eve gidince değişmeler falan... O kadar çok şey yaşadım ki onunla bütün dengesizliklerine rağmen!Bunların dışında anlattıklarının birebir hepsinii yaşadım.Sonuç ne mi oldu?O gerizekàlı veda etmeden çekip gtti.Ben hastane hastane gezdim,sağlığımdan oldum halà da öyle ... Bunun düzgün bir sonu yok.Yapacağı tek şey seni kendine bağlamak sen zarar görürsün bu ilişkiden o değil. Buradakiler sana ''Kaç kendini kurtar '' demiş ya aynısını bn de sana diyorum.Bırak ne hali varsa görsün.

Buraya yazmak saçma olabilir ama derdimi kimseye anlatamıyorum bi yıldır onunla beraberiz ve onu gerçekten çok seviyorum ama onun beni sevdiğine emin değilim beni hiç umursamıyo buluşmak istemiyo mesaj atmıyo ve bu bi yıl içinde 9 defa ayrılıp barıştık aslında hiç o ayrılalım demedi ama bişey oluyo birden mesajlarıma cevap vermemeye başlıyo arıyorum cevap vermiyo sonra bi ay sonra gelip özür diliyo beni sevdiğini barışmak istediğini söylüyo ve yaptıklarının nedeni olarak uzun süre birisi benle ilgilenince sıkılıyorum o yüzdn uzak kalmak istedim diyo ama buluşunca yanında olduğum zaman okadar mutluyuzki çok güzel vakit geçiriyoruz ve bi sorun daha sürekli bnle ilişkiye girmek istiyo ben istemeyince küsüyo felan şimdi yine çıkmaya başladık bu sefer baştan bana dokunmak yok dedim ve kabul etti sonra buluştk herşey harikaydı bikez daha görüştük bu sefer saldırdı bana resmen tokat attım konuşmadık bi yarım saat öyle oturduk sonra geldi sarıldı özür diledi şimdi arada arıyo felan ne biliyim mutluyum bu aralar onla ayrılsam biliyorum onsuz deliricem hele başkasıyla çıksın sinir krizine giriyorum onu herşeyden kendimden bile çok seviyorum ölürüm onun için bana bi akıl verin sizce beni seviyomu sevmese her ayrıldığımızda geri dönermiydi ?:50:

Arkana bakmadan kaç yoksa ilerde daha çok üzülürüsn.Bi anlattıklarına bak hala seviyo mu diyosun ya.

kızlar beni bırakıp gidiyo başka bi şehre yerleşicekmiş beni bizi bırakıp gidiyo bu akşam gidicekmiş beni son defa görmek bile istemedi sadece ben gidiyorum dedi nefes alamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti..

Canım onun seni öyle deli gibi sevdiğini falan düşünme artık, seven insan öyle ben sıkıldım diye bir anda kaçıp gitmez, ilişki iki kişiye aittir sen ne kadar emek veriyorsan onun da senin kadar emek vermesi lazım. Canım bizi bırakıp gidiyor demişsin, seni daha fazla üzmek istemiyorum ama senin için biz diye bir kavram olabilir ama onun için var mıydı? Olsaydı bu davranışlarda bulunmazdı diye düşünüyorum. Onun için üzülme canım, seni bu dengesiz hareketleriyle o kadar çok oyalamış ki sen çevrende ki diğer insanları görememişsin.

Back
X