- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
Kızlar günaydın Hiçbir şey düzelmiyor. Önceden de bahsetmiştim sevgilim uzun süredir işsizdi. Resmen çocuğun şansı kapandı ya tüm görüşmeler olumlu geçiyor 2. görüşmeye de çağırıyorlar ama sonuç biz sizi ararız. Gecen hafta benim anlayissizligim yüzünden bı tartışma yaşamıştık nolduysa ondan sonra oldu. Birbirimize karşı kırgınlıkla çok soğuk konuşmaya başladık farkında değiliz ikimizde. Çok dengesiz konuşuyoruz, ayrılık lafları gırla dolanıyor 1 haftadır. Konuşmaya aşırı sinirli ya da kırgın başlıyoruz hooop konuşma sonunda direkt ne zaman bulusuyoruz, çok özledim demeye başlıyoruz. Ya da tam tersi. Ayrılıktan konuşurken bı anda gündelik bı şeylerden konuşmaya basliyoruz. napiyoruz diye düşünmekten kafayı yicem. Napacagimi nasıl davranacagimi şaşırdım.
Geçen de sol tarafı tamamen uyuşmuş bunu ne kadar zaman sonra soyledi. Çocuk gibi hastaneye gitmeye ikna edemiyorum şimdi kafam almıyor hastaneyi diyip kenara itiyor.
Niye böyle oldu, nasıl birden bu hale geldik bilmiyorum ama aşırı mutsuzum. Kafam tamamen onda. Diyorum ki tamam vakit verelim birbirimize bı sure konuşmayalım diyorum. (aklım yine hepten onda kalıyor) Hooop! Sabah arıyor. Ufacık şeyler yumak haline geldi.
Geçen de sol tarafı tamamen uyuşmuş bunu ne kadar zaman sonra soyledi. Çocuk gibi hastaneye gitmeye ikna edemiyorum şimdi kafam almıyor hastaneyi diyip kenara itiyor.
Niye böyle oldu, nasıl birden bu hale geldik bilmiyorum ama aşırı mutsuzum. Kafam tamamen onda. Diyorum ki tamam vakit verelim birbirimize bı sure konuşmayalım diyorum. (aklım yine hepten onda kalıyor) Hooop! Sabah arıyor. Ufacık şeyler yumak haline geldi.