canım benım aılem sevgılım oldugunu bılıyorlar
sadece ıyıce tanı ılerıde yanlıs karar verme dıyorlar ve evlen dıye baskıları yok
hatta hemen evlenmemı ıstemıyorlar
ıste bence burada karşındakı erkege baglı bısıler yani yapısını anlamışsındır bazı erkeğin çok hoşuna gider kalmaman, bazı erkeğinde benim sevgilim gibide hoşuna gider ve sorun etmez
baktın kı bu hallerın hoşuna gıdıyor boşver ne dıye aılenı kendı başına saracaksın kı sorular şunlar bunlar, senınde vıcdan azabın ve korkun olacak
kafan nası rahat edecekse öyle davran
ben sonucta kotu bısey yapmadıgıma ınandıgım ıcın kaldım ve kalıyorum ama az kalıyorum
sevgılımın eskı sevgılılerı ooo neler neler onların yanında ben cok usturuplu kalıyorum
dıyorumkı ben sonucta guvendıgım bır adamla 4 duvar arasındayım ızın alıp ıcıp sarhoş olup dagıtmıyorum ya da kotu bır alıskanlıkla aılemı kederden öldurecek seyler yapmıyorum
bunca sene zaten aılemın ıstedıgı gıbı guvenılecek bır evlat oldum hıc yalan soylemedım sadece sevgılımle kalacagım zaman eksık bılgı yada pembe yalan soyluyorum
bu yazdıklarım arkadaslara boyle akıl vermiş bunlar dogru seyler gıbısınden anlasılmasın, herkesın KİŞİLİK, YAPI , AİLE YAPISI, KARŞINDAKİ ERKEK FARKLIDIR, ben bunların hepsını ölçüp biçip tarttım, ve sonunda kararımı verdim, sarılarak uyumanın tadı başka,
üstelik aileler şunu anlayamıyor bence, istedikten sonra güneş tepedeyken alışverişe çıkıyorum diyerek bile insna hayatını karartacak şeyler yapabilir, burada kişi kendine saygı duymalı bu saygıyla asla kendını sorgulayacak şeyler yapmamalı