Erkek Arkadaşımla Buluşmak İçin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wala canımm bu konuda yalan sölediğim tek insan babamm.canım annem bu konuda çok anlayışlıopuyorumnanaktan

nişann olunca annen yine aynımı dawranırkii tatlımm.tanırlar ederlerr ozmann .bi güwen oluşurr.bence şu ankinden daha rahatt görüşürsünüz

benim ailem de görüşmemi istemiyolar. zaten 2.5 ay oldu neredeyse hiç görüşmedik... aynı evde kalma konusunda bir şey diyemiycem. ben kaldım, o da güzel ama yalan söylemeye değmez. ben söylediğim yalanlar yüzünden vicdan azabı yaşıyorum :(

valla bende ilk zamanlar hep yalan söylerdim açıkçası,ama bigün bıktım artık yalancılıktan,annemin bu duruma alışması gerektiğine karar verdim,sevgilimden bahsettim kızsada sinirlensede anlattım,kardeşlerimle tanıştırdım annemin yanında kardeşlerimle muhabbetini yaptım,her dışarı çıktığımda artık sevgilimle buluşmasam bile sevgilimle buluşacak gibi davrandım,

sevgilimde benim ''aman annem görmesin aman aramasın aman duyarsa çıldırır'' diye gerginliğimden korkularımdan bıkıp birgün eve geldi annemle konuşmak için,karşısına çıktı kadının ama tabi ben sizin kızınızı seviyorum falan demedikaydirigubbakcemile3 bana vereceği bişey vardı onu anneme verdi o arada tanışmış oldu,annemde çok sevdi onu

şimdi hiç takmıyor sıradan hayatımzn bi parçası gbi artık,bence sende dene,mümkün olduğunca alıştır sevglin olduğunun fikrine

canım benım aılem sevgılım oldugunu bılıyorlar
sadece ıyıce tanı ılerıde yanlıs karar verme dıyorlar ve evlen dıye baskıları yok
hatta hemen evlenmemı ıstemıyorlar
ıste bence burada karşındakı erkege baglı bısıler yani yapısını anlamışsındır bazı erkeğin çok hoşuna gider kalmaman, bazı erkeğinde benim sevgilim gibide hoşuna gider ve sorun etmez
baktın kı bu hallerın hoşuna gıdıyor boşver ne dıye aılenı kendı başına saracaksın kı sorular şunlar bunlar, senınde vıcdan azabın ve korkun olacak
kafan nası rahat edecekse öyle davran
ben sonucta kotu bısey yapmadıgıma ınandıgım ıcın kaldım ve kalıyorum ama az kalıyorum
sevgılımın eskı sevgılılerı ooo neler neler onların yanında ben cok usturuplu kalıyorum
dıyorumkı ben sonucta guvendıgım bır adamla 4 duvar arasındayım ızın alıp ıcıp sarhoş olup dagıtmıyorum ya da kotu bır alıskanlıkla aılemı kederden öldurecek seyler yapmıyorum

bunca sene zaten aılemın ıstedıgı gıbı guvenılecek bır evlat oldum hıc yalan soylemedım sadece sevgılımle kalacagım zaman eksık bılgı yada pembe yalan soyluyorum

bu yazdıklarım arkadaslara boyle akıl vermiş bunlar dogru seyler gıbısınden anlasılmasın, herkesın KİŞİLİK, YAPI , AİLE YAPISI, KARŞINDAKİ ERKEK FARKLIDIR, ben bunların hepsını ölçüp biçip tarttım, ve sonunda kararımı verdim, sarılarak uyumanın tadı başka,
üstelik aileler şunu anlayamıyor bence, istedikten sonra güneş tepedeyken alışverişe çıkıyorum diyerek bile insna hayatını karartacak şeyler yapabilir, burada kişi kendine saygı duymalı bu saygıyla asla kendını sorgulayacak şeyler yapmamalı
Katılmamak elde değil cnm olumunekankayizsmile
wala canımm bu konuda yalan sölediğim tek insan babamm.canım annem bu konuda çok anlayışlıopuyorumnanaktan

nişann olunca annen yine aynımı dawranırkii tatlımm.tanırlar ederlerr ozmann .bi güwen oluşurr.bence şu ankinden daha rahatt görüşürsünüz
Annemde babamda damatlarını nişanlıyken ne kadar iyi tanısalarda ailelerini önceden biliyo olsalar bile fazla görüşmelerine izin vermiyolar cnm...

Ancak bayramlarda yani yılda iki kere gelebilir nişanlanırsak,yine ailemden gizli buluşacağımız kesin. kaydirigubbakcemile4
benim ailem de görüşmemi istemiyolar. zaten 2.5 ay oldu neredeyse hiç görüşmedik... aynı evde kalma konusunda bir şey diyemiycem. ben kaldım, o da güzel ama yalan söylemeye değmez. ben söylediğim yalanlar yüzünden vicdan azabı yaşıyorum :(
Aynen cnm yaptığımın yanlış bişey olmadığına eminim fakat işte aileye yalan söylemek koyuyo bana da ohaoldumsmile
valla bende ilk zamanlar hep yalan söylerdim açıkçası,ama bigün bıktım artık yalancılıktan,annemin bu duruma alışması gerektiğine karar verdim,sevgilimden bahsettim kızsada sinirlensede anlattım,kardeşlerimle tanıştırdım annemin yanında kardeşlerimle muhabbetini yaptım,her dışarı çıktığımda artık sevgilimle buluşmasam bile sevgilimle buluşacak gibi davrandım,

sevgilimde benim ''aman annem görmesin aman aramasın aman duyarsa çıldırır'' diye gerginliğimden korkularımdan bıkıp birgün eve geldi annemle konuşmak için,karşısına çıktı kadının ama tabi ben sizin kızınızı seviyorum falan demedikaydirigubbakcemile3 bana vereceği bişey vardı onu anneme verdi o arada tanışmış oldu,annemde çok sevdi onu

şimdi hiç takmıyor sıradan hayatımzn bi parçası gbi artık,bence sende dene,mümkün olduğunca alıştır sevglin olduğunun fikrine

Neşanslısın ki ailen sevgilini çok iyi karşılamış tatlım ne yazıkki bizimkiler öyle değil ve ben bu yüzden sanırım yalanlara içim hiç rahat etmesede devam edicem :çok üzgünüm:

Bence annenin sürekli arayacağını bilsen bile ona nereye gittiğini söyle...
Allah korusun başkasından öğrense daha kötü olur...
Hem söylersen vicdan azabı da çekmez, huzursuz olmazsın...

Ailem çok anlayışlı.
Hiç bi konuda bu zamana kadar yalan söylemek zorunda kalmadım...
Zaten ben genelde izinde almam bir şey yapmak için.. Ben şurdayım burdayım yada şunu bunu yapıcam haberiniz olsun derim... Onlarda nerde ne yaptığımı bildikleri için beni sıkmazlar.

erkek arkadaşı saklamak çoğu zaman iyi olmuyor,sürekli yalan söylemek çok sinir bozucu çok haklısın,ben de yaşadım aynı şeyleri...

sen eğer annene anlatırsan sana tepkisi ne olur az çok tahmin edersin bence... eğer annene anlattığında ablanlara yaptığı gibi yapacaksa hiç anlatma yani,çünkü bu sefer daha çok huzurun kaçacak,ben dürüst davrandım ama karşılığı bu mu diyeceksin...

ben de ilişkimin başlarında saklardım hep,ama annem bi sevgilim olduğunu anladığında beni sıkıştırdı ben de anlattım herşeyi... resmini falan gösterdim,güvendi az da olsa...

beraber kalma olayına gelince de yani bu çok büyük bi durum değil,yukarlarda bi arkadasın dediği gibi tadı çok başkadır,katılıyorum... zaten sık görüşemiyormussunuz,geldiğinde bi gece o arakadaşlarında beraber kalsanız bişey olmaz yani,hem çok özlüyorum diyorsun,dışarda görüşmeler yetmiyodur sana büyük ihtimalle...

eğer beraber kalmak istiyorsan kalırsın zaten kimse sana istemediğin şeyi zorla yaptıramaz hele de bu kadar sevip güvendiğin insansa..
maalesef aileler bu konularda çok kapalılar çocuklarını yalan söylemeye itiyolar kendi elleriyle, halbuki ne var izin verseler dışarıda gönlünün istediği kadar gezsen onların da istediği saatte evine dönsen? anlıyışlı olmuyolar maalesef. neyse ki ben bu konuda şanslıydım çok şükür:)
ama seni tebrik ederim canım öyle büyük yalanlar söylememene rağmen kendini kötü hissediyosun, pişmanlık duyabiliyosun. belki başkası olsa senin yerinde daha farklı davranıp yalanları abartabilirdi. bu konuda ailen de aslında çok şanslı. keşke biraz daha anlayışlı olabilseler..

Canım çok haklısın insanın içini kemiriyor aileye yalan söylemek..
Ama sen çok şekersin ya bunun vicdan azabını duyman bile ne kadar yürekli ve düşünceli olduğunu gösteriyor.

Biz tanıştığımızda 15 yaşını yeni bitirmiştir.
Arkadaşlık teklif etti bana (o yaşta nasıl sevgili oluncaksa kaydirigubbakcemile3)
Dur ben bi anneme sorayım kabul ederse tamam dedim, hey yarabbim çocuk aklı işte
ıyi sor bakam dedi, o da çocuk sonuçta
Gittim anneme, böyle böyle biri var anne bana arkadaşlık teklif ediyor, kabul edeyim mi dedim kaydirigubbakcemile3
Annem güldü,'' yok kızım boşver yaşın küçük daha eğer nasipte varsa yıllar geçse de bulursunuz birbirinizi'' demişti
Ben de saf saf gittim bunu söyledim benimkine.
Tamam o zaman sevgili değil de arkadaş olalım dedi kaydirigubbakcemile3
Biz böylece başladık, sadece dershanede görüşüyorduk, yalan söyleme durumumda yoktu ama doğruyu söylememek bile yıpratıyordu beni.
Lise bitti, öss ye tam bir hafta var, aldım annemi karşıma, kem küm anneee deddim ben sana bişey dicem, dedim benim bi arkadasım var
Annemin ilk söylediği o çocuk mu oldu
Nasıl rahatlamıştım anlatamam, hep annemim izniyle çıktım dışarı.
Babama da annem üniversitedeyken söylemişti, canım babam ya ben mutfaktan dinliyorum tabi kaldım küt küt '' kızım seçtiyse doğru kişidir, ben kızıma güveniyorum dedi''
O oldu bir daha sohbetini bile açmadı, her cumartesi çıktım dışarı, ama ne ben onun yanına gıdıyorum dedım ne babam sordu nereye gıdıyorsun dıye, sadece paran varmı kızım derdi olumunekankayizsmile
Canım babam ya bitanem...
Sonra da nişanlandık işte...
Hey gidi hey...

Amaninnn ne uzun yazmışım akannehir

valla bu tip ufak tefek yalanları herkes söylüyor söylediğin tek yalan bu olsun ..neler neler yapanlar var ailelerinde gizli seninki çok masum kalır yanında ...yalan söylemek hiç ii bir şey değil en güzeli doğruyu söylemek ama anne babalar da haklı ..siz doğruyu söyleseniz de onların da içine kurt düşüyor ister istemez ..size güvenseler de başkalarına güvenmezler...

Back
X